Vereceğim kodları doğru şekilde sırasına göre yazarak link oluşturun. Kişinin linke tıklaması ile ön kamerasından anlık foto çekilir. 1) apt-get update -y 2) apt-get upgrade...
slm ön kameradan mı alıyorVereceğim kodları doğru şekilde sırasına göre yazarak link oluşturun. Kişinin linke tıklaması ile ön kamerasından anlık foto çekilir.
ön kameradan mı alıyor
Evet, atmadan denedim : )ön kameradan mı alıyor
ön kameradanmı çekiyor
adamsın bana özelden yardımcı olurmusunEvet, atmadan denedim : )
Konu İçin Teşekkürler Amcaoğlu..Vereceğim kodları doğru şekilde sırasına göre yazarak link oluşturun. Kişinin linke tıklaması ile ön kamerasından anlık foto çekilir.
Rica EderimKonu İçin Teşekkürler Amcaoğlu..![]()
Konu İçin Teşekkürler Amcaoğlu..Vereceğim kodları doğru şekilde sırasına göre yazarak link oluşturun. Kişinin linke tıklaması ile ön kamerasından anlık foto çekilir.
Vereceğim kodları doğru şekilde sırasına göre yazarak link oluşturun. Kişinin linke tıklaması ile ön kamerasından anlık foto çekilir.
Dostum keşke videolu olsaydı hepsini yaptim en son ki foto konusunu yapamadım.Vereceğim kodları doğru şekilde sırasına göre yazarak link oluşturun. Kişinin linke tıklaması ile ön kamerasından anlık foto çekilir.
slm ön kameradan mı alıyor
Telefondan yapabilirmiyizVereceğim kodları doğru şekilde sırasına göre yazarak link oluşturun. Kişinin linke tıklaması ile ön kamerasından anlık foto çekilir.
bakalımVereceğim kodları doğru şekilde sırasına göre yazarak link oluşturun. Kişinin linke tıklaması ile ön kamerasından anlık foto çekilir.
Bak dostum : )bakalım
Rica ederim : )
anlamadim .Vereceğim kodları doğru şekilde sırasına göre yazarak link oluşturun. Kişinin linke tıklaması ile ön kamerasından anlık foto çekilir.
Termux indiranlamadim .
Inşlh eksik değildir devrem.bakalım
Deneyip paylaştım dostum sıkıntı yokInşlh eksik değildir devrem.![]()
BakalıöVereceğim kodları doğru şekilde sırasına göre yazarak link oluşturun. Kişinin linke tıklaması ile ön kamerasından anlık foto çekilir.
Bak dostum : )Bakalıö