Konu çalmak emekse bende başlıyorum okemilla abla haklı ne zmndır burada emek veriyor
Konu çalmak emekse bende başlıyorum okemilla abla haklı ne zmndır burada emek veriyor
@Mila JDNCLŞAJSHFŞOHSKJASH@Mila isimli kişi spyz den insanları çekip başka foruma çekmektedır daha önce kız diye tanıdığımız fakat erkek çıkan beloved'in forumuna çekiyor yani kısaca ajanlık yapıyor banlarsanız sevinirim
@Mectruy @Zns @Al Simmons
herkes konu çalıyor leviosa bile bunun yüzünden kavga ettiKonu çalmak emekse bende başlıyorum oke
çal knk kafana silah mı dayıyorlarKonu çalmak emekse bende başlıyorum oke
Yarın başlıyorum skwlskwlksçal knk kafana silah mı dayıyorlar
Karışmış zaten daha ne kadar karışacakBurası karışacak vaziyet alın
LajsoahspsgskvzkabsAneeğ keleşimi getir savaş vaar
Arkadaşlarin ilk mevzusu deil@aryachawoz kızın reactleri mesajları foruma katkı insta grubuna girmişse ne var? belli ki arkandan konuşulmuş diye ağlıyorsun
Abi dilay doğru söylüyür ha@aryachawoz kızın reactleri mesajları foruma katkı insta grubuna girmişse ne var? belli ki arkandan konuşulmuş diye ağlıyorsun
Kaşarlık yaparak iyi yapmış oluyorsa haklıdır sklsmwkdmwldmwl neyse senide s2lemiyorum işine bak .d@Mila sende savun kendini amk iyi yapmışım de KSDKLCJDSKHDSLF
ig hesap kapatılır 10 kuruşArkadaşlar bu arada discord token generatorü olan var mı 😳
Kim vurduya gidicen amk sus 😃Arkadaşlar bu arada discord token generatorü olan var mı 😳
hadi lan ordan burdaki tek kaşar sensin forumdaki hiçbir kızı çekemiyorsun erkekler elinden kaçar diye ödün kopuyor resmen KJADKLJLKAKaşarlık yaparak iyi yapmış oluyorsa haklıdır sklsmwkdmwldmwl neyse senide s2lemiyorum işine bak .d
Ekmeğimizdeyiz😁ig hesap kapatılır 10 kuruş
hadi lan ordan burdaki tek kaşar sensin forumdaki hiçbir kızı çekemiyorsun erkekler elinden kaçar diye ödün kopuyor resmen KJADKLJLKA
vay sen yaşıyor muydunSakin olun karılar benim için kavga etmeyin.
ağzındaki çıkar öyle konuşalım sesin anlaşılmıyor .dhadi lan ordan burdaki tek kaşar sensin forumdaki hiçbir kızı çekemiyorsun erkekler elinden kaçar diye ödün kopuyor resmen KJADKLJLKA
savaşmayınağzındaki çıkar öyle konuşalım sesin anlaşılmıyor .d
lan orospu nasılsın bayadır görüşmüyoruz hatırladın mı beniSakin olun karılar benim için kavga etmeyin.