Satım İllegal izinli Hosting ve Domain satışı

Piyasanın en ucuz İllegal İzinli domain ve hostingi satıyoruz. ✅ İll3gal izinli cPanel Hosting + WebMail - 50TL (1YILLIK) ✅ İll3gal izinli 100 Cpanel reseller - 200TL...

Piyasanın en ucuz İllegal İzinli domain ve hostingi satıyoruz.

✅ İll3gal izinli cPanel Hosting + WebMail - 50TL (1YILLIK)

✅ İll3gal izinli 100 Cpanel reseller - 200TL (3AYLIK)

✅ İll3gal izinli .com.tr - 50TL (5YILLIK)

✅ Hosting + .com.tr - 80TL | İNDİRİM

✅ Toplu alımda indirim!
💸 Ödeme yöntemleri: Papara, İninal, İban, Kripto, PayTR, PayFix

tg: bulutspy

Gencler red yemez diyor yalan aldım sc atmadan red yedi yazdım bide senin hatan diyor ona göre alım yaparsınız genç hostan alım yapior

Gencler red yemez diyor yalan aldım sc atmadan red yedi yazdım bide senin hatan diyor ona göre alım yaparsınız genç hostan alım yapior
öncelikle genç host adminiyim, ikinci olarak seçtiğin domainde açık saçık instagram copyright yazıyor. bu şekilde REDPAGE yemesi normaldir. İşimi karalamaya devam edin tebrikler.

öncelikle genç host adminiyim, ikinci olarak seçtiğin domainde açık saçık instagram copyright yazıyor. bu şekilde REDPAGE yemesi normaldir. İşimi karalamaya devam edin tebrikler.
Bak hala ağız dalaşına girmiyom sen anlamak istemiyorsun herhalde ben alırken bana ne dedin engeli kaldır besaj ss at senle konuşmalarımızı bana dediğin siteye edevlet kuruluyor kapanması imkanı yok hepsini herseyi buraya at bekliyorum

sana diyorum ki, kendi hatan ile redpage yedin. Kolay
BAkın sildim ben siteyi sabah actirdim akşam oldu eve gittim siteye baktım site red yemiş bana dediği sc kötü sc değiştir ben dedim ki sitede sc yok o dediği sabah bakacam dedi sonra offline oldu bende dedimki alırsan başka al oda benden 50 tl daha ücret istedi yalansa yalan desin

BAkın sildim ben siteyi sabah actirdim akşam oldu eve gittim siteye baktım site red yemiş bana dediği sc kötü sc değiştir ben dedim ki sitede sc yok o dediği sabah bakacam dedi sonra offline oldu bende dedimki alırsan başka al oda benden 50 tl daha ücret istedi yalansa yalan desin
yeni domain istersen 50tl ek ücret var tabi.

131,843Konular
3,271,934Mesajlar
316,370Kullanıcılar
adezpvp12311Son Üye
Üst Alt