HTML exploit | yanli̇s duymadi̇ni̇z | HTML exploi̇t

Bilginiz yoksa konuda yorum yapmayın sadece .html dosyası çalıştırılması yeterli, tekrarliyorum escrow kabul etmekdsyim ekran açıp canlı olarak test etmekdeyim adınızı nickinizi istediğiniz işareti vermekteyim bunun üstünede yorum yapmazsanız sevinirim çünkü herhangi bir kanıtı size sunabilirim.
havadan bakma tanımadığın kişilere, kodlamada bilgim var gülüm merak etme fazla uğraşmadığım halde 5 tane biliyorum, sadece diyorum HTML olması garip geldi.

Screenshot-4.png

Burda <script> kullanmadıgını iddia etmişsin. Şimdi kullandığını söylüyorsun hemde kimsenin bilmedigi bir dil ile. Garip gerçekten dostum ben daha fazla kurcalamak istemiyorum çünkü kendini tam olarak ifade edemiyorsun eklenti falan diyorsun html de eklenti yok <script> kullanmadım diyorsun sonra kullandım diyorsun. Exploit diyorsun bu dediginin bir exploitle alakası yok garip gerçekten.
arkadaşın bahsettiği sadece <script/> ben bir keyword ile kullandığımdan öyle dedim eklentiden ksstimi zaten ssnane denen arkadas aciklamis sağolsun, exploitle alais yoksa bana bunun ne oldugunu sen açıklarmisin bilge bey.

havadan bakma tanımadığın kişilere, kodlamada bilgim var gülüm merak etme fazla uğraşmadığım halde 5 tane biliyorum, sadece diyorum HTML olması garip geldi.
imkansız dediğin için bu konu hakkında pek bilgin olmadığı izlenimini almisdim, ben kimseye havadan bakmam çok fazla gerekzi soru geldi sende araya kaynadin

arkadaşın bahsettiği sadece <script/> ben bir keyword ile kullandığımdan öyle dedim eklentiden ksstimi zaten ssnane denen arkadas aciklamis sağolsun, exploitle alais yoksa bana bunun ne oldugunu sen açıklarmisin bilge bey.
Peki ben de sana soruyorum html içinde olan ama kimsenin bilmediği dil kullanan arkadaş, Front end bir dile ile yaptıgın şey nasıl exploit olabilir? Kullandığın browser zaten inen dosyayı dogrudan çalıştırıyor. Ayrıca dosyayı bir sunucuda degil local olarak sağ tıkla çalıştır mantığıyla açmışsın. Zaten dosya senin kendi bilgisayarında çalışıyor. Bunun neresi exploit?

Peki ben de sana soruyorum html içinde olan ama kimsenin bilmediği dil kullanan arkadaş, Front end bir dile ile yaptıgın şey nasıl exploit olabilir? Kullandığın browser zaten inen dosyayı dogrudan çalıştırıyor. Ayrıca dosyayı bir sunucuda degil local olarak sağ tıkla çalıştır mantığıyla açmışsın. Zaten dosya senin kendi bilgisayarında çalışıyor. Bunun neresi exploit?
Bu html dosyasını bir websiteye yüklediğini düşün

kimsnein bilmediği demedik cok kidi bilmiyor dedik önce şunu kavra, sonra localde çalışması gerekiyor eğer bu seviyede birşey yapabilirsen ozaman laf et, biraz uğraşla chromea link olarak entegre edilebilir senden bukadar konuşma sonrasında cevap yerine iyi satislar demeni bekliyorum soruların varsa telegramdan iletişime gec 5 sayfa konu yaptınız telegramdan yazın cevaplayayim sorularınızı

kimsnein bilmediği demedik cok kidi bilmiyor dedik önce şunu kavra, sonra localde çalışması gerekiyor eğer bu seviyede birşey yapabilirsen ozaman laf et, biraz uğraşla chromea link olarak entegre edilebilir senden bukadar konuşma sonrasında cevap yerine iyi satislar demeni bekliyorum soruların varsa telegramdan iletişime gec 5 sayfa konu yaptınız telegramdan yazın cevaplayayim sorularınızı
Kardeşim bunu 2007 de yapılan bir browserde degilde google da çalıştır, o zaman sana diyeyim iyi satışlar. Ayrıca bu yaptığın şey bir websitesi içersinde kesinlikle çalışmaz, çektigi bilgiler sunucunun bilgileri olur. Sen bu videoyu atmasan ben avant diye bir browserin varlgıından haberim bile olmayacaktı.

