@jaxy @felix bak burya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
S.a @Al Simmons @Mectruy abi bu ikisinden dun sc aldım esc istedim kimse yomtu felixde dedi bana forumda jaxy var. Neyse tm dedim aldık onu bana ilk basta proxy ekle bas dedi lisasnlı fln deil dedi neye sc aldim sonra dedi tr basacaksan tr al alman basacaksan alman al aldigim proxy de 1k ası bir aylik 250 tl bide random deil sadece aldigin ulkeye basabilirsin neyse sc yi aldım icinde sifrelenmis lisans kodları mevcut bana yok dedi iade istiyorum

Rating - 100%
Abi ilk basta sc yi alirken icerisinde lisans olmadiğini soyledi bide proxy ekleyip istedigin gibi basabilirsin dedi sc yi aldiktan sonra bana tr basacaksan tr ptoxy al almanya basacaksan almanya proxy al dedi yani ucuz birsey olsa neyse paket olarak satiliyo 1k 250 tl bide tek ulke siniri var

Rating - 100%
SC yi inceledigimde ise icerisinde lisansiniz mevcut deil yazisini gordum belliki lisansli bir sc 10 gun 15 gun sonra lisansimi silmeyecegi ne malum

Rating - 100%
@jaxy Sen nasıl escrow olabilirsin sana bu hakkı veren kim? Bir de 5TL almış ücret olarak onu da iade et. Sen zaten cezanı alacaksın kaçışın yok. Bu işlemden sonra grubu da silmişsiniz. @Félix Gallardo İadenizi yapın ikiniz de.

Félix Gallardo

Kibir. Benim en gözde günahımdır.
Rating - 100%
@jaxy Sen nasıl escrow olabilirsin sana bu hakkı veren kim? Bir de 5TL almış ücret olarak onu da iade et. Sen zaten cezanı alacaksın kaçışın yok. Bu işlemden sonra grubu da silmişsiniz. @Félix Gallardo İadenizi yapın ikiniz de.
Script red yemisse 1 kurus iade yapmam zaten adam allahsizin teki banlayin beni

Rating - 0%
Amk kolpasi hani 8 k para kaldırıyor idi yalancı köpekler sizi hayatınızda yabancı müşteriler ile işlem yapmamış kişiler burda artislik tasliyorlar hepiniz kolpasiniz hepiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,581Konular
3,269,344Mesajlar
315,463Kullanıcılar
winnerxddSon Üye
Üst Alt