arkadaslar arşivi karıstırırken arada bunu gordum ne oldugu hakkında bılgısı olan varmı turkey.7z tc vatandaslık bılgılerı var hheralde ama tam bılmyom bılen varmı
Bir ara tr nin bilgilerini caldırmıştı bu onun dosyasi rusların paylaştiğiarkadaslar arşivi karıstırırken arada bunu gordum ne oldugu hakkında bılgısı olan varmı turkey.7z tc vatandaslık bılgılerı var hheralde ama tam bılmyom bılen varmı
o dosyada ne vardı ?hataa içerişinde bir exe olması lazım sorgu.exe vardi onda dikkat et![]()
o 2,5 gb lik data harici bisey bu heralde cunku 2,5 gb deil bendeki anlamadim acacam musait olursam bugun bakalim
bu 2,5 gb var zaten bu farkli bisey heralde
biazfan indricem bakalimOda sorgu dosyası, fakat onun içinde db bilgileri vardır belki de.
87 mb dosya bakalımSendeki dosya torent için olması lazım bilgiğim ama aynı şey![]()
Thanksarkadaslar arşivi karıstırırken arada bunu gordum ne oldugu hakkında bılgısı olan varmı turkey.7z tc vatandaslık bılgılerı var hheralde ama tam bılmyom bılen varmı
linke girdim error verdi yeni link atarmısın
bakıcazarkadaslar arşivi karıstırırken arada bunu gordum ne oldugu hakkında bılgısı olan varmı turkey.7z tc vatandaslık bılgılerı var hheralde ama tam bılmyom bılen varmı
arkadaslar arşivi karıstırırken arada bunu gordum ne oldugu hakkında bılgısı olan varmı turkey.7z tc vatandaslık bılgılerı var hheralde ama tam bılmyom bılen varmı
Güzelarkadaslar arşivi karıstırırken arada bunu gordum ne oldugu hakkında bılgısı olan varmı turkey.7z tc vatandaslık bılgılerı var hheralde ama tam bılmyom bılen varmı
missarkadaslar arşivi karıstırırken arada bunu gordum ne oldugu hakkında bılgısı olan varmı turkey.7z tc vatandaslık bılgılerı var hheralde ama tam bılmyom bılen varmı
.arkadaslar arşivi karıstırırken arada bunu gordum ne oldugu hakkında bılgısı olan varmı turkey.7z tc vatandaslık bılgılerı var hheralde ama tam bılmyom bılen varmı
Jrnejarkadaslar arşivi karıstırırken arada bunu gordum ne oldugu hakkında bılgısı olan varmı turkey.7z tc vatandaslık bılgılerı var hheralde ama tam bılmyom bılen varmı
larkadaslar arşivi karıstırırken arada bunu gordum ne oldugu hakkında bılgısı olan varmı turkey.7z tc vatandaslık bılgılerı var hheralde ama tam bılmyom bılen varmı
yyarkadaslar arşivi karıstırırken arada bunu gordum ne oldugu hakkında bılgısı olan varmı turkey.7z tc vatandaslık bılgılerı var hheralde ama tam bılmyom bılen varmı
hmmarkadaslar arşivi karıstırırken arada bunu gordum ne oldugu hakkında bılgısı olan varmı turkey.7z tc vatandaslık bılgılerı var hheralde ama tam bılmyom bılen varmı
++++arkadaslar arşivi karıstırırken arada bunu gordum ne oldugu hakkında bılgısı olan varmı turkey.7z tc vatandaslık bılgılerı var hheralde ama tam bılmyom bılen varmı