Mortal 🖤 adlı üye hakkında şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
Bundan 1 2 hafta önce bu üyeden sınırsız plesk aldım. Pleskde bir sorun olursa yenisini açıcagını söylüyordu. Bende bunun üzerine phishing siteleri açıyordum. Bügün sabahdan plesk uçtu. Yani hesap askıya alındı yazıyor girişte. Arkadaşa yazdım benım bayılık uctu , acıcam yenısını vb diyordu. Akşam oldu hala aynı.

photo_2021-08-11_20-36-07.jpg

photo_2021-08-11_14-46-13.jpg

photo_2021-08-11_20-36-06.jpg

aynı durumu @Müptezel adlı arkadasta yasamıstır.

Sitesini kurduğum arkadaşlar kusura bakmayın. Bu arkadaş yüzünden siteleriniz uçmuştur.

@Mectruy @Zns @Al Simmons @l33t

Rating - 100%
Plesk telafisi istiyorsan bekle diyorum, verdiğin parayı atayim diyorum bos boş şikayet konusu acmana gerek yoktu bence :D
Kardesım pleskın patlıcaksa satmıcaksın o zaman. Hiç bir site yanıltıcı yemedıgı halde hesap askıya alınıyor. 1 hafta seni mi beklıcem vede musterilerim?

Derce 

Only Sex.
Rating - 100%
Bende site açtım ve sabahsına patlamıştı. Bu konuda blindin suçu yok. Sonuçta aldığı kişinin sorunu.

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%
Burada 2 tarafında hatası var. Adam sana plesk kurmuş senin farklı kişilere site kurman ve daha h plesk almadığın kişiden plesk alıpta bu kadar büyük bir riske girmen senin suçun. Adamın plesk uçtu, yeni plesk verecek burada kendi telafisini yapmış oluyor. Senin içine 1 den fazla site kurman senin sorumluluğun altında. Eğer sen 1 den fazla site kuracağını karşı tarafa söylediğin halde o sana birşey olmaz al dediyse sen de hata yok @Blind, aksi takdirde dediğim gibi %70 bindin hatası, karşı tarafında plesk garantisi verip uçması büyük bir yanlış ama geri vereceğim yada paranı atarım diyor. Burada suç tamamen sana kalıyor blind.

Müptezel

DOLANDIRICI

SOYTARI
Rating - 100%
Aynı şekilde ben de plesk aldım hesabım askıya alındı.. site kurduğum kişiler de bana yazıyor @Mortal 🖤 a yazdım telafi olacak dedi (ne zmn vereceği belli deil) hala bir şey yok ortada kısa zamanda verilmezse bende bir şikayet konusu açacağım

Rating - 100%
Burada 2 tarafında hatası var. Adam sana plesk kurmuş senin farklı kişilere site kurman ve daha h plesk almadığın kişiden plesk alıpta bu kadar büyük bir riske girmen senin suçun. Adamın plesk uçtu, yeni plesk verecek burada kendi telafisini yapmış oluyor. Senin içine 1 den fazla site kurman senin sorumluluğun altında. Eğer sen 1 den fazla site kuracağını karşı tarafa söylediğin halde o sana birşey olmaz al dediyse sen de hata yok @Blind, aksi takdirde dediğim gibi %70 bindin hatası, karşı tarafında plesk garantisi verip uçması büyük bir yanlış ama geri vereceğim yada paranı atarım diyor. Burada suç tamamen sana kalıyor blind.
adam bana plesk ucmaz bayılıgım var dedi diye açtım zaten.

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%
adam bana plesk ucmaz bayılıgım var dedi diye açtım zaten.
Tamam kardeşim adamın bayiliği uçmuş, adam kendi sorumluluğunun altında olan olumsuzlukları karşılayacağını yada üyelik tekrarlayacapını söyledi ise hatası biter. Fakat sen önceden hiç plesk almadığın kişiden alıp bu kadar riske girmemelisin. O kadar insanın sitesini başka bir üyenin pleskine kurman senin sorumluluğun altında aynı zincirleme gibi düşün. Müşterilerin sorumluluğu blinde, plesk sorumlusu ise mortal

Rating - 0%
Bundan 1 2 hafta önce bu üyeden sınırsız plesk aldım. Pleskde bir sorun olursa yenisini açıcagını söylüyordu. Bende bunun üzerine ***unacceptable content** siteleri açıyordum. Bügün sabahdan plesk uçtu. Yani hesap askıya alındı yazıyor girişte. Arkadaşa yazdım benım bayılık uctu , acıcam yenısını vb diyordu. Akşam oldu hala aynı.

Ekli dosyayı görüntüle 22743

Ekli dosyayı görüntüle 22741

Ekli dosyayı görüntüle 22742

aynı durumu @Müptezel adlı arkadasta yasamıstır.

Sitesini kurduğum arkadaşlar kusura bakmayın. Bu arkadaş yüzünden siteleriniz uçmuştur.

@Mectruy @Zns @Al Simmons @l33t
Napim

Rating - 100%
Tamam kardeşim adamın bayiliği uçmuş, adam kendi sorumluluğunun altında olan olumsuzlukları karşılayacağını yada üyelik tekrarlayacapını söyledi ise hatası biter. Fakat sen önceden hiç plesk almadığın kişiden alıp bu kadar riske girmemelisin. O kadar insanın sitesini başka bir üyenin pleskine kurman senin sorumluluğun altında aynı zincirleme gibi düşün. Müşterilerin sorumluluğu blinde, plesk sorumlusu ise mortal
musteriler neden mortalı şikayet edıyor o zaman?

Lastromance

İyi bir oyunun, son söze ihtiyacı yoktur.
Rating - 100%
Noluyor amk burda? Eğer @Blind Guardian Ücreti ile bir hizmet aldıysan bunu çoğaltma,satma,dağıtma tamamen sana özgüdür. Sonuçta para verdin ve sahipliği sana da geçti. @Mortal 🖤 sana gelelim birader eğer pleskinin patlama olayı varsa satışını yapman suçtur sonuçta patlamaz demissin. Tasiyamiyacaginiz yükü sırtınıza bindirmeyin bu olayda hakli taraf @Blind Guardian dır. Olaya tarafsız yaklaştım ve gidiyorum. Unutmayın güvenmediğiniz şeyin satışını yapmayın. Bu olaylardan kaç üye banlandi haddi hesabı yok.

@Zns @l33t @Mectruy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,558Konular
3,269,182Mesajlar
315,410Kullanıcılar
BatenosSon Üye
Üst Alt