Alın beyler hediyem olsun http://seethisgrafik.com/kucuklezbiyen.php http://seethisgrafik.com/home/
yok aga güvendim siteye shell atar atmaz verdim aqya niye siliyosunuz sabah sabah siktiniz bütün zevkimi buraya yazmadığım küfürlerde var ibneler sizi @Anarchosa 1 tanemi yükledn illa backdoor falan atmışındır![]()
knk götüne sok bafsjadnsfjdsfaTR SHELL // CONFİG TR KAYNIYOR>LİKE>SHELLE GİR>UPLOAD ALFA.PHP>DELETE KUCUKLEZBİYEN.PHP>UNLİKE>20 SİTE ELİMDE KİMSE BENİM SİLDİĞİMİDE KESİNLİKLE ANLAMADI MALLAR ÇÜNKÜ NE KADAR ZEKİ ADAMIM BEN HA HA HA.
lan ben çalmadım kanka işte çalan kişinin adımları bunlarknk götüne sok bafsjadnsfjdsfa
neyse helal olsun biremin <3
hee tamam bireminlan ben çalmadım kanka işte çalan kişinin adımları bunlar
edit:kendini biliyo :d bende onu biliyorum ama şimdi tatsızlık olmasın.
helal olmasın reis götüne soksun afdsfdasdfsçalana helal olsun dünyanın en buyuk işini yaptın
Shelleri sokcam şimdi senin götünehelal olmasın reis götüne soksun afdsfdasdfs
Senin belanı siker, üstüne toprak atarım orospu evl-adı shelleri sen siliyordun dimi geçen ayt indexini de sen attın siteyeShelleri sokcam şimdi senin götüne
ayt indeksini atanında anasını sikeyim seninde ananı sikeyimSenin belanı siker, üstüne toprak atarım orospu evl-adı shelleri sen siliyordun dimi geçen ayt indexini de sen attın siteye
Ulan yrrm sitelerin değerini biçtiğin zaman itiraf etme gereği duyuyorsun herhaldeayt indeksini atanında anasını **Küfürbaz** seninde ananı **Küfürbaz**
Aytdeki 250k lamer anana sıra sıra parmak atsınaytninde amına koyayım aytdeki veletlerde sana koysun babanda anana koysun bende hepsine koyayım
sus anancı katkısız katıksız orrospu çocuğuUlan yrrm sitelerin değerini biçtiğin zaman itiraf etme gereği duyuyorsun herhalde
Ana'nın amına kafa atıcam az kaldı
senin varya gönlünü sikeyim ben orrospu çocuğu anamda ne işin var ana değeri bilmez katkısız orrospu çocuğusus anancı katkısız katıksız orrospu **Küfürbaz**

He he yaparsın sen elini sikersinşimdi ananı sikiyorum gelcem birazdan boş yapmasın diyor mario gelip atari sokar kızıma
Reis yok aq attığım tüm shelleri silen it buBeyler allah için bir shell yüzünden değer mi lan yani anlamıyorum yav gotu boklu bir shell için bunlar yapılmaz ya
Anlıyorum seni kardeşim sen emek veriyorsun bide bakiyon içine etmişler ama paylasiyorsan ise böyle durumlara göz yumman lazım yoksa herkes aynı değil kardeşimReis yok aq attığım tüm shelleri silen it bu
Spy yararlansın diye atıyorum it alıp ya shell yolunu değişir yada shelli siler onuda geçtim ayt indexi atar
Valla daha önce mec abiye de dedim bu index atma olayları shell çalıp silme olaylarından sonra daha da shell paylaşımı yapmam. Eyvallah halden anlayan nadir insanlardansınAnlıyorum seni kardeşim sen emek veriyorsun bide bakiyon içine etmişler ama paylasiyorsan ise böyle durumlara göz yumman lazım yoksa herkes aynı değil kardeşim
silmedim senin ananın amıını astarını sikeyim silmedim orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrospu çoçuğu orul orul orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrospu çcocuğu yeter artık amına koydumun anası götveren piçReis yok aq attığım tüm shelleri silen it bu
Spy yararlansın diye atıyorum it alıp ya shell yolunu değişir yada shelli siler onuda geçtim ayt indexi atar