Recent content by HagiaShopia

  1. HagiaShopia

    Merhaba

    Merhaba dostumi hoşgeldin bende yeniyim komik olacak ama, kalıcı olman dileğiyle.
  2. HagiaShopia

    450GB Grafik ARŞİVİ / StewenSS

    Öncelikle emeğine sağlık başarılı bir paylaşım, Bu arşiv Enes Ustanın hiçbir işe yaramaz bu arşivdekileri zaten google da rahat rahat bulabiliyorsunuz aykırı birşey yok benim kendi ticari grafik ve modelleme arşivimi şuanda düzenliyorum yakın bir zamanda paylaşmayı düşünüyorum.
  3. HagiaShopia

    Merhaba

    Merhaba dostum hoşbulduk.
  4. HagiaShopia

    Merhaba

    Teşekkür ederim hocam hoş bulduk, Teşekkür ederim dostum inşallah olucaz hayırlısıyla, Merhaba dostum hoşbulduk. Hoş bulduk. hb Temennimiz o bazı faydalı incelemeye değer konular var yavaş yavaş ben kazandık.a buradan bende buraya birşey kazandıracağım, Merhaba hoşbulduk.
  5. HagiaShopia

    [BOMBA]instagram %100 hesap kapatma method /404eror

    Bu ve buna benzer birçok metodu ben markalarımdan birinin hesabını almak için denedim, fakat kilit olduğu nokta iki kullanıcı arasında mesajların doğruluğunu kontrol ediyolar. 100-200 takipçili hesaplarda işe yarayabilir ama +5000 üstünde yarıyacağını düşünmüyorum ben geri alamadım yada...
  6. HagiaShopia

    Merhaba

    yapı, inşaat ve dekorasyon malzemeleri allaha şükür oluyor hareket ama umulduğu gibi değil.
  7. HagiaShopia

    Merhaba

    Merhaba, herkeze iyi çalışmalar dilerim. Daha önce bu tarz bir forumda bulunmadım, bazı konularda bilgi sahibi olmak için buradayım. E-ticaret sitem mevcut bu konuda destek almak isteyen arkadaşlara destek verebilirim herkeze hayırlı akşamlar..
Top