Sıkıntıdayım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özgüven sorunu yaşasam tanımadığım insanlarla iletişim problemim olurdu. Dediğim gibi bu olay benim içimde dönen, döngüye giren bir olay. Dışarıyla, özgüvenle bir alakası yok. Tamamen içsel duygularımın çarpışması diyebilirim.
DERDİNİ TAM ANLATKİ BİŞEY SÖYLEYELİM :(

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Özgüven sorunu yaşasam tanımadığım insanlarla iletişim problemim olurdu. Dediğim gibi bu olay benim içimde dönen, döngüye giren bir olay. Dışarıyla, özgüvenle bir alakası yok. Tamamen içsel duygularımın çarpışması diyebilirim.
Yav bir insan nedensizce mutsuz olamaz amk valla kafamı siktiniz bb.

ergenliğimi acemi birliği imt usta birliği spyda yaptım gerisini sen düşün

İkamet neresi ofis açıyorum gel takılalım kardeşim canın hiç sıkılmaz. Aynı yerde değilsek forumca bir oyun oynayabiliriz cs gibi zula gibi hırsını bizden alırsın çee Kimseyi takma kardeşim bir kere geliyorsun hayata siktir et zaten birgün öleceksin.

Çikın konudan bak napcan biliyonmu Karıyı çek vur-kaç bu yöntem efsane bak vur-kaç bu sözü unutma Böyle 20 rane karı sik bak nasıl kendine geliyon vur-kaç ama bak

Spy'Da Takıl @Anarchosa 'dan By_uMuT Taklidi İşte Canın Sıkıntı Geçer Ciğerim Allah'a Emanet spor vb aktivite yap
Denemediğim bir şey olsa eyvallah diyeceğim de onuda denedim. 1 yıl vücut geliştirdim hepten götüm kalktı bu sefer karşımdakilere de zarar vermeye başladım bunu anladım an sporu da bıraktım.

NEYSE USTA LOL OYNUYOSAN BERABER OYNAYALIM DİCEMDE İYCE KANSER OLUR BU KEZ KESİN ÖLDÜRÜRSÜN KENDİNİ

Bremın az rahat ol kendini sal aşşağı uçurumdan götüne birkaç dal felan girer ağaçta komple girer ölürsün. olum intihar edilirmi bunun òbür tarafıda var öbür tarafa elin boş gitme namazında, niyazında ol. Allah Yardim Eder Elbet.
Akışına bırakınca işler hepten bir birine giriyor. Herkesle aram bozulmaya başlıyor. Hani demiştim ya bir hayat bir gün yüzünü gülüyor diye işte her gün ben akışına bırakınca o gülme, tebessüme, tebessüm nefrete dönüşüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,212Konular
3,281,365Mesajlar
318,745Kullanıcılar
zroxyownerSon Üye
Üst Alt