Önemli SPY Rütbe Yükseltmeleri

Rating - 0%
burası yerimi bilmiyorum ama okulumdan dolayı bilgi güvrnliği üzerine çalışma hazırlamam gerek, nereden başlamam gerekiyor. web siteler ve sunucular için nasıl önlem alınır, açıklar nasıl bulunur. bulut sunucular daha mı güvenli?

R

RicoDiaZ

burası yerimi bilmiyorum ama okulumdan dolayı bilgi güvrnliği üzerine çalışma hazırlamam gerek, nereden başlamam gerekiyor. web siteler ve sunucular için nasıl önlem alınır, açıklar nasıl bulunur. bulut sunucular daha mı güvenli?
kardeşim madem en ufak bile bilgin yok niye bilgi güvenliği üzerine okul seçtin?

CeKu

︶⋛⋋⊱⋋ ☾★ ⋌⊰⋌⋚︶
Rating - 0%
la la la laa you know I'm mobbin' with the D R E yeah yeah yeah
53481927b35cf.png

Rating - 0%
rütbe alanlar hayrınızı görün yalnız şurdaki mesajlar da dikkatimi çeken 2 şey oldu
1.gökbörü nün dediği admin olunca mectruy un makinaları görüyorsun(bize de göster reis meraklandık)
2.göktürk-x in rütbe atlaması (büyük doğa olayı gibi hatta doğal afet)

serkan dahlan

Entrepreneur,Ceo,
Rating - 0%
rütbe alanlar hayrınızı görün yalnız şurdaki mesajlar da dikkatimi çeken 2 şey oldu
1.gökbörü nün dediği admin olunca mectruy un makinaları görüyorsun(bize de göster reis meraklandık)
2.göktürk-x in rütbe atlaması (büyük doğa olayı gibi hatta doğal afet)
nasıl oldu bilmiyorum ama :d elit olmuşum ct yani :d

B

BlackDewil

Gokturk-x denilen arkadaşın bomboş muhabbetleri ve salak salak yorumlarından başka hiçbirşeyi olmamasına rağmen rütbesi yükseltilip foruma o kadar emek veren @WorthLess ' in rütbesinin düşürülmesi çok ironik gerçekten.

B

BlackDewil

ölemi börü senden beklemezdim ayrıca beni ifşalicakti sözde yıllar oldu da yapamadı
Ahahaha o zaman buyur :D

Kullandığın e posta adresin : [email protected]

diğer forumlara kaydolduğun şifre (md5 hali ) : 28b8dfa6b050ac43efe478992935b001

bana yazdığın "forumuma gel sana yöneticilik vereyim " dediğin mesajlarıda atardımda şuan o sohbeti atamıyorum konuştuğumuz site bakımda :D Site açıldığında o ssleri de dökücem buraya , şimdilik bu kadarı yeter görüşmek üzere ezik :D

serkan dahlan

Entrepreneur,Ceo,
Rating - 0%
Ahahaha o zaman buyur :D

Kullandığın e posta adresin : [email protected]

diğer forumlara kaydolduğun şifre (md5 hali ) : 28b8dfa6b050ac43efe478992935b001

bana yazdığın "forumuma gel sana yöneticilik vereyim " dediğin mesajlarıda atardımda şuan o sohbeti atamıyorum konuştuğumuz site bakımda :D Site açıldığında o ssleri de dökücem buraya , şimdilik bu kadarı yeter görüşmek üzere ezik :D
olum sanki ne konuştuk aq bi forum olayı bumu senin ifşa dediğin

131,557Konular
3,269,166Mesajlar
315,407Kullanıcılar
huseyin0110Son Üye
Üst Alt