Merhabalar ; Konuyu görüntülüyebilmeniz için yorum yapmanız gerekiyor. Lütfen Saçma sapan yorumlar yapmayınız. *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the...

Merhabalar ;
Konuyu görüntülüyebilmeniz için yorum yapmanız gerekiyor.
Lütfen Saçma sapan yorumlar yapmayınız.
View hidden content is available for registered users!

REFERANSIMLA KAYIT OLUP ÖZELDEN KULLANICI ADINI ATANLARA BOT VERECEĞİM.
(HİÇBİRŞEY KAYBETMEZSİNİZ)

Öncelikle REFLİ LİNK Gidiyoruz Ve Kayıt Oluyoruz.
Kayıt olduktan sonra alttaki videoyu izliyebilirsiniz :)
View hidden content is available for registered users!

Site gayet aktif kazandığınız krediler 1 gün içinde eriyecektir :)

Son düzenleme:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
youtubeyi kandıramadıktan sonra sahte abone kendini kandırmaktan öte bir anlam ifade etmiyor ama paylaşım için teşekkürler. İşine yarayan olabilir.
edit: hemen şunuda belirteyim ki bir arkadaş instagram kasma programı eklemişti. Mantık aynı mantık sayılır. işe yarar bot değil gerçek abone. yani sen önce ekliyorsun . Takibe başlıyorsun o da seni takip ediyor genel mantık bu.

Son düzenleme:
Kaan güsel paylaşım eline sağlık. bot değil abone gerçek olduğu için faydalı olur. Bununla beraber ilgi çekecek videolar yapabilen için aboneler kalıcı olacaktır.
şu an kullanmasam da axis referansınla kaydolacağım.

ekliyse de görünmeme özelliği var tekrar gözden geçir. Abone oldum ancak maalesef referansınla olmadı. Ancak katkısı olsun diye deneme yapıyorum ve önceki halini ve sonrasını buradan yayımlamayı planlıyorum hiç değilse böyle bir faydam olsun. Youtube kanalım aktif değildi belki gaza gelirim sayende heheh…..

Bir de video beğenme kısmı çalışmıyor beğensen de beğenmedi diyor doğrulamıyor.
anladığım kadarıyla abone olanların ekledikleri videoları izliyoruz ve beğeniyoruz.

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,328Konular
3,280,985Mesajlar
320,282Kullanıcılar
xxzerixxxSon Üye
Üst Alt