Dm basma | şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Merhaba Sayın Yetkililer.

@se9ih ile dm basmıştık payı aramızda bölüşçektik. Site ondandı ben dm basıyodum duruma göre bölüşçektik. 25k hesap düşürdüm fakat uyanık arkadaşımız hesap düştü diye haber vermedi ve durumu farketmiceğimi sandı.

https://www.hizliresim.com/fafk6gq bahsettiği arnavut gezgin benim (arnavut instagram hesap adım) (forumdaki gezgin)

https://www.hizliresim.com/c68waf8 şüpheleniyor diyor birde :D

Gereğini yaparsınız.

Rating - 100%
arnavut yani scraper ılk benle ış yaptı ardından se9ih e gecerek iş yapmaya basladı o zamanlar se9ih ile ortaktık arnavut gıbı kısılere aynısını yapıyor ılk once dm basmak için cagırıyor ardından hesap duserse soylemıyor eger 50k ustu duserde dırek engellıyor.

• Like
Tepkiler: Zns

se9hi

BEN SEMİH

SOYTARI
Rating - 0%
arnavut yani scraper ılk benle ış yaptı ardından se9ih e gecerek iş yapmaya basladı o zamanlar se9ih ile ortaktık arnavut gıbı kısılere aynısını yapıyor ılk once dm basmak için cagırıyor ardından hesap duserse soylemıyor eger 50k ustu duserde dırek engellıyor.
@Zns bunun bir kanıtı yok 50k üstü felab düşmedi ve engellediğim kimse yok + 25k da düşmedi düştü çekemedik kurucu düştü arkadaşada söylemiştim zamanında muckmuck denen aptal da onu doldurup üstüme salmaya çalışıyor bu konu geçersizdir.

Rating - 100%
Beyler ben alım yaptım ve gayet güvenilir hiçde dolandırıcılıgını görmedım bır şakalaşma yüzünden adama dolandırıcı demeyin ben aldım hesap ve 2 hafta oldu sıkıntı yok

se9hi

BEN SEMİH

SOYTARI
Rating - 0%
Ortada çalınmayla alaklı gerçek bir kanıt yok konu asılsızdır. Muckmuck u @Zns bey dünde gördünüz sürekli chattede birşeyler atıyor asılsız bu seder adamı kandırmış gereğinin yapılmasını arz ederim.

Rating - 100%
Beyler ben alım yaptım ve gayet güvenilir hiçde dolandırıcılıgını görmedım bır şakalaşma yüzünden adama dolandırıcı demeyin ben aldım hesap ve 2 hafta oldu sıkıntı yok
hesap alma durumu degıl bu dostum ben onun eskı ortagıyım ve konusmaların sslerı gordugun gıbı tarıhı bellı konusmaların

Rating - 100%
Ortada çalınmayla alaklı gerçek bir kanıt yok konu asılsızdır. Muckmuck u @Zns bey dünde gördünüz sürekli chattede birşeyler atıyor asılsız bu seder adamı kandırmış gereğinin yapılmasını arz ederim.
AIODHAGU8DAWD al simmons abi dolandırılan kısının yanı arnavutun atmasını istedi bu olayı ki oda attı semihcım

Rating - 100%
@Zns bunun bir kanıtı yok 50k üstü felab düşmedi ve engellediğim kimse yok + 25k da düşmedi düştü çekemedik kurucu düştü arkadaşada söylemiştim zamanında muckmuck denen aptal da onu doldurup üstüme salmaya çalışıyor bu konu geçersizdir.
25k konusuna gelırsek hesabı dusurdukten sonra gırdın hesaba ve dm hesabı yaptın arnavutderler farkına vardı ama ona tekrardan yalan soyledın. Oda bunun farkında kendısı soyluyor bunu ben degıl :)

Rating - 100%
ssler de bır montaj vb gıbı seyler yoktur al simmons abiyede senın emırcan hakkında dedıgın ses kaydını attım. Dun sırf lütfü ya guvenılır hesap sattıgın ıcın kapandı.

Rating - 100%
dostum sa se9ih adlı kişi senı dolandırdı 25k dusurdun ancak sana hıc bır zaman vermedı atıcagım kanıtlarda sıkayet formu açarsan o kısı banlanıcak
https://www.hizliresim.com/fafk6gq
https://www.hizliresim.com/c68waf8
sıkayet et kı bır daha boyle bır sey yapamasın.

Raporla

S

Scárppér

Gezgin.png

Bugün 12:33 PM
nasıl şikayet formu açıyoruz

Like Cevapla
Raporla

[IMG alt="muckmuck"]https://spyhackerz.org/forum/data/avatars/m/111/111018.jpg?1620332284[/IMG]

muckmuck

st-Tabaka.png

Level-2.png

Bugün 1:17 PM
Scárppér' Alıntı:
nasıl şikayet formu açıyoruz
konu aç de orda sikayet var attıgım sslerle beraber olayı anlat admınlerı etıketle

Raporla

[IMG alt="muckmuck"]https://spyhackerz.org/forum/data/avatars/m/111/111018.jpg?1620332284[/IMG]

muckmuck

st-Tabaka.png

Level-2.png

Bugün 1:19 PM
skayet formuna benıde etıketle all simmons abi bu olayları bılıyor senın suan sadece sıkayet formu acman yeterlı

Raporla

muckmuck

st-Tabaka.png

Level-2.png

Bugün 1:25 PM
kanka bak eğer sen bu se9ih i suan sıkayet edersenkı haklısın 25k hesap dusurmustun vermedı banlanıcak ben sana kanıtda attm

