@Lordsinyor buraya gel

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
sikerim ha 100k diye abi bakın bu adamı tokatlayan adam öyle bir sikmiş ki bu lordu adam ilk benim adıma log bırakmış sonra hesabı bana sattı daha sonra ben seyite sattım haberim hala yok eski nicklerden ilk defa öyle bile özelliğini gördüm zaten . Adam öyle bir prof davranmış ki hesabı ben bile kendim çaldığımı düşünüyorum o derece . Hesabın resmi tokatçısı olyf dir oda birisinden aldım dedi ama inanmıyorum zaten ona 150 tl ye 100k aldım neyse göz ardı edelim arkadaşımız dedik . Kısacası hesaba benim maskem geçirildi log bırakıldı adıma daha sonra benim elimden geçince o hesap bana patladı ama hala rahatım gerekirse nick değiştiren ip ile benim ip bulunsun ben sonuna kadar arkasındayım kendimin ve sözlerimin . Sözüm seyite değil ama bir daha 100k konusunda ismimi duyarsam kimse hürriyetini sikicem . Ulan orosbu çocu @LordSinyor artislik yapıyordun noldu temiz olduğum ortaya çıktı hani kanıtlar vardı elinde yarram öyle iftira atmayla ne hesabın geri gelir ne paran . Düzgün davran insanlara sana kaç kez dil döktüm dünden beri @Mectruy abi beni haklı bulmasına rağmen hala ismim geçiyor konularda . Kapa çeneni seni ilk kim çarptıysa onu bul ki olyf o kişi sonradan 350k bile tokatlamış adam nasıl ustaysa . Benim hiç bir şeyden haberim yoktu .

Geçmiş Olsun...

Ressal 

Koşmamı isteme dizlerim yorgun.
Rating - 100%
adam iyi tokat atıyor helal olsun

LordSinyor 

Enes 22
Rating - 100%
sikerim ha 100k diye abi bakın bu adamı tokatlayan adam öyle bir sikmiş ki bu lordu adam ilk benim adıma log bırakmış sonra hesabı bana sattı daha sonra ben seyite sattım haberim hala yok eski nicklerden ilk defa öyle bile özelliğini gördüm zaten . Adam öyle bir prof davranmış ki hesabı ben bile kendim çaldığımı düşünüyorum o derece . Hesabın resmi tokatçısı olyf dir oda birisinden aldım dedi ama inanmıyorum zaten ona 150 tl ye 100k aldım neyse göz ardı edelim arkadaşımız dedik . Kısacası hesaba benim maskem geçirildi log bırakıldı adıma daha sonra benim elimden geçince o hesap bana patladı ama hala rahatım gerekirse nick değiştiren ip ile benim ip bulunsun ben sonuna kadar arkasındayım kendimin ve sözlerimin . Sözüm seyite değil ama bir daha 100k konusunda ismimi duyarsam kimse hürriyetini sikicem . Ulan orosbu çocu @LordSinyor artislik yapıyordun noldu temiz olduğum ortaya çıktı hani kanıtlar vardı elinde yarram öyle iftira atmayla ne hesabın geri gelir ne paran . Düzgün davran insanlara sana kaç kez dil döktüm dünden beri @Mectruy abi beni haklı bulmasına rağmen hala ismim geçiyor konularda . Kapa çeneni seni ilk kim çarptıysa onu bul ki olyf o kişi sonradan 350k bile tokatlamış adam nasıl ustaysa . Benim hiç bir şeyden haberim yoktu .

Geçmiş Olsun...
Ulan orruspunun dogurdu sikik oc seni adam senin logunu niye biraksin aq senin tokat attigin belli ama yeminlerle hala olyf diyon ve yonetimse buna inaniyor
@efeunver gelip onceki biyografieri atsa gorcem seni.
Ve isim yok sanami iftora aticam amcik o agiz kenarini sikerim

Ressal 

Koşmamı isteme dizlerim yorgun.
Rating - 100%
Ulan orruspunun dogurdu **Küfürbaz** oc seni adam senin logunu niye biraksin aq senin tokat attigin belli ama yeminlerle hala olyf diyon ve yonetimse buna inaniyor
@efeunver gelip onceki biyografieri atsa gorcem seni.
Ve isim yok sanami iftora aticam amcik o agiz kenarini sikerim
onceki biyografieri derken sadece k. adlarini atmayi biliğyırum ben

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
Tamam biz bundan sonra hesap patlatalım nicke lord sinyor yazalım gelip siksinler seni forumda UWJHQIRUHQWIEUQHWUIRH

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
sal yakamı orospu çocu bıktım senin şu mallıklarından . Sana o sosyal medya tagını verenden al ne alıcaksan amın çocuğu bir hesaba sahip çıkamıyosun escrow yok tik yok ananın amını görmüşsün ticarette seni bir güzel sikmişler herkeste dolaşıyor hesabın gelip millete sarıyorsun siktir git ananı sikmim şimdi senin burda .

