@SkullZ Kawgaya Davet Ediyom

Eyyy Skulzz Sen Kimsin ? Herkesi hackliyosun ??? Bizide hackledin ???? Bugünde birini hacklemişsin ????? İlla sana sürümmü atim ?????? Spyın şikayet methodu var onu mu...

Eyyy Skulzz Sen Kimsin ?

Herkesi hackliyosun ???

Bizide hackledin ????

Bugünde birini hacklemişsin ?????

İlla sana sürümmü atim ??????

Spyın şikayet methodu var onu mu doldurayım gece aktif oluyo bide kızsan direk işleme alınıyo ???????

Bunu mu istiyon ???????

??????

Skullzu kawgaya davet ediyom boy 186 kilo 80 cenaze masrafları tarafımca karşılanacaktır .

1 Ay Önce Çekitğim Fotolarım
1646041313824.jpeg

SkullZ deşer olm sizi damalarında akan adana kanını hafife almayın...

arkadaşlar risini bulduk, biz gittiğimizde zula çar için biriktirdiği parasıyla babası taklacı güvercin almis diye agLiyodu bizde gerekeni yaptık ve şu aşağıdaki bilgisayarını çaldık şahsımıza hayırlı olsun, spyda çekilişle vereceğiz pcyi

images

arkadaşlar risini bulduk, biz gittiğimizde zula çar için biriktirdiği parasıyla babası taklacı güvercin almis diye agLiyodu bizde gerekeni yaptık ve şu aşağıdaki bilgisayarını çaldık şahsımıza hayırlı olsun, spyda çekilişle vereceğiz pcyi

images
beler 2 ay önceki halimi ifşalamış Buzdolabına rat atmış ordan çekmiş görüntümü @SkullZ 🥺😢😭😭

belediyedeki mobeseyi hackleyip arka sokaklardaki pompalıya 8x takan reisin dürbünü hackleyip beni izledin demek işte defacer işte adam gibi adam işte esareet işte feraset

131,698Konular
3,270,421Mesajlar
315,918Kullanıcılar
Andrew3162Son Üye
Üst Alt