Instagram mavi tik script (pp çeker/şifre yanlış hatası verir)

Forumda bayadır logsuz script paylaşımı göremiyordum, görsem bile çöp scriptlerdi. Bu script warez (sanalın or*spusu olmuş bi script) logunu silip renklerini değiştirdim biraz...

Ekli dosyayı görüntüle 22135Ekli dosyayı görüntüle 22136Ekli dosyayı görüntüle 22137

Forumda bayadır logsuz script paylaşımı göremiyordum, görsem bile çöp scriptlerdi. Bu script warez (sanalın or*spusu olmuş bi script) logunu silip renklerini değiştirdim biraz.

İndirme linkini görmek için konuyu beğenmeniz yeterli.

İyi forumlar.
Bu scriptte ya da herhangi bir scriptte log Shell vs. olmadığını nasıl anlayabiliriz ?

Ekli dosyayı görüntüle 22135Ekli dosyayı görüntüle 22136Ekli dosyayı görüntüle 22137

Forumda bayadır logsuz script paylaşımı göremiyordum, görsem bile çöp scriptlerdi. Bu script warez (sanalın or*spusu olmuş bi script) logunu silip renklerini değiştirdim biraz.

İndirme linkini görmek için konuyu beğenmeniz yeterli.

İyi forumlar.
aga renk değişmişsin de hani renk değişimi dümdüz aynı sc bu

Bu scriptte ya da herhangi bir scriptte log Shell vs. olmadığını nasıl anlayabiliriz ?
Max 50-100 hesap uğruna itibarımı zedeleyecek kadar salak değilim, zaten yeteri kadar kazanıyorum.
aga renk değişmişsin de hani renk değişimi dümdüz aynı sc bu
renkler açıktı, pp çekmiyordu zamanında ve logsuz hali forumda yoktu. Logları temizledim, renkleri koyulaştırdım ve apisini değiştirmiştim zamanında. Ek olarak farkındaysan konuda ben yazdım falan yazmıyor.

131,800Konular
3,271,476Mesajlar
316,225Kullanıcılar
brrk75Son Üye
Üst Alt