Memnuniyet, Şikayet ve Öneri Değerlendirmesi

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır böyle bir konu açmıyorduk bugün açmaya karar verdim. Bu konunun altına Forumumuzda olması veya olmaması gerekenleri ayrıca forumdan memnun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır böyle bir konu açmıyorduk bugün açmaya karar verdim.

Bu konunun altına Forumumuzda olması veya olmaması gerekenleri ayrıca forumdan memnun musunuz?
Eğer memnun değilseniz sebeplerini yazmanızı rica ediyorum.

Ayrıca şikayetlerinizi de yazın mutlaka kısa sürede çözüm bulunsun herkes rahatlasın.

Tüm Forum Yöneticileri yazdıklarınızı tek tek okuyacak ve çözüm üretmeye çalışacaktır lütfen detaylı olarak yazın ki kısa sürede kesin çözümler üretilebilsin.

Bundan sonra her ayın 24'ünde böyle bir konu açıp durum değerlendirmesi yapacağım amacım herkesin sevdiği bir ortam oluşturmak.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Forumda benim ticaretime dun laf atildı ve 3 kişi üstume gelince sabrim kalmadi bastım küfürü ban yiyen ben oldum ve bu bir çok kez yaşıyorum kışkırtıyorlar küfür edince ben suçlu oluyorum cidden bıktım.

Forumda benim ticaretime dun laf atildı ve 3 kişi üstume gelince sabrim kalmadi bastım küfürü ban yiyen ben oldum ve bu bir çok kez yaşıyorum kışkırtıyorlar küfür edince ben suçlu oluyorum cidden bıktım.
Dostum sadece sen banlanmadın. Mesajımın üstüne (tartışmaya) yazan olursa warn atacağım dedim tam 4 kez bunu tekrarladım. Gençtürk hocaya söyleriğimde sadece 1 kere uyar demişti. Dinlemediniz beni sonra ban yediniz.

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır böyle bir konu açmıyorduk bugün açmaya karar verdim.

Bu konunun altına Forumumuzda olması veya olmaması gerekenleri ayrıca forumdan memnun musunuz?

Ayrıca şikayetlerinizi de yazın mutlaka kısa sürede çözüm bulunsun herkes rahatlasın.

Tüm Forum Yöneticileri yazdıklarınızı tek tek okuyacak ve çözüm üretmeye çalışacaktır lütfen detaylı olarak yazın ki kısa sürede kesin çözümler üretilebilsin.

Bundan sonra her ayın 24'ünde böyle bir konu açıp durum değerlendirmesi yapacağım amacım herkesin sevdiği bir ortam oluşturmak.

@Mectruy @Gençtürk @CrowZ @Demiя @İntelligence

Adminler tarafından tanınan insanlara rütbe veya mavi tik verilmesi dışında gayet güzel her şey, ilgin için teşekkürler Nobody.

gezgin rütbesini geçmek için aranan 150 like boş konu açmaya itiyor.
konularda üyelerin konuyu görmemiz için yorum istemesi bencilce ve dolaşımı yavaşlatıyor.

Dostum sadece sen banlanmadın. Mesajımın üstüne (tartışmaya) yazan olursa warn atacağım dedim tam 4 kez bunu tekrarladım. Gençtürk hocaya söyleriğimde sadece 1 kere uyar demişti. Dinlemediniz beni sonra ban yediniz.
Th3mol ve martien e sadece uyari puani vermissiniz ben küfür ettigimde direk ban yiyorum puan bile vermeden direk. Her neyse boşver bir şey değişmeyecek zaten

Normal de bir sikayetim yoktu ta ki suan rutbelerin yeni halini gorene kadar saglam bir gozle bile anlamak cok zor bence rutbelerin renkleri tekrar ayarlanmali yada eski hyaline getirilmeli. rutbeler harici progralama bilgisi olan arkadaslarla chat uzerinden beyin firtinasi yapsak tam super olur . spyhackez in ozgun yazilimlari olabilir boylece. hatta github etrafinda topaladabilirz falan filan. neyse fazla kafa utuledim seviyorum sizleri

gezgin rütbesini geçmek için aranan 150 like boş konu açmaya itiyor.
konularda üyelerin konuyu görmemiz için yorum istemesi bencilce ve dolaşımı yavaşlatıyor.
Bu sistem için yapılacak bir şey yok genellikle dikkat çeken başlıklarda konu açarsanız daha fazla like alırsınız:
İnstagram
Hack Arşivi
KPSS-Doping Hafıza
Script
Gibi gibi.
Konu görme ise gerçekten işe yarayan konular var ve sadece üst tabakaya ulaşmanız lazım bence yeterli...

Forum gayet güzel ama aslında konuları kişileştirebilseydik çok daha güzel olurdu mesela artık ben instagram hack görmek istemiyorsam onu ayarlayabilseydim gibi gibi. Daha verimli vakit geçirirdik

Normal de bir sikayetim yoktu ta ki suan rutbelerin yeni halini gorene kadar saglam bir gozle bile anlamak cok zor bence rutbelerin renkleri tekrar ayarlanmali yada eski hyaline getirilmeli. rutbeler harici progralama bilgisi olan arkadaslarla chat uzerinden beyin firtinasi yapsak tam super olur . spyhackez in ozgun yazilimlari olabilir boylece. hatta github etrafinda topaladabilirz falan filan. neyse fazla kafa utuledim seviyorum sizleri
Teşekkürler güzel yorumun için, yöneticilerimiz yukarıda da dediğim gibi sizin göz zevkiniz için elinden geleni yapıyorlar. En güzel renkleri ve rankları bulacaklarından eminiz... :)

Forum gayet güzel ama aslında konuları kişileştirebilseydik çok daha güzel olurdu mesela artık ben instagram hack görmek istemiyorsam onu ayarlayabilseydim gibi gibi. Daha verimli vakit geçirirdik
Öyle bir sistem için kategori takibi yapabilirsiniz. ÖRN: Hack kategorisinden bildirim almak istiyorsanız hack kategorisine gelip yukarıdaki takip et butonuna basabilirsiniz. Dediğim gibi onu kaldırmanın bir yolu yok teşekkürler.
CBB136B5-94C1-47BA-B2A2-2491FD52113B.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,899Konular
3,272,391Mesajlar
316,498Kullanıcılar
tvxdevSon Üye
Üst Alt