Bre oruspu gavat gardiyan gavayı oruspu piç senin ebenin amına beton döküp yalaya yalaya yol yapayım amk@OGC SENİN BEN ŞEMALİNİ SİKEYİM AMINI SİKTİMİN APTALI SENİN O OGC Nİ SİKEYİM SJJSJS ÇOK KOMİK EĞV EĞV BEN KURDUM AUUUUU ZEKİYİ SİKTİM GÖTTENN ZORTTT
ALLAHIN OLUCAM ŞİMDİ SENİN GLE GEL GEL GEL GEL BURAAAABre oruspu gavat gardiyan gavayı oruspu **Küfürbaz** senin ebenin amına beton döküp yalaya yalaya yol yapayım amk
Lan bunlar ne cabuk yukseliyo nerdeyse bir yıl olacak aynı rutbeyim amina koyim ha@deus ex machina SENİ ÖLDÜRCEM GEL BURAYA SENİ PENÇELİCEM SÜNEPE EZİK SANALI BIRAKMIŞ Bİ DE HAHAHAHA YAPAMADIĞIN İÇİN DEĞİL DE NEYMİŞ OKULMUŞ BİLMEM NE YARRİŞKOMU YERSİN ZORTT
Gavat oruspu kes ammını pençelerim Spotify istediğiniz sanatçının şarkısını kaldırtma methodu satılır 2000 TL (Sorumluluk kullanıcıya aittir)ALLAHIN OLUCAM ŞİMDİ SENİN GLE GEL GEL GEL GEL BURAAAA
" EZİK SENİ ANCA TAKLA ATARSIN Bİ KOYDUM MU OMUZU YERDEN KALKAMAZSIN "![]()
Hep beraberİNSANLARIN HAKKINI ÇALANIN ANNESİNİ ÇALAYIM
BENDE SENİN BABANI ÇALIP ARKADAN ANNEN İLE SATRANÇ OYNAYACAĞIM PUHUAHUAUHA GIGA CHAD KURT ANNENİ YENİYOİNSANLARIN HAKKINI ÇALANIN ANNESİNİ ÇALAYIM
Şah mat AMINA KOYDUĞUM PUAHAHAHHAABENDE SENİN BABANI ÇALIP ARKADAN ANNEN İLE SATRANÇ OYNAYACAĞIM PUHUAHUAUHA GIGA CHAD KURT ANNENİ YENİYO
YA BAK ZEKİ KURT OLUR TAKLA ATA ATA SİKERİM ANNENİ AYIKTIN MI ??BENDE SENİN BABANI ÇALIP ARKADAN ANNEN İLE SATRANÇ OYNAYACAĞIM PUHUAHUAUHA GIGA CHAD KURT ANNENİ YENİYO
ZEKİ KURT BENİM GAVAT PİCYA BAK ZEKİ KURT OLUR TAKLA ATA ATA SİKERİM ANNENİ AYIKTIN MI ??
HERKES HERKESİN İSTEDİĞİ OLABİLİR ??ZEKİ KURT BENİM GAVAT PİC
BENDE BABAN OLUP ANANI SİKEYİM?HERKES HERKESİN İSTEDİĞİ OLABİLİR ??
KARIM OL O ZAMAN GAVATHERKES HERKESİN İSTEDİĞİ OLABİLİR ??
DELİ KURT OLUP ÜSTÜNE ATLAYIP BÖYLE HOPPP SONRA İSİRAYİM PİCBENDE BABAN OLUP ANANI SİKEYİM?
SİK KANKA 0 ZAAFBENDE BABAN OLUP ANANI SİKEYİM?
ANNEME SÖVÜLÜNCE BENİM SIFADI EŞGALDELİ KURT OLUP ÜSTÜNE ATLAYIP BÖYLE HOPPP SONRA İSİRAYİM PİC
ASLANA BAK BE HELAL OLSUN YİĞİDİM SENİ YARRANDAN ÖPÜYORUMSİK KANKA 0 ZAAF
Benimkinide öp sonra ısır yala ohhh bak azdım neyse 1 dk gidip 31 cekiom bay canımASLANA BAK BE HELAL OLSUN YİĞİDİM SENİ YARRANDAN ÖPÜYORUM
Yakışmadı küfür agaTüm dolandiricilari amk sikym
knk ne ara çekip geldi? knk.Benimkinide öp sonra ısır yala ohhh bak azdım neyse 1 dk gidip 31 cekiom bay canım
1dk sürüyo yüzüme vurma ya 😔knk ne ara çekip geldi? knk.
Blinde kufretme lan bende senin gotunu sikeyim@Blind Guardian götünü **Küfürbaz**