@erdem34 şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
@erdem34 bu türeme bebe @mehm3txreal kullanıcısından 170₺ verip 30k almıştır. Küfür etmek istemiyorum ama bu annesi pis kadın erdem enayisi hesabı caldirmis sonra gelmiş konu açıyor Mehmet dolandırıcı diye herkes mehmetin üstüne yükleniyor o annesi pis kadında masum rolü oynuyor. Enayi gibi hesabı caldirmasaydin Mehmete çerez hesap saliyorum o satıyor geri çekme falan olmaz. Haklı olmasına rağmen Mehmet ona iade geçti. Şimdi bunlar ben uyurken oldu uyanık olsam izin vermezdim o çocuk Mehmete parasını geri atsın aksi takdirde sosyal medyada kedinin fareyle oynadığı gibi oynarim onunla böyle yiğitlik yapacaksa gelsin adam gibi karşımda yapsin

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Burada tehditvari oynayacaksak, hepimiz tehdit edelim herkesi, bakalım kim duracak karşımızda? Çözümcül davranacağız. Anlat, tüm olanları, lütfen diğer şikayet konusunu da ilet bana. İkisini inceleyip bir çözüme varalım.

Rating - 100%
Burada tehditvari oynayacaksak, hepimiz tehdit edelim herkesi, bakalım kim duracak karşımızda? Çözümcül davranacağız. Anlat, tüm olanları, lütfen diğer şikayet konusunu da ilet bana. İkisini inceleyip bir çözüme varalım.
İlk tehdit eden sizsiniz kardeş forumda ki yetkisine güvenip yorumlarda at koşturuyor millet o kadar delikanlılarsa gelsinler medyada kapısak. O çocuk dolandırıcı diye konu açmış yorumları oku anlarsın demek istediğimi

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Şimdi diğer konuyu inceledim:
- Satılıp, birden kurucu yiyen bir hesap
- Umursamaz bir satıcı
- Cebinde 5 kuruşu kalmadığı için iadesini isteyen birisi

Senin koruduğun adam, sattığı ürünün arkasında durmadan ben bilmem diyip kaçacak, sonra iade etmeyecek öyle mi?
O zaman bizde erdemi savunalım, kapışalım full tehdit edelim seni, sizi..

İlk tehdit eden sizsiniz kardeş forumda ki yetkisine güvenip yorumlarda at koşturuyor millet o kadar delikanlılarsa gelsinler medyada kapısak. O çocuk dolandırıcı diye konu açmış yorumları oku anlarsın demek istediğimi

Ağzımı bozmak istemiyorum o yüzden diyeceğim tek şey şu, senin değil senin abilerinin bile telegramımda "abi şu scripti bana bedava versen, bi güzellik yapsan olmaz mı?" diye mesajı var. Ne olduğumuzun farkındayız, atta koştururuz, eşekte. Konu ne koşturduğumuz değil haklılık / haksızlık.

Rating - 100%
Şimdi diğer konuyu inceledim:
- Satılıp, birden kurucu yiyen bir hesap
- Umursamaz bir satıcı
- Cebinde 5 kuruşu kalmadığı için iadesini isteyen birisi

Senin koruduğun adam, sattığı ürünün arkasında durmadan ben bilmem diyip kaçacak, sonra iade etmeyecek öyle mi?
O zaman bizde erdemi savunalım, kapışalım full tehdit edelim seni, sizi..

Ağzımı bozmak istemiyorum o yüzden diyeceğim tek şey şu, senin değil senin abilerinin bile telegramımda "abi şu scripti bana bedava versen, bi güzellik yapsan olmaz mı?" diye mesajı var. Ne olduğumuzun farkındayız, atta koştururuz, eşekte. Konu ne koşturduğumuz değil haklılık / haksızlık.
Ortada kurucu düşme olayı yok ? Uzun zaman önce bot basılmış kendi hesabı, o erdem bebesi takasta satarken mi çaldırdı hesabı bilmiyorum. Dünkü bebe hesabı kaptırıyor sonra Memete geliyor para iadesi istiyor. Mehmet'ten olumsuz yanıt alınca gelip forumda dolandırıcı diye konu açıyor

