Kimdir Bu Ayyıldız Tim ? ( Gerçekler ! )

Evet.Bugün Ayyıldız Tim Hakkında Bazı Gerçekleri Konuşacağız. Not : Muhtemelen Ayyıldız Tim'in Bordo Bereli Veledleri Bu Konu Altına Amaçsız Yorumlar Yapacaktır ! O Yüzden...

Evet.Bugün Ayyıldız Tim Hakkında Bazı Gerçekleri Konuşacağız.
Not : Muhtemelen Ayyıldız Tim'in Bordo Bereli Veledleri Bu Konu Altına Amaçsız Yorumlar Yapacaktır ! O Yüzden Yorumları Okurken Nine'nizin Gözlüğünü Takmayı , Kafanıza Bim Poşedi Geçirmeyi , Ve Yanınızda Her İhtimale Karşı Bir Adet Kurusıkı Tabanca Bulundurmayı Göz Ardı Etmeyiniz.

Ayyıldız Tim , Kendilerini Siber Alemin Bordo Bereli Askerleri Olarak Tanıtırlar.
Youtube Kanalları Yaklaşık 300k Aboneye Ulaşmıştır !
Sitelerinin Yaş Ortalaması 11,93'tür.
Yaklaşık 300k Üyeleri Bulunmaktadır.Ve Bu Üyelerin Yaklaşık 299,99'u 10-15 Yaş Arasında Değişmektedir.
Açılan 30k Konunun 5k'sı Haber , 13k'sı Brute Force Hakkında Paylaşımlardan Oluşmaktadır.Geri Kalan Konular İse Genellikle " 1 Site Heçkıd ! , 3 Site Heçkıd !" Gibi İsimlerden Oluşmaktadır !

Youtube Kanallarında Son Dönemde Atacak Birşey Bulamadıkları İçin Rap , Şiir vb. Video'lar Paylaşmaktadır !
Ourmine Birkaç Yıl Önce Haber Sitesini Hackleyip , Beyaz Saray Bombalandı , Obama Yaralandı Adlı Haber Paylaşmışlardır.Fakat Kendi İsimlerini Vermemişlerdir.Ve AYT Hemen Bu Saldırıyı Kendilerinin Yaptığını İddia Etmiştir.

Brute Force İle İranianhackers Adlı Siteyi hackleyip "AYT Den Thug Life , Heçkır Sitesi Heçkıd" Adlı Videolar Paylaşıp Beğeni Toplamaktadır.

Not . Beyler Anlatımın Yarısında Evi Cinler Bastığı İçin Daha Fazla Yazamayacağız.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
İsmail telli diye isim mi olur amk :D adam şizofren bişeymiş
kendi kendine şiir yazıyomuş :D jiitem.com falan gibi domain alıp kendini mit elemanı sanıyormus :D
ne sikik bi hayal dünyasına yaşıyor bu saçını sakalını züttürdüğüm :D

Mehmet İsmail Telli adının baş harfleri MİT olduğu için çoçukluğundan beri bunu etkilediği söyleniyor ve zamanında cyberwarriorun adminini pkklılara satmıştır.

Malesef Doğru Bende Ayt den buraya geldim çünkü sıkıldım her gün 4 site hacked yazısını görmekten hiç kimse çalışmıyor üst devreler 1 konu açıyor oda yılda bir kere alımlara gerçekten alıyorlar mı belli bile değil tek bir aktif kişi var oda AYDOĞAN başka kimse yok Ayt de

Ayyıldız Timin as kadrosu zaten tüm eylemleri yapıyor o forumda ki veletleri ayyıldız timden görmen saçma geçen gün trumpın en yakın olduğu adamları dış işleri bakanlarını 1.5 2 3 milyon takipçili twitter hesaplarını hacklediler , 15 temmuz darbesinden sonra bir çok fetöcüyü ifşalayıp yakalanmalarını sağlamıştır. şimdi sen bu adamlardan daha iyisini yapabilecek kapasitede birisi misin ? tamam eleştirde sen de onların forumunda ki veletler gibi konu açmışsın onlardan farkın olması için bir fark göster bize diyecem de sen şimdi söversin bırakın bu işleri işinize bakın biraz objektif olun amına koyim

Ayyıldız Timin as kadrosu zaten tüm eylemleri yapıyor o forumda ki veletleri ayyıldız timden görmen saçma geçen gün trumpın en yakın olduğu adamları dış işleri bakanlarını 1.5 2 3 milyon takipçili twitter hesaplarını hacklediler , 15 temmuz darbesinden sonra bir çok fetöcüyü ifşalayıp yakalanmalarını sağlamıştır. şimdi sen bu adamlardan daha iyisini yapabilecek kapasitede birisi misin ? tamam eleştirde sen de onların forumunda ki veletler gibi konu açmışsın onlardan farkın olması için bir fark göster bize diyecem de sen şimdi söversin bırakın bu işleri işinize bakın biraz objektif olun amına koyim
Arkadaşım bilmiyorum ortalık çok karışık kimi ayt sijofren kimi ayt hack lemiyor diyor ama Bir yandan
Myanmar hackliyorlar twitter hackliyorlar anlamadım kim doğru söylüyor

