@Jins Şikayetçiyim

Kuruculu mail diye hesap aldım biliyorsunuzdur spyda en fazla Instagram hesabı ben alır alıcılarıma satarım neyse Bu arkadaştan aldım kurucu Mailli dedim evet dedi tamam dedim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuruculu mail diye hesap aldım biliyorsunuzdur spyda en fazla Instagram hesabı ben alır alıcılarıma satarım neyse
Bu arkadaştan aldım kurucu Mailli dedim evet dedi tamam dedim kontrol etmege gerek duymadım ama sattığım adam kurucu bu değil diye beni yargıladi hesabı yollla dedim kod ekranından bir baktım evet :) bu değil klasik lafları vardı
İki tane almıştım ikiside kurucusuz çıktı birşeyler demeye başladı iade etsin paramı ben 38 ile açtım diyor 38 kac haftadır fix neyse

Bir dediği bir dediğini tutmuyor ikiside kurucu değil işte beni müşterime karşı küçük düşürdü ve kaçırdı gereği yapılsın
@Zns @Mehmet @Al Simmons

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
1. hesabı Kurucu mailli verdim

bunu 10 kere dememe rağmen anlamayıp banane diye geçiştirdin.

2. kurucu geçtikten 1 hafta sonra kurucu eski hesap sahibi oluyor.

eğer sorunun başka bişeyse söyle çözeyim. sana çoğu hesabı sattım. sende biliyorsundur az çok kurucusuz hesap satmayacağımı. kurucusuz hesaplar olunca sana bildirdim

Instagramdan anlayan kardeşlerimi konuya davet ediyorum. kurucu olayını geçtim.
Kuruculu mail diye hesap aldım biliyorsunuzdur spyda en fazla Instagram hesabı ben alır alıcılarıma satarım neyse
Bu arkadaştan aldım kurucu Mailli dedim evet dedi tamam dedim kontrol etmege gerek duymadım ama sattığım adam kurucu bu değil diye beni yargıladi hesabı yollla dedim kod ekranından bir baktım evet :) bu değil klasik lafları vardı
İki tane almıştım ikiside kurucusuz çıktı birşeyler demeye başladı iade etsin paramı ben 38 ile açtım diyor 38 kac haftadır fix neyse

Bir dediği bir dediğini tutmuyor ikiside kurucu değil işte beni müşterime karşı küçük düşürdü ve kaçırdı gereği yapılsın
@Zns @Mehmet @Al Simmons
sana ve diğer arkadaşlara sattığım hesaplarda sıkıntı çıkmazken. sen bana gelip kurucusuz hesap sattı diyorsun

Konu, yazdıklarınızın ve yazacaklarınızın kafa karıştırmaması adına @Cihan adlı üyenin şikayetini inceleyene kadar kilitli kalacaktır. Konuyu kilitlemeden önce @Cihan ve @Jins eklemek istediğiniz bir şey var ise saat 17:40'a kadar ekleyebilirsiniz.

Konu, yazdıklarınızın ve yazacaklarınızın kafa karıştırmaması adına @Cihan adlı üyenin şikayetini inceleyene kadar kilitli kalacaktır. Konuyu kilitlemeden önce @Cihan ve @Jins eklemek istediğiniz bir şey var ise saat 17:40'a kadar ekleyebilirsiniz.
ben burdan instagram anlayan arkadaşları konuya davet etmek istiyorum @Lusy @Bysmartien Başka güvenip tanıdığım yok. varsa konuya beklerim

ilgilendiğin için sanada ayrı teşekkür etmek istiyorum. Cihan arkadaşımız bişey eklenmesini bekliyorum.

Bu arkadaştan aldım kurucu Mailli dedim evet dedi tamam dedim kontrol etmege gerek duymadım ama sattığım adam kurucu bu değil diye beni yargıladi hesabı yollla

2. kurucu geçtikten 1 hafta sonra kurucu eski hesap sahibi oluyor.
@Jins adlı üyenin dediği gibi; Kurucu geçirilen mail 1-2 hafta sonra eski kurucu mailine dönüyor.

Ek olarak:
Belirttiğiniz ekran görüntülerindeki konuşmalar kafa karıştırıcı olduğu için olayı benden daha tecrübeli olan @Al Simmons ve @Zns'e bırakıyorum ve konuya etiketlenen "Instagram'dan anlayan üyelerin" yorum yapabilmesi için konunun kilidini açıyorum, konu altında
Antalya civarı dul bayanlar pm
buna benzer kafa karıştırıcı mesajlar olur ise adminler ilgilenene kadar konu tekrar kilitlenecektir.

Boş boş konuşmayın be ben kurucu mail ile alıyorum Duo ekranında hiçbiri kurucu değil bunlar ne yarragima yaricak benim ayriyetten kurucu verdim diyor köpek herif ben senin kurucu verdiğini nerden bilecem sallama mail olma ihtimali bile var bunların bana 38 ile açtım felan dediğin ssleri gösterme iadeyi yap geç işte Kurucu değil bunlar ben ne hesaplarda mail değişikliği yaptık ne birşey yaptık

Boş boş konuşmayın be ben kurucu mail ile alıyorum Duo ekranında hiçbiri kurucu değil bunlar ne yarragima yaricak benim ayriyetten kurucu verdim diyor köpek herif ben senin kurucu verdiğini nerden bilecem sallama mail olma ihtimali bile var bunların bana 38 ile açtım felan dediğin ssleri gösterme iadeyi yap geç işte Kurucu değil bunlar
boş yükselmeler ve hakaretler seni kurtarmaz Cihan. profilimde ki ref olan herkese gelin soralım teker teker. hangisine kurucusuz hesap satmışımda sana satıcam?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,375Konular
3,281,886Mesajlar
318,954Kullanıcılar
M1NX911Son Üye
Üst Alt