Ajanlık için gelen Mila

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
@MrSynox çekirdek kola nerede amkkkkkkk 1 saat oldu

1629841120226.png

Rating - 0%
ayrıca böyle işlerde direkt ceme veya serdara özelden bildirirsin görüyoruz ki asıl beloved gilin reklamını sen yapıyorsun attığın sstende sana hakaret edilmiş konunun asıl amacı o hakareti bastırıp intikam almak ama bu kafayla sanmıyorum

Rating - 100%
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
@MrSynox çekirdek kola nerede amkkkkkkk 1 saat oldu

Ekli dosyayı görüntüle 23304

ayrıca böyle işlerde direkt ceme veya serdara özelden bildirirsin görüyoruz ki asıl beloved gilin reklamını sen yapıyorsun attığın sstende sana hakaret edilmiş konunun asıl amacı o hakareti bastırıp intikam almak ama bu kafayla sanmıyorum
Kız beni gruba alıyor ve sohbet grubu diye aldığı grup reklam grubu çıkıyor ve buradaki insanları çekiyor arkadaşlarıma sallıyor ve gruba onları çekecektm ama attı üzdü neyse konu kapandı daha da uzatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum herkes hak ettiği yerde .d

Rating - 100%
Kız beni gruba alıyor ve sohbet grubu diye aldığı grup reklam grubu çıkıyor ve buradaki insanları çekiyor arkadaşlarıma sallıyor ve gruba onları çekecektm ama attı üzdü neyse konu kapandı daha da uzatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum herkes hak ettiği yerde .d
Sen konu açıp milletle neden laf kapıştırıyorsunki? yönetime bildir yeterli

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Her neyse, biraz düzene binelim.
@aryachawoz konu içeriklerini gerekli abilere (@Mectruy & @Al Simmons 'a atman yeterli.)

Spy, bir orospuyu normalde bir kere siker fakat bu seferlik, master'a iki oldu olsun. Biz cevabımızı zaten yağlamadan soktuğumuz index'te verdik. Buradan bir daha içerik çalarlarsa, aynı şekilde gider en içlerine kadar girer onları yok ederim.

Z-Hackerz.com Hacked & Masterforums.org Hacked

Rating - 0%
Her neyse, biraz düzene binelim.
@aryachawoz konu içeriklerini gerekli abilere (@Mectruy & @Al Simmons 'a atman yeterli.)

Spy, bir orospuyu normalde bir kere siker fakat bu seferlik, master'a iki oldu olsun. Biz cevabımızı zaten yağlamadan soktuğumuz index'te verdik. Buradan bir daha içerik çalarlarsa, aynı şekilde gider en içlerine kadar girer onları yok ederim.

Z-Hackerz.com Hacked & **boktansitenireklamyapma**.org Hacked
lan ne masterı beloved gili söylüyor z forum

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Nur (Arya), bana kalırsa kaşarlık konusunda kimseye laf hakkın yok. Chatte aktif olanlar sebebini gayet iyi bilir. Mila dersek bana kalırsa sana kaşar vs gibi şeyler dediği için böyle bir konu açmışsın, sslerden gördüğüm kadarıyla bir yere üye çektiği vs yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,612Konular
3,269,694Mesajlar
315,570Kullanıcılar
stikixSon Üye
Üst Alt