Konuma gelmenizi rica edecegim ozellikle @Mectruy @Zns ve diyer yetkililer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
Ve sc yi ondan aldigim hali ile kurmama ragmen lisans hatasi aliyorum ve banada sitede lisans hatasi alirsam iade yapacagini soyledi bekliyorum

Rating - 100%
Ondan aldigim sc bu hatta atigi zipin adiyla klasor bile ayni direk zipten cikaetıp size yolluyorum

Rating - 100%
Egerki bu script satılan her kişide aynı lisans üzerine olarak satıldıysa lisans patlamışda ola bilir belkide bu sebebden dolayı o hatayı alıyorsundur ama ginede kim suclu kim haklı diyemem ama egerki her 2 tarafda örnek bi site kurup konuya bırakısa ozaman belli olur kim suclu kim haklı

Félix Gallardo

Kibir. Benim en gözde günahımdır.
Rating - 100%
Egerki bu script satılan her kişide aynı lisans üzerine olarak satıldıysa lisans patlamışda ola bilir belkide bu sebebden dolayı o hatayı alıyorsundur ama ginede kim suclu kim haklı diyemem ama egerki her 2 tarafda örnek bi site kurup konuya bırakısa ozaman belli olur kim suclu kim haklı

Buyurun ornek kurdum
Scriptde. Unknown error derse refresh atmaniz yeterlidir
Sifreni dogru yazdginiz halde supe yerse iple alakalidir proxy yoktur scriptde

Rating - 100%
Localde bi demo + olarak bana lisansiz dedi o lafina cikarak aldim sc yi kodlari inceledigimde ise lisans baremi mevcut

Félix Gallardo

Kibir. Benim en gözde günahımdır.
Rating - 100%
Hic bir lisans hatasi almadim suan scriptde deneme yapinca problem sende kardesim gidip ne bok yemissen beni ilgilendirmez

Rating - 100%

Buyurun ornek kurdum
Scriptde. Unknown error derse refresh atmaniz yeterlidir
Sifreni dogru yazdginiz halde supe yerse iple alakalidir proxy yoktur scriptde
Topluluğumuzu korumak için Instagram'da bazı işlemleri ne sıklıkta gerçekleştirebileceğini sınırlıyoruz. Hata yaptığımızı düşünüyorsan bize bildir.

Bu hatanin sc ile ne alakası var onu anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,602Konular
3,269,617Mesajlar
315,547Kullanıcılar
babasapalaSon Üye
Üst Alt