NEYSE BAN YEMİYEK :d
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
DERDİNİ TAM ANLATKİ BİŞEY SÖYLEYELİMÖzgüven sorunu yaşasam tanımadığım insanlarla iletişim problemim olurdu. Dediğim gibi bu olay benim içimde dönen, döngüye giren bir olay. Dışarıyla, özgüvenle bir alakası yok. Tamamen içsel duygularımın çarpışması diyebilirim.
Yav bir insan nedensizce mutsuz olamaz amk valla kafamı siktiniz bb.Özgüven sorunu yaşasam tanımadığım insanlarla iletişim problemim olurdu. Dediğim gibi bu olay benim içimde dönen, döngüye giren bir olay. Dışarıyla, özgüvenle bir alakası yok. Tamamen içsel duygularımın çarpışması diyebilirim.
Ciddi olarak mı yazdın bilmiyorum ama bu yolu da denedim. Kendimi dine vereyim geçer, huzur bulurum dedim olmadı. Hepten dinden çıkmaya kadar gitti.Geçer aslanım geçer inşirah suresini oku bol bol dua et daha kötü dertleri olanları düşün
Kimseyi takma kardeşim bir kere geliyorsun hayata siktir et zaten birgün öleceksin.Saka bir yana dertlesmek istersen ozelden yaz whatss dan grup var bizim alalim seni gulup egleniriz sanada iyi gelirCiddi olarak mı yazdın bilmiyorum ama bu yolu da denedim. Kendimi dine vereyim geçer, huzur bulurum dedim olmadı. Hepten dinden çıkmaya kadar gitti.
ergenliğimi acemi birliği imt usta birliği spyda yaptım gerisini sen düşün

buruya çok güzel bir video giderdide abimsin saygım varKomutanlığını nerede yaptın yeğenim![]()

Denemediğim bir şey olsa eyvallah diyeceğim de onuda denedim. 1 yıl vücut geliştirdim hepten götüm kalktı bu sefer karşımdakilere de zarar vermeye başladım bunu anladım an sporu da bıraktım.Spy'Da Takıl @Anarchosa 'dan By_uMuT Taklidi İşte Canın Sıkıntı Geçer Ciğerim Allah'a Emanet spor vb aktivite yap
Hayatımı daha fazla çıkmaza sokmak istemiyorum.bence bi kiz bul takil..unutursun herseyi

Sebebsiz yere intihar baya mantıklıymış kankaASLINDA İNTİHAR MANTIKLI GELMEYE BAŞLADI![]()
Gördüğünüz gibi içimdekileri ortaya dökünce düzgün insanı da bozmaya başlıyorum. Birde sen beni düşün.ASLINDA İNTİHAR MANTIKLI GELMEYE BAŞLADI![]()
AYNENSebebsiz yere intihar baya mantıklıymış kanka

Akışına bırakınca işler hepten bir birine giriyor. Herkesle aram bozulmaya başlıyor. Hani demiştim ya bir hayat bir gün yüzünü gülüyor diye işte her gün ben akışına bırakınca o gülme, tebessüme, tebessüm nefrete dönüşüyor.Bremın az rahat ol kendini sal aşşağı uçurumdan götüne birkaç dal felan girer ağaçta komple girer ölürsün. olum intihar edilirmi bunun òbür tarafıda var öbür tarafa elin boş gitme namazında, niyazında ol. Allah Yardim Eder Elbet.
Bu dünya sana oynanan bir oyun bak benden duymuş olma.Akışına bırakınca işler hepten bir birine giriyor. Herkesle aram bozulmaya başlıyor. Hani demiştim ya bir hayat bir gün yüzünü gülüyor diye işte her gün ben akışına bırakınca o gülme, tebessüme, tebessüm nefrete dönüşüyor.
Ciddi bir şey sanmıştım.Kardeşim bu videoyu indirip her sabah uyandığında açıp izliyorsun dün yaşananları hemen unutacaksın.
Video :
Yok mu bu oyunun bir hilesi ? Geçilemez mi bu oyun ? Veritabanını değiştiremez miyiz ?Bu dünya sana oynanan bir oyun bak benden duymuş olma.