Rating - 0%
O
O zaman esc kullanicaksin birader😁O zaman kefil olmicaksin birader
O zaman esc kullanicaksin birader😁O zaman kefil olmicaksin birader
@SawreincVe 45 methodu da çalışmadı escliydi işlem iade aldım
Adam esc ile yapmış iadesini almış calismayinca sende yapsaydin amk malıl ben kefili adam tokatlamadan metjodu harbi atıyor diye dedim zaten hatam olsa adminlerimiz cezalandirirdi
İninali olan esc mi var+ olarak neden esc kullanmıyorsunuz?
İninalden normal banka hesabına da atılıyor?İninali olan esc mi var
Hesap arkadaşımın üstüne 18 yaşında olmadığı için atamıyorumİninalden normal banka hesabına da atılıyor?
iki tarafta hatalıİninali olan esc mi var
Ben bu kadar büyüyeceğini bilmiyordum adam benden rica etti ref kef yaparmsn bende beni dolandirmsdigi ve methodu çalıştığı için geçtim ama bu demek olmuyor ki biri alışveriş yapacağı zaman bana güvenip esc kullanmasin . Arkadaşa ve bana ders olmuş oldu o bundan sonra escsiz işlem yapmasın bende kimseye kef girmiyim+ olarak neden esc kullanmıyorsunuz?
Ona güvenerek yapmadım profiline bugün baktım ref kef yazmış iade istedimAdamın sana güvenerek alışveriş yaptığını ne biliyorsun? Belki sonradan profiline baktı sen kef yazmışsın ondan seni ekledi? Oda hatalı sende iade geçmek zorundasın ama sende?
hay ağzına sağlık modum bi velet gelmiş burda adminlik tasliyor zaten konularida çalıntı banlasaniz sorun olmaz😅KONU İLE ALAKASI OLMAYAN KİŞİLER YORUM YAPIP İŞİMİZİ ZORLAŞTIRMASIN!
kuzenim yazmış.Ona güvenerek yapmadım profiline bugün baktım ref kef yazmış iade istedim
Sen git bı IQ testi filan yaptır canokuzenim yazmış.
Birader esc kullanman gerekiyor bu durumda beni görmeden işlem yapmissin escsiz beni görüp yapsan anlarim tokat yiyince yada yediğini sanınca bana gelip ağlaman yanlış
bu arada 60 tlye hem ihlal hem taklid methodu almissin ağlıyorsun burda ihlali bilmem ama taklit çalışıyor o bile 60 a değer bu arada adam ihlalle kapatmış konuya baktığı zaman kanitlasin sende rahatlaO zaman kefil olmicaksin birader
Ben ihlal için yazıyorum adam taklit methodu atıyor taklit methodu ne kadar umrumda sencebu arada 60 tlye hem ihlal hem taklid methodu almissin ağlıyorsun burda ihlali bilmem ama taklit çalışıyor o bile 60 a değer bu arada adam ihlalle kapatmış konuya baktığı zaman kanitlasin sende rahatla
adamın para kazandığı 41 methodunu foruma yayiyorsun şikayet bahanesiyle ?Ben ihlal için yazıyorum adam taklit methodu atıyor taklit methodu ne kadar umrumda sence
Umrumda mıadamın para kazandığı 41 methodunu foruma yayiyorsun şikayet bahanesiyle ?
İhlal Methodu çalışıyor öyle mi ŞFEJCOCMSOSCNCKOZNXMXShocam method çalışıyor parayı aldım methodu attım olay bu lamerlik yapıp methodu kullanamıyorsa bu benim suçum değil