Kardeşim bunu 2007 de yapılan bir browserde degilde google da çalıştır, o zaman sana diyeyim iyi satışlar. Ayrıca bu yaptığın şey bir websitesi içersinde kesinlikle çalışmaz, çektigi bilgiler sunucunun bilgileri olur. Sen bu videoyu atmasan ben avant diye bir browserin varlgıından haberim bile olmayacaktı.
Bişi dicem cidden mesajları okumuyomusunuz ?
Hayır bu şuan bir bat yada exe dosyası indirerek onunla cihaz bilgilerini çekiyor
aristokrat.apk

Chromea entegre etmek için çalışma yapiyorum şuan zaten, birebir konusmalarinzii burasi yerine ozel mesaj yoluyla konuşursanız konunun altı dolmamış olur.

kanka sen papağan falan olmalisin amina koyim 5. kez diyorum GOOGLEDA ŞUAN CALİSMİYOR entegre etmek için çalışmalarım sürüyor kafanız almiyormu şunu ve daha dosya içeriğini bilmeden sitede calismaz diyorsun buda senin salakligin oluyor, bahsettiğin ayarı şuan browserimde bulamadım bir video çekip atabilirim inanmiyorsan.

Bende ondan şüpheliyim adama 5 kez demişim şuan çalışmıyor oralarda ama entegre etmek için çalışmalarım sürüyor papağan gibi aynı şeyi söyleyip duruyor
bende zaten çalıştıramayacağını söylüyorum :) HTML dosyasını entegre etmek diye birşey yok. HTML her tarayıcıda çalışır. Google çalıştırabilsen zaten avant diye 2007 deki browseri kullanmazdın. Google da dedigim gibi bu tarz boktan şeyler olmadıgı için bir web dosyasına girdiginde otomatik olarak dosyalar inip çalışmaz bilgisayarında bende sana bunu 10. kez anlatıyorum burda papagan sen ve o multi arkadaşın oluyorsunuz :))

bende zaten çalıştıramayacağını söylüyorum :) HTML dosyasını entegre etmek diye birşey yok. HTML her tarayıcıda çalışır. Google çalıştırabilsen zaten avant diye 2007 deki browseri kullanmazdın. Google da dedigim gibi bu tarz boktan şeyler olmadıgı için bir web dosyasına girdiginde otomatik olarak dosyalar inip çalışmaz bilgisayarında bende sana bunu 10. kez anlatıyorum burda papagan sen ve o multi arkadaşın oluyorsunuz :))
Ahahah dostum sen cidden salaksın bunu bana inandirdin, entegre etmekden kastimi dahi anlamayan aptal bir insansin ve ssnane denen arkadaşı tanımıyorum bile size karşı çıkan herkes dogruyu anlayabilen herkes multim değilmi amina koyim yazik diyorim sana, @Mectury bu arkadaşı susturmak adina ssnane ile benim aramda bir multilik bağı varmı bakarmisin?

Anlamadığın yerleri anlatmaya çalışıyorum.Adam kendini tam anlatamıyor biraz yorumlayabilirsiniz.Entegre etmek derken Chrome da çalışacak hale getirmek anlamında şuanki kodu bu browser da çalışıyor ve Chrome da çalışması için düzenliyor.Çalışır mi çalışmaz mı bilemem. Şarjım 2 benden bu kadar

2007 yılında html ile istediğimiz kişiye anında keylogger yediriyorduk ama o browserler 2007 yılına ait bunu Chrome 2022 de çalıştırırsan devrim yapmış olursun sadece bu değil birçok exploitin önünü açarsın ortalık sallanır hatta öyle diyeyim ama mümkün değil xss bile çalıştırmıyor bu chrome artık ama yinede uğraşıyorsun sanırım güzel birşey.