LordSinyor 

Enes 22
Rating - 100%
sal yakamı orospu çocu bıktım senin şu mallıklarından . Sana o sosyal medya tagını verenden al ne alıcaksan **Küfürbaz** **Küfürbaz** bir hesaba sahip çıkamıyosun escrow yok tik yok ananın amını görmüşsün ticarette seni bir güzel sikmişler herkeste dolaşıyor hesabın gelip millete sarıyorsun siktir git ananı sikmim şimdi senin burda .
Anani amcigini tokatlayarak bi sikerim yeni yrni kardesler getiririm sana oruspunun evladi ananin amina boru hatti doseyip sikiyim hala inkar ediyon ya amcik

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
orospu çocu artık sorularına cevap vermicem ben bu hesabı satın aldımmı kardeşim aldım hesap benim oldu o saatten sonra sen sikimde değilsin benim . Hesap tokat hesap benide maskelediler oldu bitti olay ney arıyorsan siktir git seni ilk tokatlayandan ara ananı allahını sikerim artık yeter bak

LordSinyor 

Enes 22
Rating - 100%
orospu çocu artık sorularına cevap vermicem ben bu hesabı satın aldımmı kardeşim aldım hesap benim oldu o saatten sonra sen sikimde değilsin benim . Hesap tokat hesap benide maskelediler oldu bitti olay ney arıyorsan siktir git seni ilk tokatlayandan ara ananı allahını sikerim artık yeter bak
Ulan anasini siktigim bak dedigin hicbisey birbirini tutmuyo bile aq bana o 100k hesabim oldu diyende sendin ve hesap calindigimda yazmistin ozaman nasil satin aliyon irzini hikmetini siktigim

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
APTAL OROSPIU ÇCOU HESABIN BİOSUNDA BEN BU HESABI TOKATLADIMMI YAZIYORDU NERDEN BİLEBİLİRİM FORUMDA KAÇ TANE 100K HESAP SATILIYOR ANASINI SİKTİM 2. Sİ HESABI ZATEN FORUM DIŞINDA DİSCORDDAN ALDIM BEN forumla ilgim alakam yoktu o sıra level 2 yeni olmuştum yeter ananı sikeyim ben bıktım sen bıkmadın ya

LordSinyor 

Enes 22
Rating - 100%
APTAL OROSPIU ÇCOU HESABIN BİOSUNDA BEN BU HESABI TOKATLADIMMI YAZIYORDU NERDEN BİLEBİLİRİM FORUMDA KAÇ TANE 100K HESAP SATILIYOR ANASINI SİKTİM 2. Sİ HESABI ZATEN FORUM DIŞINDA DİSCORDDAN ALDIM BEN forumla ilgim alakam yoktu o sıra level 2 yeni olmuştum yeter ananı **Küfürbaz** ben bıktım sen bıkmadın ya
Anasini siktigim hala bos yapiyon aq dedigim seylerle dedigin seyin ne alakasi var oc

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
sen bana kaç para vercen abi muhabbetine döndü iyice . Yöneticimi ne ayarlarsan ayarla bir tane oda açalım orda sorucağın soruları sor çözelim olayı . Bıktım artık işim var gücüm var benim dükkandayım çalışıyorum birde senle uğraşıyorum . ya sen banlan artık bu saatten sonra ya ben . ananı avradını sikeym ama bu lafımı geri almam.

LordSinyor 

Enes 22
Rating - 100%
sen bana kaç para vercen abi muhabbetine döndü iyice . Yöneticimi ne ayarlarsan ayarla bir tane oda açalım orda sorucağın soruları sor çözelim olayı . Bıktım artık işim var gücüm var benim dükkandayım çalışıyorum birde senle uğraşıyorum . ya sen banlan artık bu saatten sonra ya ben . ananı avradını sikeym ama bu lafımı geri almam.
Ulan senin aileni topluca grup yaparak sikerim hepsini tek tek ben banlansamda eyvallah ama sende banlanirsin boyle hala inkar et oc . Ve ne sorusu aq ne sormami bekliyon

rus 

seclusion
Rating - 100%
Knk Allah rizasi icin son konuma bak ordasa aryik gercek diger kaniti attim yemmin ediyorum o Allah carpsin o
Eger banlanmazsa dahada konusmam fprumda isim olmaz : )
Yani bilmiyorum yönetim çocuğa haklısın dedikçe daha fazla üste çıkma çabası sağlıyor. Yani bir nevi psikolojik baskı uygulayıp senin bu konulardan tamamen uzaklaşmanı istiyormuş gibi hissettirdi bana. Ben sadece fikrimi sundum inşallah biri gelipte laga luga yapmaz bana.

131,585Konular
3,269,400Mesajlar
315,481Kullanıcılar
exposideSon Üye
Üst Alt