@Olyf adlı üye ödeme yapmadı bekletiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 95.8%
@Olyf adamın hesabını teslim et yaptığın doğru değil. Tüm sene boyunca spy dan 1400 ün katını kazanmak varken böyle bir hesap için geleceğine engel koyma, unutma hala dolandırıcı damgası yemedin ve hala üyeliğin duruyor.

Ressal 

Koşmamı isteme dizlerim yorgun.
Rating - 100%
@Olyf adamın hesabını teslim et yaptığın doğru değil. Tüm sene boyunca spy dan 1400 ün katını kazanmak varken böyle bir hesap için geleceğine engel koyma, unutma hala dolandırıcı damgası yemedin ve hala üyeliğin duruyor.
o daha gelmez buraya 1400tlyi aldı ertesi günde yeni bir hesapla girer foruma... tedbirler artmalı

Ressal 

Rating - 100%
para almamış insta hesabı almış, o hesabı o rakama hemen satamaz.

@Lyrexe tg yazdım bir check et.
evet biliyorum parayı almadığını konuya başından beri hakimim 1000tl der satar sonuçta şuan o çocuk bu hesaba kaar hesabıyla bakıyor ama hayırlısı bakalım umarım geri verir .

Rating - 0%
Sorsan Çok Dürüst İnsanlardır Güvenilir İnsanlardır Ama İçleri ***** :)

Met

Rating - 0%
Alayının bacısını sikiyim oruspu evlatları çok seviyorlar tokat atmayı bu oruspu çocuğu banlandiktan sonra tekrar spyde olucak ya ilerde Banı açılacak yada yeni hesap acicak hiç bir şey değişmiyor Tokatçı oruspu evlatları bitmez

Rating - 100%
Kurucudan ref almak bu kadar kolaymıymış..
Gerçi artık spy bildiğin para yeri oldu..
Paran varsa tikinide alıyorsun, vipinide alıyorsun.. Refinide kefinide parayla alırsın..
Böyle orospu çocukları siteninde adını lekeliyor. Bizimde ekmeğimizle oynuyor. Yarın birgün satış yapacağım zaman müşteriyle olan güven bağımı nasıl sağlayacağım?

Ressal 

Rating - 100%
Paran varsa tikinide alıyorsun, vipinide alıyorsun.. Refinide kefinide parayla alırsın..
Böyle orospu çocukları siteninde adını lekeliyor. Bizimde ekmeğimizle oynuyor. Yarın birgün satış yapacağım zaman müşteriyle olan güven bağımı nasıl sağlayacağım?
-hangi forumda takılıyorsun
+ spy
-ohoo abi sende mi tokatcısın
+..

Rating - 100%
Alayının bacısını sikiyim oruspu evlatları çok seviyorlar tokat atmayı bu oruspu **Küfürbaz** banlandiktan sonra tekrar spyde olucak ya ilerde Banı açılacak yada yeni hesap acicak hiç bir şey değişmiyor Tokatçı oruspu evlatları bitmez
Adamın içini okudum Ben. Refim kefim var. Mehmet chatte güvenilir olduğumu kanıtladı. Bi 250k vuruyum spyide sikerim ayağına girdi kaçtı beyler xd

Rating - 0%
Boylelerinin anasını sikeceksin Allah'ını duvardan duvara vurucaksin kendisine öyle gelicek ki aklı gayet yerine gelicek hata sende ve modda cem abide bilemezdi sonuçta her profiline ref yazdıran tokatci mi olmuyor akılı olun neyse ver avukata avukatın yoksa bana gel arkadaşıma yönlendiriyim seni işlemleri başlat ya akillanacak yada mahkemede surenecek :)

Rating - 100%
Boylelerinin anasını sikeceksin Allah'ını duvardan duvara vurucaksin kendisine öyle gelicek ki aklı gayet yerine gelicek hata sende ve modda cem abide bilemezdi sonuçta her profiline ref yazdıran tokatci mi olmuyor akılı olun neyse ver avukata avukatın yoksa bana gel arkadaşıma yönlendiriyim seni işlemleri başlat ya akillanacak yada mahkemede surenecek :)
Adamın sadece ipsini alabilirim burdan telefon numarası olsa iyi olurdu babasını falan bulurduk da işte napcan kanks

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,597Konular
3,269,522Mesajlar
315,516Kullanıcılar
lordus77Son Üye
Üst Alt