Ayrıca benim açtığım konular tamamen video ile anlattım kodlu konular or da 4 site hacked yerine 38 bölüm html dersi anlattım orda ama ilgi görmedi

komunike bak lan tipe bak sizin bi ara kırmızı heçk timiniz ne oldu ona devlet hepsini paket yapıp yedi diyorlar :D rEd hEçK HeMçKLErmoruQUQQ

Ulan komik olanda şu bu sitenin girişinde Türk bayrağı var bunun gibi orospu evlatları bu sitede ne arıyor anlamış değilim tamam herkese açık bir platform ama imzasınada bak profil resmine koyduğu resme bak tipini siktiğimin komunisti

komunike bak lan tipe bak sizin bi ara kırmızı heçk timiniz ne oldu ona devlet hepsini paket yapıp yedi diyorlar :D rEd hEçK HeMçKLErmoruQUQQ
ananla dans etmek isterdim o abilerine söyle analarını sikerim o albayrağa söyle özellikle onu 40 yaşındayken folloş ederim :D o beni 2015'ten tanır onu ne güzel siktiydim ama

Ulan komik olanda şu bu sitenin girişinde Türk bayrağı var bunun gibi orospu evlatları bu sitede ne arıyor anlamış değilim tamam herkese açık bir platform ama imzasınada bak profil resmine koyduğu resme bak tipini siktiğimin komunisti
W7EY5E.jpg

Bunlarınn silinen kısımları var bir de çağır devletini gelsin bekliyorum kodumun oğlu seni :D sen kimsin ki REDHACK ölmez anarşizm ruhu her zaman buradadır Melih Götçeğin sıçıklarındansın herhalde :D

Orospu çocuğu ben imhatiminden fevri , ayyıldız tim ile alakam yoktur ama senin gibi komunistlerin anasını sikeyim bu devlet nasıl sikiyorsa ben de öyle sikeyim o klavyeni indir ananın amına klavyenin tuşlarıyla vururum orospu çocuğu . Devletim ananızı ********* halen akıllanmadınız Deniz gezmiş köpeğini astık sıra sizede gelir

Orospu çocuğu ben imhatiminden fevri , ayyıldız tim ile alakam yoktur ama senin gibi komunistlerin anasını **Küfürbaz** bu devlet nasıl sikiyorsa ben de öyle **Küfürbaz** o klavyeni indir **Küfürbaz** klavyenin tuşlarıyla vururum orospu çocuğu . Devletim ananızı ********* halen akıllanmadınız Deniz gezmiş köpeğini astık sıra sizede gelir
ya yaşın 12-13 civarı siktir git oyuncak arabanla oynasana sen amcık

Orospu çocuğu ben imhatiminden fevri , ayyıldız tim ile alakam yoktur ama senin gibi komunistlerin anasını **Küfürbaz** bu devlet nasıl sikiyorsa ben de öyle **Küfürbaz** o klavyeni indir **Küfürbaz** klavyenin tuşlarıyla vururum orospu çocuğu . Devletim ananızı ********* halen akıllanmadınız Deniz gezmiş köpeğini astık sıra sizede gelir
senin anneni iyi sikmişler demekki devrimciler sizin gibilere inat imzama dev genç marşı koyacam kudurun piçler .d ananızı komerin arabasının içinde zamanında siktik bu yüzden mi kininiz ?

senin anneni iyi sikmişler demekki devrimciler sizin gibilere inat imzama dev genç marşı koyacam kudurun piçler .d ananızı komerin arabasının içinde zamanında siktik bu yüzden mi kininiz ?
Lan orospu çocugu spyhackerz etiketinde bile Turkish hacker yazıyo amına kodugumun mezopotamya eşşeği kendinizi marşlarla kandırın afrinde ananızı nasıl sikiyorsak senin de senin gibi kansızlarında bir gün anasını sikeriz , senin gibi soysuz orospu evlatları Türk sevdalısı insanların içinde ne arıyor aq ? git kek pişir amk red keki

Lan orospu çocugu spyhackerz etiketinde bile Turkish hacker yazıyo amına kodugumun mezopotamya eşşeği kendinizi marşlarla kandırın afrinde ananızı nasıl sikiyorsak senin de senin gibi kansızlarında bir gün anasını sikeriz , senin gibi soysuz orospu evlatları Türk sevdalısı insanların içinde ne arıyor aq ? git kek pişir amk red keki

Kültürsüz bir orospu evladı olduğun çok belli bir ben senin o konuştuğun kelime sayısı kadar dil biliyorum ve bu demek oluyor ki ananı yedi kere sikebilirim kaybol imhatimine dön ananı siktirme bana @SydorTal hata bizde yoldaş bu piçlere çok yüz veriyoruz

ananın amında pişirecem o keki buranın yöneticisi yok mu bu faşist piçi alın başımdan afrin diyor salak afrin ile komünizm ne alaka sikik devrimci dediklerinde altınıza sıçıyorsunuz :D

Amına koduğumun evladı Türkçe konuşuyor Türke baş kaldırıyor beynini siktiğimin mezopotamya eşşeği anasını dağda ki farelere siktiren gavatın oglusun sen senin ben soyunu sopunu..

Devrim devrim diye geberiyosunuz orospu çocukları leşlerinizi toplaya toplaya bir hal oldu güzel mehmedim güzel askerim ziyansınız orospu çocukları ziyann

132,389Konular
3,280,235Mesajlar
317,520Kullanıcılar
exolatSon Üye
Üst Alt