Discord Sunucusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HackNology

Esskeetit......
Rating - 0%
Valla bana kalırsa skype kullanıcısı fazla olduğu için forumda skype kullanmak daha iyi

Kare 

Kare Kurt
Rating - 0%
güzel olabilir ayarlamaları bot vs benim arkadaş var bilgili halledebilir o

Rating - 0%
mekturi amdinin izni olur ise C yeteneklerimi kullanarak bi chat client - server yazabilirim. öyle daha güvenli olur @Mectury amdin yorumlarını bekliyeahh

B

Byb!r@

beyler ben Discord u 2 sene gibi süreyle kullandım mta oynarken zorunluydu bence güzel fikir ben kurmayı biliyom. Içine şifreleme sistemide koyabilirim
kısacası siz isteyin yeter. !

Kare 

Kare Kurt
Rating - 0%
kendime oyun sunucusu kuracaktım aklıma burdaki dc konusu geldi oyun sunucusnu editleyip spy deneme yaptım bi görün discordu diye şimdi tekrar oyun sunucusna çevircem eğer yönetimin aklına yatarsa spy için bot falan ekler güzel bi suncu yapar veririm yönetime.
bi dakika resim eklemeyi unuttum

Kare 

Kare Kurt
Rating - 0%
Arayüz:
JDl1lE.png

Roller vb.

Z3E4Ez.png

Rating - 0%
Valla dc olabilir ayyızdız timden ayrılan birkaç hackerde var bu dc de !
GDyEQ3.png

yqzm8N.png

lZb0nr.gif

Rating - 0%
birkaç kişide orada :D aynen doğru söylüyorsun hocam ayyıldız tim kadar boş insanlar görmedim okadar emeğe karşılık silip attılar en ufak tartışmamda.
o forumda botnet sokarak zamanında 4k botnet elde etmiştim salak dolu amk milletede anlatamıyorsun bunuda amk sleywiston mu ne sikimse şimdi o bilgisiz fukara popüler oldu

Rating - 0%
Madem Konu Daha Eski degil. bu lafta kalmasın saglam bir dc açalım. DC de tecrubeliyim fakat daha fazla ilgilenebilecek arkadaşlar varsa onlar yapmasını isterim. @Mectruy Sen de fazla naz yapma la :) Şaka Bir yana hocam acalim iste bir dc Bakalim keyfimize ama Dc de sadece sohbet, iletisim, falan olsun forum aktiflik dusmesin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,591Konular
3,269,466Mesajlar
315,497Kullanıcılar
LyuqsddssssSon Üye
Üst Alt