Raporla

muckmuck

st-Tabaka.png

Level-2.png

Bugün 1:26 PM

Ticaret Alanı bak burda en altta​

scarper a yazdıgım tek sey bunu zns de onaylayabılır

se9hi

BEN SEMİH

SOYTARI
Rating - 0%
@Zns bey bir defa açıklama yapıp susacağım bu @muckmuck zamanında benden txtmden hesap çaldı şikayet etmiyorum kendim ilgileneceğim bu adam beni idol olarak almış birisi kendisine yediremiyor bana 15 yaiınds felan diyor asılsız ses kayıtları atıyor chattede huzursuzluk çıkardı insta dan felan yapamadığını kullanıcı adını değişmiş instada spyda yapmaya çalışıyor spyda asılsız bilgilerle beni bamlatmaya çalışıyor zamanında şakaya döktüğümüz şeyleri gerçeğe vuruyor bu dediğimi dikkate alın ortada birşey olmadığı için olmayan birşeyin kanıtını atamam dikkatli inceleyin kimseyi tokatlamadom ve hesabını almadım birsürü başarılı ticaretim oldu ve şuan dm basan birisi vardı sitemde ona payından fazla bile verdim ona göre değerlendirin çoluk çocuk yakamıza yapıştı güya banlatacaknıi burdan chattede böyle ergenlikler söyledi ona göre değerlendirin çoluk çocuktur eğer gerçekten olan birşeyle şikayet gelirse ban değil kendim silerim hesabı iyi günler bütün herkese kolay gelsin.

Rating - 100%

@Zns bey bir defa açıklama yapıp susacağım bu @muckmuck zamanında benden txtmden hesap çaldı şikayet etmiyorum kendim ilgileneceğim bu adam beni idol olarak almış birisi kendisine yediremiyor bana 15 yaiınds felan diyor asılsız ses kayıtları atıyor chattede huzursuzluk çıkardı insta dan felan yapamadığını kullanıcı adını değişmiş instada spyda yapmaya çalışıyor spyda asılsız bilgilerle beni bamlatmaya çalışıyor zamanında şakaya döktüğümüz şeyleri gerçeğe vuruyor bu dediğimi dikkate alın ortada birşey olmadığı için olmayan birşeyin kanıtını atamam dikkatli inceleyin kimseyi tokatlamadom ve hesabını almadım birsürü başarılı ticaretim oldu ve şuan dm basan birisi vardı sitemde ona payından fazla bile verdim ona göre değerlendirin çoluk çocuk yakamıza yapıştı güya banlatacaknıi burdan chattede böyle ergenlikler söyledi ona göre değerlendirin çoluk çocuktur eğer gerçekten olan birşeyle şikayet gelirse ban değil kendim silerim hesabı iyi günler bütün herkese kolay gelsin.
eğer caldıysam kanıtını at kı banlanayım ? ben soyledıgım her seyı kanıtı ile attım

Rating - 100%
asılsız ses kaydı dıyorsun ancak arkadasın onaylıyor sen oldugunu?

Rating - 100%
@se9ih
engelleriz, s*keriz diye konuşmalar bana şaka gibi gelmiyor, kötü niyetli birinin konuşması gibi geliyor.

se9hi

BEN SEMİH

SOYTARI
Rating - 0%
@se9ih

engelleriz, s*keriz diye konuşmalar bana şaka gibi gelmiyor, kötü niyetli birinin konuşması gibi geliyor.
Aramızda hep küfür vardı o gırgır şamataydı agam ben birşey demiyorum o senin kararına bağlı ona bakılırsa @muckmuck hiç durmuyor çünkü banlatmak için atıyor şikayet için değil gerçek değil çünkü son sözümdü agam @Zns

Rating - 100%
Aramızda hep küfür vardı o gırgır şamataydı agam ben birşey demiyorum o senin kararına bağlı ona bakılırsa @muckmuck hiç durmuyor çünkü banlatmak için atıyor şikayet için değil gerçek değil çünkü son sözümdü agam @Zns
1 tl dolandırıcılık yapılsa bile zaten ban sebebi. Şikayet konusu açıyorsa da banlanacağını bilerek açıyor zaten.

se9hi

BEN SEMİH

SOYTARI
Rating - 0%
1 tl dolandırıcılık yapılsa bile zaten ban sebebi. Şikayet konusu açıyorsa da banlanacağını bilerek açıyor zaten.
Tamam aga anlamasanda sıkıntı yok iyi bi adminsin doğru kararı ver banlancaksam banla uyarı alcaksam uyarı ver tamam ver kararını adam yordu kolpalarıyla

GelmeUSTUME

Very sad :(
Rating - 0%
Tamam aga anlamasanda sıkıntı yok iyi bi adminsin doğru kararı ver banlancaksam banla uyarı alcaksam uyarı ver tamam ver kararını adam yordu kolpalarıyla
@se9ih kimse yaşattığını yasmadan ölmez. @Zns ortak prive benim konu ile son açıklamamı yaptim, dileklerimi dikkate almanızı istiyorum. Dün @Al Simmons admin defalarca ılettim fakat kale alınmadım. Son kez size iletiyorum. Adminliginiz gurur verici. Iyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,517Konular
3,268,933Mesajlar
315,329Kullanıcılar
xirbalyoz02Son Üye
Üst Alt