1. Kurucu düşse Mehmet telafi etmeli ama ortada kurucu düşme olayı yok
2. Hesapta hala çocuğun bilgileri duruyor ama giremiyormus gerizakali
3. Normalde bu tarz olaylarda @Viento falan yazar iki tarafı da dinlerdi dolandıran kişi cevap vermezse banlanırdı ama bu sefer Mehmeti dinlemeden tehdit edilmeye başlamış nerde burda demokrasi?
4. konuyu çözelim Mehmet %100 haklı o çocuk ödeme iadesi yapmazsa bilgilerini talep ediyorum. Vermem demeyin az önce Mehmet'in babasının numarası verilecekti daha olay onun tarafından dinlenmeden. İyi forumlar

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Ortada kurucu düşme olayı yok ? Uzun zaman önce bot basılmış kendi hesabı, o erdem bebesi takasta satarken mi çaldırdı hesabı bilmiyorum. Dünkü bebe hesabı kaptırıyor sonra Memete geliyor para iadesi istiyor. Mehmet'ten olumsuz yanıt alınca gelip forumda dolandırıcı diye konu açıyor

1. Kurucu düşse Mehmet telafi etmeli ama ortada kurucu düşme olayı yok
2. Hesapta hala çocuğun bilgileri duruyor ama giremiyormus gerizakali
3. Normalde bu tarz olaylarda @Viento falan yazar iki tarafı da dinlerdi dolandıran kişi cevap vermezse banlanırdı ama bu sefer Mehmeti dinlemeden tehdit edilmeye başlamış nerde burda demokrasi?
4. konuyu çözelim Mehmet %100 haklı o çocuk ödeme iadesi yapmazsa bilgilerini talep ediyorum. Vermem demeyin az önce Mehmet'in babasının numarası verilecekti daha olay onun tarafından dinlenmeden. İyi forumlar
Emin ol benden daha demokratik birini bulamazsın bu konularda ben bana abi duruma bak, böyle böyle oldu desen gelir çözüm sunarım. Bana silahla gelirsen tankla üstünden geçerim. Muhattabın burada erdem değil benim, konuşurken 3 kere düşün ama yine söyleme.

Hesapta kurucu düşme olayı yok, hiçbir olay yok ama erdem hesabı kaptırıyor öyle mi erdem bağımsız kaptırıyor öyle mi hesabı, hayata bak ya çocuk yolda giderken mi düşürüyor hesabı? Ne oluyor tam olarak?

Rating - 100%
Emin ol benden daha demokratik birini bulamazsın bu konularda ben bana abi duruma bak, böyle böyle oldu desen gelir çözüm sunarım. Bana silahla gelirsen tankla üstünden geçerim. Muhattabın burada erdem değil benim, konuşurken 3 kere düşün ama yine söyleme.

Hesapta kurucu düşme olayı yok, hiçbir olay yok ama erdem hesabı kaptırıyor öyle mi erdem bağımsız kaptırıyor öyle mi hesabı, hayata bak ya çocuk yolda giderken mi düşürüyor hesabı? Ne oluyor tam olarak?
Hesapta erdemin bilgileri duruyor daha neyin açıklamasını yapıyım ?

Rating - 100%

Çocuğun açıkladı şu: "birden hesaptan attı akış yenilemedi dedi ama benim bilgilerim duruyor" Gelip burda konu açacağına maile giriş bağlantısı atsaydi böyle eşekliklere gerek yok

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Çocuğun açıkladı şu: "birden hesaptan attı akış yenilemedi dedi ama benim bilgilerim duruyor" Gelip burda konu açacağına maile giriş bağlantısı atsaydi böyle eşekliklere gerek yok
E birden akış yenilemedi demesi normal mi sence? Girsin hesabı geri alsın, ücreti geri yollasın o zaman

Rating - 100%
E birden akış yenilemedi demesi normal mi sence? Girsin hesabı geri alsın, ücreti geri yollasın o zaman
DAYIIII konuyla yakından uzaktan alakam yok fakat daha önce buradan satın alıp sattığım hesaplar real arkadaşlarım eşim dostum vs sattığım hesapların bazılarında akış hatası verdi hesaplara çok kez farklı iplerden mi giriş çıkış oldu farklı bi ibnelik mi bilmem ama bu zamana kadar 20-30 hesap saatım bi günde 5-6 hesap aynı hatayı verdi aha yarrağı yedim dedim çünkü saattığımın arkasında durmam lazım parayıda piç ettim neyse allahtan bi şekilde hepsini kurtardım ama çalınma vs den dolayı dememişte olabilir benim başıma geldiği gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,555Konular
3,269,140Mesajlar
315,403Kullanıcılar
Üst Alt