10k tertemiz ebedi hesap fiyat 60tl son fiyat güven amaçlı escrowsuz (aracısız) olmaz tokatcilar boşuna gelmesin.
knk organik takipçi full gerçek smm panellerde bile minimum 50 ediyor 10ksi aqkimse almazsa, 30 tlye salarsan alırım
tamam kanka 60'a satamazsan 30a alırım işte aqknk organik takipçi full gerçek smm panellerde bile minimum 50 ediyor 10ksi aq
40 veririmtamam kanka 60'a satamazsan 30a alırım işte aq

45 son40 veririm![]()
50 son? benle yarışamazsın janiiim

adam 60 son demiş ayıp ayıp adama 50 tl teklif ediyorsun. Ben çekildim al kanka50 son? benle yarışamazsın janiiim![]()

LANNN BEN ÇEKİLCEKTİM GÖT YA EWKMLQLMEKQWMKLEMKLQWEMKLadam 60 son demiş ayıp ayıp adama 50 tl teklif ediyorsun. Ben çekildim al kanka![]()
İŞSLDŞİQLWŞİEQWLŞEKQWLŞASKPQWOIOPEQWI G.OLANNN BEN ÇEKİLCEKTİM GÖT YA EWKMLQLMEKQWMKLEMKLQWEMKL
SON 40 VERİRİM TEMİZSE HESAP40 veririm![]()
olur instagramini at50 son? benle yarışamazsın janiiim![]()
40 diyorum aga en son altdaki yoruma bakolur instagramini at

55?50₺ ye anlık alabilirim esc ile
75emi alcan75 ii değerlendir
50 diyen sendin
şimdiden diim tokatciysan uzak dur aracı olacak esc yani asla tokat atamazsin76 oldu
adamsın aqbrom sen para kazan diye ortalığı kızıştırıyorum ya :d açık arttırmada kuraldır en yğkseğe gitmesi lazım jsjdd
Yok yok kankam ben almayacam açık arttırmada zannettim kendimi sadece yoruma dahil oldumşimdiden diim tokatciysan uzak dur aracı olacak esc yani asla tokat atamazsin
55 sal al knk tokatsiz mis %100 güvenilir esc ile bu kdra hem organik aktif missssTokat geliyodu gelmedi 😂😕
Yok knk 50₺ maks düşünürsen PM at55 sal al knk tokatsiz mis %100 güvenilir esc ile bu kdra hem organik aktif missss
ininal papara?50₺ ye verirsen burdayım esc ile alırım bugün PM atarsın satmak istersen reflerim durumumda mevcut 😌