Vakit daralıyor

Selamun aleyküm spyhackerz sakinleri bildiğiniz üzere sayın adminimiz dün itibariyle siz değerli kullanıcılara bir söz vererek yarın itibariyle temanın değişeceğini belirtti...

Selamun aleyküm spyhackerz sakinleri bildiğiniz üzere sayın adminimiz dün itibariyle siz değerli kullanıcılara bir söz vererek yarın itibariyle temanın değişeceğini belirtti, ancak gün itibariyle baktığımızda sitede herhangi bir değişiklik olmadı sayın adminimiz günün bitmesine sadece 55 dakika kaldı. Sayın adminimiz @Mectruy 'den bir açıklama bekliyoruz... çee

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Yahu millet c3m abiye ulaşamayınca bana yazıyor özelden "çocuklarım aç 2 gündür köpek gibi temayı bekliyoruz" diye.
ben şimdi bu insanlara ne dicem ???

PF3pAt.png

WycCDp.png

uLhKZ4.png

gY8zuE.png

6UROpi.png

amk bune len herkesin avatarı, kendi kendime mesajlaşıyorum hissi uyandırdı çee şizofrenik bir durum yaratacak, nalet tema bela oldu başıma çee onay bekliyorum gerçekten şuanda.

Valla ŞeyhFatalWorm tarikatcıları bu bahaneyi kabul etmez.
Tema gelene kadar yeni konular açılmayacak icraatler son bulacak hacknewsde haberler paylaşıma durdurulacaktır.
Anarşi boy gösterecektir.
Anaya babaya ve kutsal değerlere küfürlere izin verilip banlı üyelerin tamamının banı kaldırılacaktır. !
Kurucunun inkar etmesi durumunda ownerlik yeni liderimiz fatalwormun eline geçecektir. !

Beyler 1-2 saate site kapanacak muhtemelen güncellemeyi yapmak için haberiniz olsun bundan. tema onay alır almaz güncelleme başlayacak çünkü.

133,196Konular
3,281,309Mesajlar
318,723Kullanıcılar
panel09Son Üye
Üst Alt