off foto atar mısınYaşamak için öldür kardeş... Ama filmin sonunda askerler götüme el bombası koyup beni patlattı
off foto atar mısınYaşamak için öldür kardeş... Ama filmin sonunda askerler götüme el bombası koyup beni patlattı
Boydanoff foto atar mısın
Chatte yavsayanlar belli .dboş guard
bak güzelim bu tarz konularla foruma faydalı insanı kötületme gerekirse bende konuşurum her kimse artık mila daha kendini savunmadı onunda açıklamasını dinlemek zorundasınSorun çözülmüştür cem bey gereken işlemlerin yapılacağını belirtti iyi geceler![]()
Sorun çözüldü .bak güzelim bu tarz konularla foruma faydalı insanı kötületme gerekirse bende konuşurum her kimse artık mila daha kendini savunmadı onunda açıklamasını dinlemek zorundasın
Geliyor accuk bekleAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
@MrSynox çekirdek kola nerede amkkkkkkk 1 saat oldu
Ekli dosyayı görüntüle 23304
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
@MrSynox çekirdek kola nerede amkkkkkkk 1 saat oldu
Ekli dosyayı görüntüle 23304
Kız beni gruba alıyor ve sohbet grubu diye aldığı grup reklam grubu çıkıyor ve buradaki insanları çekiyor arkadaşlarıma sallıyor ve gruba onları çekecektm ama attı üzdü neyse konu kapandı daha da uzatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum herkes hak ettiği yerde .dayrıca böyle işlerde direkt ceme veya serdara özelden bildirirsin görüyoruz ki asıl beloved gilin reklamını sen yapıyorsun attığın sstende sana hakaret edilmiş konunun asıl amacı o hakareti bastırıp intikam almak ama bu kafayla sanmıyorum
10 saniye olmuş hala nasıl yapılır konusu açılmamış kendine mi müslümansın hain pezevenk duvarda delik açtım onu sikiyom 3 saattir AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAOnu bunu bırakın da bir yapay 4m yapmışım varya gerçeğinden daha iyi
Sen konu açıp milletle neden laf kapıştırıyorsunki? yönetime bildir yeterliKız beni gruba alıyor ve sohbet grubu diye aldığı grup reklam grubu çıkıyor ve buradaki insanları çekiyor arkadaşlarıma sallıyor ve gruba onları çekecektm ama attı üzdü neyse konu kapandı daha da uzatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum herkes hak ettiği yerde .d
Haklısın knk birdaha öyle yapcamSen konu açıp milletle neden laf kapıştırıyorsunki? yönetime bildir yeterli
Lan iyi fikir bekle matkabı alcam Deniyecem10 saniye olmuş hala nasıl yapılır konusu açılmamış kendine mi müslümansın hain pezevenk duvarda delik açtım onu sikiyom 3 saattir AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
lan ne masterı beloved gili söylüyor z forumHer neyse, biraz düzene binelim.
@aryachawoz konu içeriklerini gerekli abilere (@Mectruy & @Al Simmons 'a atman yeterli.)
Spy, bir orospuyu normalde bir kere siker fakat bu seferlik, master'a iki oldu olsun. Biz cevabımızı zaten yağlamadan soktuğumuz index'te verdik. Buradan bir daha içerik çalarlarsa, aynı şekilde gider en içlerine kadar girer onları yok ederim.
Z-Hackerz.com Hacked & **boktansitenireklamyapma**.org Hacked
aynısı hatta çok kısa süre önce bir tane daha açtılar oda patladılan ne masterı beloved gili söylüyor z forum

yav o arada kaynadı işte karıştırmasana orayı iki klas cümle kurdurmuyon hanım illa bozucan fiyakayılan ne masterı beloved gili söylüyor z forum
he de he bıkmadılar amkCyber ne bilim ne forum adı
Ne diyon len aksam aksam
sne bana coK tatava yapion bu aralar aglayarak 31 vaktin gelmisNe diyon len aksam aksam
Siesne bana coK tatava yapion bu aralar aglayarak 31 vaktin gelmis