-
Büyük İskender
Müsteşar
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Ülke Kazakistan,mailler [email protected] [email protected],kmlikde omuzlar ve kimlik mutlaka rahat gözükmek zorunda,formu 2 kere basdıktan sknrs 3 intihar 3 spam basın hesaba,3-4...
Efendim canım?tabi efendim
500az değil mi kankam
kaçla kaç arası vuruyo
Yok normal bence500az değil mi kankam
6-7ye kadar vurduğum oldu500az değil mi kankam
🖤🖤Ayrıca konuda paylaşdığım methodun vurduğuna dair baya bir kanıt var@Tolga61 dolandırıcı ise lütfen kanıtlarıyla konu açınız. Harici bir baltalama yaparak ticaret / konu baltalamayınız.
B
alan deneyen varmı çalışıyorsa alacağım
method çalışmıyor coin iade [CHARGE=500][/CHARGE]
Düzgün vurmamışsındir, çalıştığına dair kanıtlar varmethod çalışmıyor coin iade -=Stripped Content=-
Şaka mı yapıyorsun? kaç kişiye sattım bunu vuruyor@SkullZ @İbrahim 500 coin verdim fakat hesap uçmuyor kolpa method yardımcı olurmusunuz?
Buyur bu da kanıt 1 saatde 3 hesap vurdu@SkullZ @İbrahim 500 coin verdim fakat hesap uçmuyor kolpa method yardımcı olurmusunuz?
500 coinle 6,7 k Mak vuruyor ha :d ben 10 coinlik methodla 43 k vurdum .dd
30k vurduğum oldu bunla kanka500 coinle 6,7 k Mak vuruyor ha :d ben 10 coinlik methodla 43 k vurdum .dd
Evet tabii ki, doğru shop yapmazsan uçmaz işin mantığı zaten shop**yasak-içerik** montajlama ile alakalı birşeyler var mı ?500 kredi az değil?
montaj yapmaktan bahsetmiyorum diyorum ki montaj yapma ile alakalı birşey paylaştın mıEvet tabii ki, doğru shop yapmazsan uçmaz işin mantığı zaten shop
Saat olarak mı takipçi olarak mı6-7ye kadar vurduğum oldu
Hee onunla alakalı yazmadım ama faceapp uygulaması ile yapa bilirsinizmontaj yapmaktan bahsetmiyorum diyorum ki montaj yapma ile alakalı birşey paylaştın mı
premium oldu onda artıkHee onunla alakalı yazmadım ama faceapp uygulaması ile yapa bilirsiniz
Pre mod varpremium oldu onda artık