Ben Hacker Olmak İstiyorum Ama Olmuyor Beceremiyorum ? Sebepleri Çözümü

Ben hacker olmak istiyorum saatlerimi ayırıyorum başımı kaldırmıyorum ama olmuyor. *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum...

Ben hacker olmak istiyorum saatlerimi ayırıyorum başımı kaldırmıyorum ama olmuyor.

1584539121161.png
View hidden content is available for registered users!

Bunun Nerdeyse tek sebebi Lamerlık yapmak (yani uğraşmayıp hazıra konmaya çalışmak. Hadi böyle bir yere gidersin ama tam biterken karşına bir güvenlik duvarı çıkar sonrası hüsran)

Bir hacker kendi yazılımını yazar bunun için hack araçlarını yazabilceğiniz programlama dillerini öğrenmeniz gerekiyor (C , Python , Ruby) bu tür yazılımları neye göre yazcam. bu dilleri öğrendikten sonra sap gibi ortada kalmamak için hedef sistemin dilini öğrenmeniz gerekiyor.(Html [html diyip geçmeyin her yerde parmağı var :)] Php , Asp.net , C sharp , JS , Java gibi diller )

1584539219208.png
Bunlarıda öğrendmi aboo aboo olmuyor boş yere zaman harcadım diyip sakın aptalca bir hareket yapma bunun sebebi kesinlikle herkes tarafından bilinen artık adı sanı kalmamış açıklarla ahı gitmiş vahı kalmış 2000 lerin sitelerini hackliyorsun demektir (mesela RFI, LFI , Sql İnjection [hala birçok sitede var ben çıkmaz demiyom çıkabilir büyük sitelerde sadece demek istediğim üretken olun] , No Redirect , Html injection gibi )

Üretken olun ve saldıracağınız sistemi iyi tanıyın kullanılan programlama dillerini adınız gibi öğrenin ve bu dillerin açıklarını kodların işleyişlerinde yapılan hatalar eksik yazılar (.)hatası (,) ne olursa olsun tarayıp bulmaya çalışın çünkü üretken olduğunuz ve yeni fikirlere açık olup yerinizde saymazsanız işinizi iyi öğrenip Lamerlık yapmazsanız sizi kimse durduramaz.

Amazon-Hack.jpg
Sizlere demek istediğim şu tabikide bu açıklarla belki yüzlerce belki binlerce site hackleyip saçma bir best hacker sıralaması elde edebilirsiniz benim demek istediğim şu az olsun öz olsun gidip bir amazonu hacklemek var birde daha adı sanı duyulmamış bir siteyi hacklemek var veya microsoftun bir açığını bulmak neden olmasın elin gavuru buldu sen mi bulamıyıcan 3 kelime üretkenlik üretkenlik üretkenlik sormak istiyorum saygıdeğer defacerlarımıza sizler bu forum sitelerini şirket firma sitelerini veya Doedayı Nasıl hacklediniz Yada Rus ortodoks kilisisesini
@Joker @Mectruy @Anarchosa @Roselly @Nobody ... Veya Diğerleri Html injection veya upload dorkuylamı hayır tabikide yeni teknikler exploidler kendi toolları Yanlışmıyım
Ve her biride bir programlama dilinde uzman bildiğim kadarıyla

1584539360409.png
Ve Dostum Şunuda anla Sen GERİZEKALI DEĞİLSİN VEYA ANLAMA KAPASİTEN DÜŞÜK DEĞİL(YANİ MERAK ETME @Mectruy UZAYLI DEĞİL) Sadece Yanlış yoldasın yanlış öğreniyorsun Hack ile Alakan Yok Lamerizm Yolundasın Tek
Sebep Bu Bence artık bu yazdıklarımdan sonra hala Lamerlık yapmaya devam ediyorsan sorun sende dostum şöyle absurtce tool indirmeye çalışıp sonra işe yaramadığın silip tool aramaya çalışma bu zaman kaybıdır.

1584539288716.png
Bunun yerine indirdiğiniz toolları inceleyin bu adam ne yapmış ne yazmış amacı ne anlmaya çalışın. Kendinizi her zaman geliştirin birde sakın şunu yapmayın bu Lamerlıktanda öte Toolda H4rezm1 Tool Yazsın sen bunu kurup içini dizayn edip kendin nickini yazarsan bu daha vahim. Bir çok örneği var adam artık o kadar gaza gelmiş ki bu toolu artık kendi yazdığına kendi inanmaya başlıyor . Neyse Söyliyeceklerim bu kadar şu üç kuralı iyi ezberleyin

1. Üretken ol
2.Yeniliklere açık ol
3.Hiç bir sistem tam güvenlikli Değildir ( Sonuçta insan yapımı Beşer Şaşar )

Hadi Allah emanet . :) :) :)

1584539244188.png

Son düzenleme:
Eline Koluna Sağlık Güzel Çalışma

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eyw Arkadaşlar Teşekkür ederim aklınıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz

131,818Konular
3,271,649Mesajlar
316,280Kullanıcılar
AethelraSon Üye
Üst Alt