Bu arada hiçbirşey imkansız değil ben imkansız dediğimiz nelerin basitçe kırıldığını gördüm siber dünyada

2007 yılında html ile istediğimiz kişiye anında keylogger yediriyorduk ama o browserler 2007 yılına ait bunu Chrome 2022 de çalıştırırsan devrim yapmış olursun sadece bu değil birçok exploitin önünü açarsın ortalık sallanır hatta öyle diyeyim ama mümkün değil xss bile çalıştırmıyor bu chrome artık ama yinede uğraşıyorsun sanırım güzel birşey.
Teşekkürler bu konuya bir açıklık getirdiğiniz için

konunu baltaladığım falan yok bu yaptıgın/sattığın şeyin temel olarak mantık çerçevesinde mümkün olmadıgını belirttim sadece, nerde görülmüş tek bir linke tıklayarak kullanıcıya rat gömüldügü en fazla user agent/webcookie gibi şeyler çekilebilir :D ayrıca bilmişlik falanda yaptıgım yok, burda bilmemezlik yaparak "html bir yazılım dili oldugu için kodları ifşa edemem" diyen sensin dostum. İyi satışlar :)
Html uygulamayla çekiliyordu sanirim kodları

Cok komiksin dostum :D mectruyde geldi dedi bunun mümkün olabileceğini söyledi daha fazla konuşma konuştukça batiyorsun.
ahahahah ulan salak mec in dediklerinden farklı birşey diyen mi vaar yukarda yazdıklarıma bak zaten böyle birşey mümkün fakat 2007 den kalma browseri kim kullansın google da bunu yapman imkansız diye bu 15. konuşmam daha fazla kendini rezil etme dostum html eklentisi falan kullanmaya devam et sen.

ahahahah ulan salak mec in dediklerinden farklı birşey diyen mi vaar yukarda yazdıklarıma bak zaten böyle birşey mümkün fakat 2007 den kalma browseri kim kullansın google da bunu yapman imkansız diye bu 15. konuşmam daha fazla kendini rezil etme dostum html eklentisi falan kullanmaya devam et sen.
bro ne mal adamsin kendi dedikleirni bile unutuyorsun görmedede sıkıntın var, mectruy chromea uygun hale getirmenin çok zor olduğunu ama hiçbir şeyin imkansiz olmadığını söyledi sen en iyisi git o arkadaşlarınla :)D) milletin işine burnunu sok bilmediğin konularda yorum yap

bro ne mal adamsin kendi dedikleirni bile unutuyorsun görmedede sıkıntın var, mectruy chromea uygun hale getirmenin çok zor olduğunu ama hiçbir şeyin imkansiz olmadığını söyledi sen en iyisi git o arkadaşlarınla :)D) milletin işine burnunu sok bilmediğin konularda yorum yap
ahahah bu nasıl bir bakış acısı amk tarlada çalışan bir işçinin nasayı hacklemesi imkansız degil fakat yapamaz. Buda o hesap yıllardır bu işin ehli insanlar yapamamış sen mi yapacaksın çee Google için ayrı bir exploit gerekmekte buda olamayacagı için anca 2007 2008 browserlarda takılırsın

ahahah bu nasıl bir bakış acısı amk tarlada çalışan bir işçinin nasayı hacklemesi imkansız degil fakat yapamaz. Buda o hesap yıllardır bu işin ehli insanlar yapamamış sen mi yapacaksın çee Google için ayrı bir exploit gerekmekte buda olamayacagı için anca 2007 2008 browserlarda takılırsın
sen beni ne sanıyon sadece spy hesabı olan youtubedan ethical hacking ogrenen veletlerdenmi ahahahah dostum beni bu sozlerinle kahkahaya bogdun eyvallah gece gece beni guldurdun senin gibilerin bakis acisina hakan23cm girsin diyorum mesajlarinada cevap vermeyi bırakıyorum

131,932Konular
3,272,751Mesajlar
316,580Kullanıcılar
Akifmesee01Son Üye
Üst Alt