Gezginler Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takma arkadaşım, engellemek gibi bir seçeneğin var.

Babacım uğraşmak istemesen engellerdin, sen kendin uğraşmak istiyorsun.
Sizin problemler bu bütün gezginleri aynı tasa koyuyorsunuz.
Hayır, çoğu gezgine yardımcı oluyorum zaten. Konu da olan şeyi soruyorlar. Eğer konuyu okuyupta Birşey başarmaya çalışıyorsa yardım ederim. Ama direk İstikram nasıl hecklerim sevgilim aldattı. Boş işler.

Hayır, çoğu gezgine yardımcı oluyorum zaten. Konu da olan şeyi soruyorlar. Eğer konuyu okuyupta Birşey başarmaya çalışıyorsa yardım ederim. Ama direk İstikram nasıl hecklerim sevgilim aldattı. Boş işler.
Konuda var deyip geçemiyor musun kanka? Devam ederse engelle. Bak konu bu değil benim takıldığım konu şu herkes başlamış gezginler böyle şöyle biri çıkıyor gezginler bok yesin. Siz sanki master veya kıdemli olarak mı foruma başladınız? Dandirik dandirik konular var forumda. Kimse hiçbir şey bilmiyor hep prim konuları. Ben 6 yıl boyunca ui, ux, ghacking, acbypass üzerine uğraştım, hiçbir başarısı olmayan birisi bile bana laf atıyor.

Konuda var deyip geçemiyor musun kanka? Devam ederse engelle. Bak konu bu değil benim takıldığım konu şu herkes başlamış gezginler böyle şöyle biri çıkıyor gezginler bok yesin. Siz sanki master veya kıdemli olarak mı foruma başladınız? Dandirik dandirik konular var forumda. Kimse hiçbir şey bilmiyor hep prim konuları. Ben 6 yıl boyunca ui, ux, ghacking, acbypass üzerine uğraştım, hiçbir başarısı olmayan birisi bile ana laf atıyor.
1-gezginler hakkında Birşey demedim eğer biri dediyse bu terbiyesizliktir.

2-en az 10 20 kere demişimdir. Konuya bak diye.

3-Biz de gezgindik kimseyi rahatsız etmeden konulara bakıp anladığımız kadarını yapıyorduk. Anlamadığımız yeri soruyordu yani

Gezginler eskiden böyle değildi.

Artık Hacki sadece instagram sanıyorlar.

1-gezginler hakkında Birşey demedim eğer biri dediyse bu terbiyesizliktir.

2-en az 10 20 kere demişimdir. Konuya bak diye.

3-Biz de gezgindik kimseyi rahatsız etmeden konulara bakıp anladığımız kadarını yapıyorduk. Anlamadığımız yeri soruyordu yani

Gezginler eskiden böyle değildi.

Artık Hacki sadece instagram sanıyorlar.
1610630502852.png

Bu arkadaşımız az önce hepsini kast etmedim diyor, fakat cümlede hepsi geçiyor. Çelişki içinde arkadaş :D

Bence de #Gezginlereözelchataçılmalıdır ama eskiden beri olan masum gezginler ayırt edilmeli yeni gelenler karantinada kalsın belli süre sonra normal chate girebilsinler o chatte adam gibi duruyorlarsa

Merhaba SpyHackerz Ailesi , Adminler ve Cem Abi ,

Bence General-Chat gezginlere kapatılıp gezginlere özel chat açılmalı.

Neden mi ?

Çünkü önüne gelen (çoğu gezgin) cc var mı ? , Nasıl instagram çalarım ? , Sevgilim beni aldattı onun hesabını çalmam lazım , netflix var mı ? Nişanlım beni aldattı alın bu numarası +90 xxx xxx ne yaparsanız yapın.(Hesap vermezsek bozulup sövüyorlar.) Çoğu gezgin böyle şeyler yapıyor veya önüne gelen Adminlere bile kafa tutuyor. Gezginler gelip ortalığı karıştıriyor sonra da bazıları ss alıp Adminlere verince biz ban yiyoruz. O gezgin ban yese tıkında bile olmaz ama biz ban yiyince üzülüyoruz.

Gezginler'e cidden general-chat'in kapatılması lazım. Yoksa kemik kitle gün geçtikce eriyor.

Veya gezginler kuralları ihlal ettiğinde yapma bu hareketini vb diyoruz. Sanane, napim, herkes yapıyor diyorlar bunlarda sinirimizi bozuyor. Sonra repleyince yine biz ban yiyoruz :d Gezginler böyle devam ettikçe forumda ne huzur ne forumun tadı kalıyor.

Zaten level 2 olmak hiç zor değil 2-3 konu açıp rahatlıkla level 2 olabilirsiniz.Hemde foruma katkınız olur.

Eğer benim fikrime katiliyorsaniz yorumlara #Gezginlereözelchataçılmalıdır
Yazarak destek verebilirsiniz.

Sevgili yönetim ekibi , umarım dediklerimi dikkate alırsınız. İyi forumlar.

@Mectruy
#Gezginlereözelchataçılmalıdır

Aga öyle olursa çok saçma olur bak şimdi biz burada soru soruyorsak kim cevap veriyor? Bilenler değil mi. Bilgi alışverişi oluyor bazen. Herkes kendi rütbesindekilerle olursa yine bir şeyler çıkabilir ama bu rütbesizlere karşı zalimlik olur
Adamlar direk chatten gezginleri kaldırmayı istiyorlar. Bu bilgisizlere zalimlik değil, öğrenmeye gelenlere zalimlik değil diğerlerine zalimlik. O'da iyi.

Adamlar direk chatten gezginleri kaldırmayı istiyorlar. Bu bilgisizlere zalimlik değil, öğrenmeye gelenlere zalimlik değil diğerlerine zalimlik. O'da iyi.
Hayır sen beni yanlış anladın orada belirtmişler zaten hiç olmazsa 2. seviye olsunlar bir katkıları da olmuş olur diye ben gezgin harici insanların rütbelerine göre hepsine farklı chat olması fikrine karşıyım yoksa tabii ki destekliyorum her önüne gelenin zıbab ıvj demesine engel olma fikrini

Hayır sen beni yanlış anladın orada belirtmişler zaten hiç olmazsa 2. seviye olsunlar bir katkıları da olmuş olur diye ben gezgin harici insanların rütbelerine göre hepsine farklı chat olması fikrine karşıyım yoksa tabii ki destekliyorum her önüne gelenin zıbab ıvj demesine engel olma fikrini
Arkadaşların bana demek istedikleri bu, gezginlere chat kapatılsın ve adamlar soru sormasın, chatten soru sormazlarsa pmden soracaklar bu sefer pm mi kapattıracaklar, ne yapacaklar?

Gezginler diye siz diyorsunuz. Instagram instagram forumun heryerini doldurmuşsunuz sonra diyorsunuz ki gezginler bana ig soruyor bunu soruyor adam sorar tabi hakkı, yardım etmeyeceksen açma konuyu arkadaşım.
1dk önce foruma kayıt olmuş kişilerin direk chate insta nasıl hacklerim diye sorması?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,713Konular
3,270,538Mesajlar
315,973Kullanıcılar
SqyrixSon Üye
Üst Alt