Erkekler (1 Viewer)

Joined
May 6, 2021
Credits
64,454
Rating - 100%
(BAZI ERKEKLER )


Sevilmediğini, kendisine yeterince ilgi gösterilmediğini düşünen her erkek aldatır. Bazı erkeklerin aldatma sebebi de sırf paranoyaklıktır. Çünkü devamlı kız arkadaşının kendisini aldattığından şüphelenir ve şüpheci tavırlar sergilemeye başlar. Şizofren bir şekilde kafasında senaryolar yaratıp kız arkadaşını büyük bir rahatlıkla aldatıp öç aldığını düşünür.


Kendimde öyle bir potansiyel görüyorum ama pek ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Çünkü mantığımla hareket eden bir insanım, ilişki yaşamamın bir anlamı kalmamışsa ayrılırım, ilişkinin içindeyken eğer bir sorun varsa onu düzeltmek için elimden geleni yaparım. Ama eğer olmuyorsa da zorlamam ya da başka kızlara bakmam. Mutlu değilsem alternatif bir beraberlik yaşamak yerine sadece birini yaşarım. Bu dünyada kimse beni bir şeye zorlayamaz. Ben özgür bir insanım. Hayat felsefem de özgürlük etrafında dönüyor zaten. Mutluysam ilişkide olurum, değilsem kimseyle birlikte olmam. Açgözlülük yapıp hepsini birden yaşamak bana biraz ahmaklık gibi geliyor.



Kadın affederse erkek aldatır. Kadın aldatmayı affettiği sürece erkek bir kez daha aldatır. Ama kadın ilişkiyi bitirirse, erkek kötü bir şey yaptığının farkına varır ve sonraki ilişkisinde aldatmaz.


güvenemeyen kız modeli ile kesinlikle alakası yoktur. gayet güvenebilen, hatta çok rahat olan bir hatun kişisini bile yoldan saptırabilir böyle erkekler. neden? çünkü tutarsız. neden? çünkü alışmış kudurmuştan beterdir. neden? çünkü kadınların çok ince noktalar dolayısıyla kırılma veya yabancılaşma yaşayabileceğini düşünmeyen adamlardır.

kadın ve erkek beyni aynı çalışmaz, derim hep. o nedenle anlamak güç. ya da anlamak güç değil, elbette empati denilen bir şey var lakin çözümlemesi zor. bir adam başta güven vermiyorsa, sonra da vermeyecektir. sorgulamak yersiz.


kesinlikle güven duymayan erkektir.
şayet bu şekilde itham edilenler geçmişlerinde kullanılmadılarsa, harcanmadılarsa, saygı gösterilmedilerse kesinlikle yalancıdır ve zaten yapmaya çalıştıklarında başarısız olacaktır. ancak bu şeyleri yaşadılarsa uzun bir müddet keyifleri yerinde yaşayacaklardır ve kendilerine karşı bir güven isteği duymazlar.
ama istedikleri zaman güven vermeyi toylardan, yalancı çapkınlardan vs daha iyi bilirler.



Size değer vermeyen sizi bir çöp parçası gibi kullanan insanlardan uzak durun sevgililerimle...
 
Last edited:

BraveHeart 

Dostum olmaz, Hasmım Yaşamaz.
Joined
Dec 26, 2020
Credits
1,513
Rating - 100%
"Sevilmediğini, kendisine yeterince ilgi gösterilmediğini düşünen her erkek aldatır." yalan bu arada 1 kez sevilmedim şu ömrümde ne bi flörtüm oldu nede sevgilim. En son 6.Sınıfta yağmurun altında kıza öğretmenler gününü için aldığım çiçekle çıkma teklifi ettim oda zaten insanların içinde reddetmişti.
 
Joined
May 6, 2021
Credits
64,454
Rating - 100%
"Sevilmediğini, kendisine yeterince ilgi gösterilmediğini düşünen her erkek aldatır." yalan bu arada 1 kez sevilmedim şu ömrümde ne bi flörtüm oldu nede sevgilim. En son 6.Sınıfta yağmurun altında kıza öğretmenler gününü için aldığım çiçekle çıkma teklifi ettim oda zaten insanların içinde reddetmişti.
Sevgilin olsa o da sana ilgi vermese aldatırsın aynısınız abi
 

SpyWhite 

kriptohaberleri.co
Joined
Mar 26, 2021
Credits
17,893
Rating - 100%
“HER ERKEK ALDATIR ” yazmış. : “Her erkek değil, her insan aldatır zira aldatmak cinsiyet değil şahsiyet meselesidir. Demem o ki; bir insan sizi aldatıyorsa “ERKEK işte hepsi aynı/KADIN işte hepsi aynı” demek yerine şahsın karakteri, pardon karaktersizliğinden bahsedin, cinsiyetinden değil.
 

SkullZ 

anlamazdin.py
Joined
Apr 21, 2016
Credits
134,318
Rating - 100%
Sevilmediğini, kendisine yeterince ilgi gösterilmediğini düşünen her erkek aldatır. Bakın şimdi, biraz bahsedeyim özeleştiri nedir kısmından.
Erkek, sokak köpeği gibidir. Sevilince, n'apacağını bilemeden sağa sola atılan bir bireydir. Erkek, sürekli toplumda ezilen, sevgi&saygı kavramını mertebesel olarak genine işleten birisidir.
Kadın, prenses gibidir. Her ne kadar "zarar gördüğünü" düşünse de, ileri yaşlarında tamamen değişecek ve aslında korunduğunu anlayacak. Erkeğin, korunma gibi bir şansı olmadı hiçbir zaman. Ezilmek bir süre sonra erkek için gayet normaldir.
Erkek, bir daha gelebiliyorsa bu kendi öz saygısının yerle bir oluşundandır. Kadın, tekrar gelmez. Gelecekse, öç almaya falan değil, direkt hayatını sikmeye oynar, bakın ben 20'li yaşlardayım, tüm lise hayatım birilerinin peşinden koşmak ve bunları yaparken tedavi olmakla geçti.
Erkek, kendini değiştirebilir. Kadın, gereğinin olmadığını söyler.
Erkek, uğraşır ve pes etmez. Kadın, uğraşmaz, pes edebileceği kadar bile önemsemez konuyu

Siz sanıyorsunuz ki, erkek eğlenmek için aldatıyor. Siz eğer erkeğin, zaten yerle bir olan kendine saygısını, çevresini, rahatını vb. mahvederseniz, erkek nefes almak ister. Unutmayın, "Bir kuşu çok sıkarsan ölür, çok rahat bırakırsan uçar gider."
Siz sanıyorsunuz ki, olaylar keyfi işler. Çünkü kendinize toz kondurmayı anca yıllar sonra fark eder, yıllar sonra kahrolur ama hiçbir şey yapamazsınız.
Erkek, gelip siz olmayınca gecelerce içip, sokaklarda kendini heba ediyorsa ve siz ona paspas muamelesi çekiyorsanız, gelip siz erkekler aldatıyor diyemezsiniz. Biz erkeklerin ruhunu emip bir köşeye atıyoruz ve sonra tasmalarını bırakıyoruz. Gittiklerinde de onları suçluyoruz demek daha uygun olacaktır.
 

Users who are viewing this thread

Top