Arınma Gecesi 3 - Zafiyet !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 10 dk kala konuşmamı yapim orospu çocuklarına sesleniyorum (gezginlerle dolandıricılara) a*nenizi Uludağ da kayarak sikim orospu çocukları

Ya sen kimsin orospu **Küfürbaz** çıldırtma lannnnn brniiii ?? Valla tek atarım sanada kareyede

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAllah diyerek başlıyorum cümleme seni aptal orospu evladi metin2'de girdiğin sw'de GM olayım da +9 dolunayla beraber babanı pazara çevirip çevirip satayım anneni yabani kurt gibi öldüreyim AAKKUUUUUVVVAAKKK darbesiyle gardiyan kurt gibi saldırayım sana agla tag gel kardesim tag gel??????????????????????????????????

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAllah diyerek başlıyorum cümleme seni aptal orospu evladi metin2'de girdiğin sw'de GM olayım da +9 dolunayla beraber babanı pazara çevirip çevirip satayım anneni yabani kurt gibi öldüreyim AAKKUUUUUVVVAAKKK darbesiyle gardiyan kurt gibi saldırayım sana agla tag gel kardesim tag gel??????????????????????????????????
Tag gelmezsen ananı yakar ezer geçerim orospu ÇOCUĞU TEK İŞİN ŞARKI ÇIKARMAK OLAN OBEZ OROSPU EVLADI SİKTİR GİT ALLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHBH DİYEREK BİTİRİYORUM BEN CÜMLEMİ LANNNN

Tag gelmezsen ananı yakar ezer geçerim orospu **Küfürbaz** TEK İŞİN ŞARKI ÇIKARMAK OLAN OBEZ OROSPU EVLADI SİKTİR GİT ALLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHBH DİYEREK BİTİRİYORUM BEN CÜMLEMİ LANNNN
NERRRRRRRRRRRRRREMMM OBEZ TAYİPCİ PEZEVENK SENİİİİ SOKAKTA COLUK COCUGA CEBİNDEKİ TELEFONU CİKAR DİYEN SİGARA İCMEKTEN DİSLERİ SARARMİS PEZEVENK SENİ GEL TAG GEL GEL ANANIN AMINA VIN VINNNNN SUZUKİ MOTORLA GİRİCEMMM HIIRRRRRR HIINNNN VIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNN

NERRRRRRRRRRRRRREMMM OBEZ TAYİPCİ PEZEVENK SENİİİİ SOKAKTA COLUK COCUGA CEBİNDEKİ TELEFONU CİKAR DİYEN SİGARA İCMEKTEN DİSLERİ SARARMİS PEZEVENK SENİ GEL TAG GEL GEL ANANIN AMINA VIN VINNNNN SUZUKİ MOTORLA GİRİCEMMM HIIRRRRRR HIINNNN VIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNN
Kes siktir git şarkı çıkarmaya devam et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,643Konular
3,270,070Mesajlar
315,684Kullanıcılar
FNWORLDEUSon Üye
Üst Alt