Recent content by VeteraNoLife

  1. V

    〰️✴️CrazyHackTeam.COM Owned ! //MawionZ

    Keşke bende öğrenip yapabilsem be.
  2. V

    Domain Method Ücretsiz .COM .NET

    Teşekkürler.
  3. V

    [Prn Sc] Ücretsiz Hosting + Domain [Fake Sc]

    Teşekkürler.
  4. V

    Blazingfast

    Valla bilgisayarım çok eski tarihi müzeden çaldığımı hatırlıyorum o derece eski o yüzden ne sanal makineye deneyebilirim ne de bir sanal makineden bir şey açabilirim.
  5. V

    Merhabalaar Ben Exheit

    Sorun yok müsait olunca bana mesaj atarsın discord: Kaneki-ken#0001 skype: Kaneki-Ken fotoğrafta sadece Ka yazıyor.
  6. V

    Merhabalaar Ben Exheit

    Ha öyle şeylere zaten inanmıyorum bizim sanalda da var öyle şeyler artık insanlar istemese bile belli ediyor. Güzelmiş kardeşim benimde ısındı discord skype varsa konuşabilriiz.
  7. V

    Blazingfast

    Ağabey ben pek bilmiyorum mysql den sonrasını hiç anlamadım bana daha rahat anlatacağın bir sosyal medya veya discord, skype vb kullanıyorsan verebilir misin?
  8. V

    Blazingfast

    Yani ddos atarak bile düşürmemiz zor mu? Amacım korumayı bypasslayıp saldırmak. Olmazsa cloudflare de olur cloudflare de arıyordum bu işlere ilk ddos ile başladım bende.
  9. V

    Blazingfast

    Bazı forumlarda blazing fast koruması var ve hostinglerinden 10 gb koruma var diyor bunların korumalarını nasıl bypasslayarak düşürebiliriz?
  10. V

    Merhabalaar Ben Exheit

    Hoşbuldum Ağabeyler. Bu arada ağabey kelimesini ben genellikle çok kullanıyorum yaşıtım olsa veya küçüğüm veya büyüğüm zaten büyüklere genellikle deniyor da ben işte alışmışım herkese ağabey diyorum sorun olmaz umarım.
  11. V

    Merhabalaar Ben Exheit

    Hoşbuldum ne güzel sıcacık yuvanız varmış alışması kolaymış yaptığınız müzik de bağımlılık yaptı halen dinliyorum. Kalıcıyım ya merak etmeyin ben öğrendiğim kişiye ihanet etmem.
  12. V

    Merhabalaar Ben Exheit

    Hoşbulduk Kardeş Bu Arada Ben Buranın Pek Kurallarını Bilmiyorum O Yüzden Çoğu Şeyi Yapmadım :D .
  13. V

    Merhabalaar Ben Exheit

    Evet Merhabalar Ben Exheit, Bu Aleme Yeni Girdim Çok Fazla Bir Bİlgim Yok Öğrenmek İçin Geldim, Varsa Aranızda Öğreticek Kişiler Beklerim. Şimdlik Pek Bir Bilgim Yok Ama Kodlamakta İyiyim C++(%35) C#(%85) Qt(%45) Vb.net(%100) Yani Hacking Üzerine Hiçbir Bilgim Yok Sadece Güncel Dorklarla Havij...
  14. V

    Facebook Hesap Kapatma Yöntemi

    Teşekkürler.
Top