Recent content by Siyahkan

  1. Siyahkan

    Com,net uzantili hediye domainler

    Saglamlik konusunda ben teyit etmedim genelde blog tarzi yerlerde kullandigim icin. Hedef olacak bir siteye de yer vermedim. Hostlab firmasina ait.
  2. Siyahkan

    Hosting ihtiyaci olan ? De lokasyon

    Magic forumda üst tabakada olan birisi onay verirse aktif edeyim kardesim. Saglicakla.
  3. Siyahkan

    Com,net uzantili hediye domainler

    Merhaba hayirli geceler , Elimde bulunan domainleri cikartmak istiyorum 1 yillik süreleri var sonrasinda uzatmak isteyen uzatir. Domainleri hediye edecegim. Ama. . Durumu olmayan arkadaslar varsa ve durumu olmayan arkadasa kefil olan varsa domain + host + lisansli kurulu sitede teslim...
  4. Siyahkan

    Hosting ihtiyaci olan ? De lokasyon

    Merhaba hayirli geceler, Spyhackerz.com hediyesi olarak sinirsiz hosting paylasmayi düsünüyorum 1 yillik olarak elimde olan paketden. Ihtiyaci olan konuda yazabilir. Not: Forumda emek sahibi olmayan üyeler icin gecerli degildir.
  5. Siyahkan

    Almanyavitrin Firma Rehber Scripti

    Deneyen oldu mu ? Calisiyorsa tam yerinde oldu. Eline saglik Emre.
  6. Siyahkan

    Yeniden merhaba

    Hos bulduk Spy sagolasin. Hos bulduk Black sagolasin, tekrar tanisiriz dogrulugu teyit ederiz. Hos bulduk Magic sagolasin. Hos bulduk Nobody sagolasin.
  7. Siyahkan

    miningci gençler buraya

    Merhaba , aklinda olan sorulari Pm olarak atabilirsin, detayli olarak geri dönüs yaparim.
  8. Siyahkan

    Apple Ekran Sorunu Yaşayan iPhone X Modelleri için Ücretsiz Onarım Programı Başlattı

    Teknoloji sürekli gelisiyor ve gelistikce hatalari beraberinde getiriyor. Bu gün cikan tüm cihazlarda sorunlar var. Kalite sifir is yapiyorlar yok x yok s yok galaxy hepsi ayni sistem bir sey degistirdikleride yok nasil soyacaklar bizi adamlar onu hesapliyor. Simdi bu destegi bana verse ne...
  9. Siyahkan

    Yeniden merhaba

    Sagolasin kardesim.
  10. Siyahkan

    Az önceki serefsiz hakkında

    Yapan kimse katkisiz bir mayaya sahip oldugu ortada. Konunun acilmasi iyi olmus hassas konular üzerinden terbiyesizlik yapildigi icin elde tutulur bir bilgidir. Umarim tez zamanda bir yerden acik verir.
  11. Siyahkan

    Yeniden merhaba

    Sagolasin Code Red , kalici olma temennisi ile.
  12. Siyahkan

    Android cihazları hackleyin // Code Red

    Merhaba Code Red, bu yöntemle ne kadar basarili olabiliriz ? ve bu yöntemi deneme firsatin oldu mu yakin zamanda ? Tesekkürler.
  13. Siyahkan

    Kaybolan Cihazı Bulma "Android"

    Rasy bilgi icin tesekkürler, konuyu report ettim bilgin olsun kategori kismi olarak yanlis yerde oldugu icin. Saglicakla.
  14. Siyahkan

    Yeniden merhaba

    Basindan sonuna en tanidik sima sensin Mec, bizlerin hepsi ac,kapa yaptikta geldik :) Eyvallah sagolasin. Hexie, sende hos geldin saniye farkiyla göstermis oldugun nezaketden dolayi sagolasin.
  15. Siyahkan

    Yeniden merhaba

    Merhaba arkadaslar cümleten hayirli geceler diliyorum. Güncel olarak forumda olmasamda takip eden biriydim, üyeligimi tekrar aktif ettim. Bilgilerinizden bilgi kapmak, bildiklerimi aktarmak adina. Forum renkleri kullanici adimla kardes gibiler, inaniyorum ki bizlerde öyle oluruz. Selametle.
Top