sa ben geldim
kalıcı olmam dileğiyle
forum kurallarına göz attım hatırlatmanıza gerk yok ilk isim o oldu
iyi forumlar
kalıcı olmam dileğiyle
forum kurallarına göz attım hatırlatmanıza gerk yok ilk isim o oldu
iyi forumlar
sa ben geldim kalıcı olmam dileğiyle forum kurallarına göz attım hatırlatmanıza gerk yok ilk isim o oldu iyi forumlar
hoşbulduk dostlar
sakin olun geçler size ne yaptı bilgim yok. fakat piç olduğunu biliyorum.
dostdan kastım sen değildin sky ile hayd0 da bahsediyorum şahsi meselemizi foruma tasımayalım
hoşbulduk kardesmHoşgeldin![]()
hoşbuldukk dostmmHoşgeldin
sky veya hayd0 senin dostunmu?her önüne geleni kandıramassın bu yalanlarla söyliyeyim.dostdan kastım sen değildin sky ile hayd0 da bahsediyorum şahsi meselemizi foruma tasımayalım
evet dostum anasımısın babasımısın skyla had0 nun sanane kardesm aaa pardon pardon bypass methodları için herkese ihtiyacın vardı dimi unuttum kusuruma bakmasky veya hayd0 senin dostunmu?her önüne geleni kandıramassın bu yalanlarla söyliyeyim.
ben senin gibi insanların methodu için yaklaşmıyorum cpaneli geçtiğimde kanka yemin et böylemi geçtinnn diyende ve yemin ettirtmeye çalışanda sensinevet dostum anasımısın babasımısın skyla had0 nun sanane kardesm aaa pardon pardon bypass methodları için herkese ihtiyacın vardı dimi unuttum kusuruma bakma
boş tartışmaya girmeye gerek yok kanka bırak.ben senin gibi insanların methodu için yaklaşmıyorum cpaneli geçtiğimde kanka yemin et böylemi geçtinnn diyende ve yemin ettirtmeye çalışanda sensingünde 2-3 tr geçiyorum sen by_umuta ver uname: byPassed
)()()()(( yaz hadi devam böyle senden bir bok olmaz.carding forumu değil burası başka şeyler paylaş dicem aaa paylaşamassın
çünkü sen serveri geçtim ama perm verdi diyen birisin sdjhfsghkfksdjgfs
hehehehe hb reisssHoşgeldin Asakir![]()
haha burasının en forumu oldugunu senden daha iyi biliyorum 2 3 tr geçiyormus günde aq topuna bakben senin gibi insanların methodu için yaklaşmıyorum cpaneli geçtiğimde kanka yemin et böylemi geçtinnn diyende ve yemin ettirtmeye çalışanda sensingünde 2-3 tr geçiyorum sen by_umuta ver uname: byPassed
)()()()(( yaz hadi devam böyle senden bir bok olmaz.carding forumu değil burası başka şeyler paylaş dicem aaa paylaşamassın
çünkü sen serveri geçtim ama perm verdi diyen birisin sdjhfsghkfksdjgfs
biremin sen samuray kılıcıyla hepsini pırti pırti edersin asfdfsdfstartışmayın @sky uçan tekme atar![]()
biremin sen samuray kılıcıyla hepsini pırti pırti edersin asfdfsdfs
isimtescili geçmeyenmi kaldı?haha burasının en forumu oldugunu senden daha iyi biliyorum 2 3 tr geçiyormus günde aq topuna bak
Linux pro7.isimtescil.net 2.6.32-754.2.1.el6.x86_64 #1 SMP Fri Jul 13 12:50:12 UTC 2018 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
bypassed
akıllı ol canım almayım o aklını
ban yemek istemiyorum boş yapıp uzatma gözlüğünün camlarını temizle çok kirlenmişisimtescili geçmeyenmi kaldı?zone-h alabiliyorsan al bakalım
neyse kardeşim kendi kendine eğlenmeye devam by_umuta ver geçer o senin için hadi bb
vurdun cocuga öldü?olum siz çocuk musunuz ettiğiniz laflara tartışmalara bak. azıcık büyüyün adam selam vermiş konu açmış gelip tartışma çıkarıyorsunuz.
asakir kardeş o isimtescili de trde ilk ben geçtim methodu verdiğim eleman sağda solda deneye deneye public etti. çok maharet değil yani şuan bilgin olsun .
reel fotom zannetmeye devam et onu kardeşim.skypeye bi çocuğun fotosunu koydum diyorki bu sensin shfgjfskjhfg ben okadar mal değilim neyse kapatalım sanada icq den yazdığım gibi heryerde paylaş o fotoyu o fotoraf ismi e ile başlayan birine ait.ban yemek istemiyorum boş yapıp uzatma gözlüğünün camlarını temizle çok kirlenmiş