Arkadaşlar daha önce .ml li siteye tikli basmadım 0 takipçili hesap ile dm bassak tikli düşermi?
script iyide 0 takipçiyle basıcamniye düşmesin sc ve domain name in iyiyse düşer
.com lu steieye 24k düşürmüştüm tiklitaslağını güzel yazmaya bak ama 0 takipçiyle tikli düşürmek zor
inşallah 2 haftada düşürücemSağlam basarsan düşer
taslak ve script sağlam kankataslak önemli
ha 0 bilmem ihtimal var ama 8k fln bassan iyi olur bencescript iyide 0 takipçiyle basıcam
ben en iyisi önce bi 40-50k düşürüp onla tikli basıyımha 0 bilmem ihtimal var ama 8k fln bassan iyi olur bence
müqq olur da knk hadise fln basmada 🤣 🤣 🤣 🤣ben en iyisi önce bi 40-50k düşürüp onla tikli basıyım
rrahatkeeemüqq olur da knk hadise fln basmada 🤣 🤣 🤣 🤣
knk insta @pandawilson0 yaz istersen konuşalımrrahatkeee
Sitesiz resmi Bir Taslak yapArkadaşlar daha önce .ml li siteye tikli basmadım 0 takipçili hesap ile dm bassak tikli düşermi?
site kurduk scripti yarın atçaz şuan bakım indexi attık bekletiyoz 1 gün, kapanmasın diye ama beraber basmak isterim özele gelkanka bende tikli düşürmeye calısıyorum 0 takipciden istersen beraber basalım illaki düşecek
insta varmı kankasite kurduk scripti yarın atçaz şuan bakım indexi attık bekletiyoz 1 gün, kapanmasın diye ama beraber basmak isterim özele gel
@muhammedayyildiz0insta varmı kanka
sitesiz düşürmeyi tercih etmiyorum kankaSitesiz resmi Bir Taslak yap
Geri cevap verebileceği şekilde sm çekerek konuş Örneğin,
(Dahili Ekip İle iletişime geçip ilgili İtiraz formunu size ileteceğim)
Sm bu sana kalmış .ml ile ve boş hesapla 1 hafta önce vurdum iki üç tikli
15 tl ye birinden aldıkHangi hostu kullanıyorsun
Siteli basarsan düşmez sen bilirsinsitesiz düşürmeyi tercih etmiyorum kanka
kanka hem sitesiz vur diyon hemde .ml ile düşürdüm diyosunSitesiz resmi Bir Taslak yap
Geri cevap verebileceği şekilde sm çekerek konuş Örneğin,
(Dahili Ekip İle iletişime geçip ilgili İtiraz formunu size ileteceğim)
Sm bu sana kalmış .ml ile ve boş hesapla 1 hafta önce vurdum iki üç tikli
Dmden sitesiz bi taslak at diyorkanka hem sitesiz vur diyon hemde .ml ile düşürdüm diyosun
Sitesiz anlamadın sanırım,kanka hem sitesiz vur diyon hemde .ml ile düşürdüm diyosun
önce taslağı adamın benden siteyi istiyceği şekilde atçam o telif hakkı itiraz formunu isteidğinde atıcam anladımSitesiz anlamadın sanırım,
Taslağında adamdan bir form istemesini isteyeceksin adam daha çok inanacak cevap verecek örnek tikim silinmesin itiraz formu istiyorum diyerek sana cevap verecek o arada sende hazırladığın taslagi atacaksın Örnek ilgili formu aşağıya bıraktım site.com