Selamün aleyküm

sa ben geldim kalıcı olmam dileğiyle forum kurallarına göz attım hatırlatmanıza gerk yok ilk isim o oldu iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet dostum anasımısın babasımısın skyla had0 nun sanane kardesm aaa pardon pardon bypass methodları için herkese ihtiyacın vardı dimi unuttum kusuruma bakma
ben senin gibi insanların methodu için yaklaşmıyorum cpaneli geçtiğimde kanka yemin et böylemi geçtinnn diyende ve yemin ettirtmeye çalışanda sensin :D günde 2-3 tr geçiyorum sen by_umuta ver uname: byPassed ;))()()()(( yaz hadi devam böyle senden bir bok olmaz.carding forumu değil burası başka şeyler paylaş dicem aaa paylaşamassın :D çünkü sen serveri geçtim ama perm verdi diyen birisin sdjhfsghkfksdjgfs

ben senin gibi insanların methodu için yaklaşmıyorum cpaneli geçtiğimde kanka yemin et böylemi geçtinnn diyende ve yemin ettirtmeye çalışanda sensin :D günde 2-3 tr geçiyorum sen by_umuta ver uname: byPassed ;))()()()(( yaz hadi devam böyle senden bir bok olmaz.carding forumu değil burası başka şeyler paylaş dicem aaa paylaşamassın :D çünkü sen serveri geçtim ama perm verdi diyen birisin sdjhfsghkfksdjgfs
boş tartışmaya girmeye gerek yok kanka bırak.

haha burasının en forumu oldugunu senden daha iyi biliyorum 2 3 tr geçiyormus günde aq topuna bak
http://tokat.grandalin.com.tr/
Linux pro7.isimtescil.net 2.6.32-754.2.1.el6.x86_64 #1 SMP Fri Jul 13 12:50:12 UTC 2018 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
bypassed
akıllı ol canım almayım o aklını

haha burasının en forumu oldugunu senden daha iyi biliyorum 2 3 tr geçiyormus günde aq topuna bak

Linux pro7.isimtescil.net 2.6.32-754.2.1.el6.x86_64 #1 SMP Fri Jul 13 12:50:12 UTC 2018 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
bypassed
akıllı ol canım almayım o aklını
isimtescili geçmeyenmi kaldı? :D zone-h alabiliyorsan al bakalım :) neyse kardeşim kendi kendine eğlenmeye devam by_umuta ver geçer o senin için hadi bb

olum siz çocuk musunuz ettiğiniz laflara tartışmalara bak. azıcık büyüyün adam selam vermiş konu açmış gelip tartışma çıkarıyorsunuz.

asakir kardeş o isimtescili de trde ilk ben geçtim methodu verdiğim eleman sağda solda deneye deneye public etti. çok maharet değil yani şuan bilgin olsun .

olum siz çocuk musunuz ettiğiniz laflara tartışmalara bak. azıcık büyüyün adam selam vermiş konu açmış gelip tartışma çıkarıyorsunuz.

asakir kardeş o isimtescili de trde ilk ben geçtim methodu verdiğim eleman sağda solda deneye deneye public etti. çok maharet değil yani şuan bilgin olsun .
vurdun cocuga öldü?
dayı kaçıncı kill bu?

ban yemek istemiyorum boş yapıp uzatma gözlüğünün camlarını temizle çok kirlenmiş
reel fotom zannetmeye devam et onu kardeşim.skypeye bi çocuğun fotosunu koydum diyorki bu sensin shfgjfskjhfg ben okadar mal değilim neyse kapatalım sanada icq den yazdığım gibi heryerde paylaş o fotoyu o fotoraf ismi e ile başlayan birine ait.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,662Konular
3,270,176Mesajlar
315,716Kullanıcılar
Tomercu100Son Üye
Üst Alt