ayran hack grubu bağış bahanesi ile dolandırıcılık yapmış ! (1 Viewer)

Status
Not open for further replies.
H

HackSpawN

Her bireyin bilinçlenmesi adına, paylaşıyorum. Dikkat ediniz, dikkatli olunuz.

Arjaan hack grubu hakkında bir süre önce spekülasyonlar vardı evet grubun dolandırıcılık yaptığına yönelik forumlarında gizlemişler o nedenle gören sadece bazı kişiler, biz görmedik ama görenler varmış. Tek bizi de değil çoğu kişiyi kandırmışlar. Sanırım @Mectruy olayın farkındaydı ama onunda sesi kısık kalmış. Yoksa bu tür dolandırıcılık faaliyetinde bulunan siteleri kimse yayınlamaz. Aksine görürse ifşa eder. Şuan görünen tablo budur. O ilgili sitede kim ne halt yiyorsa dört duvar arasında çürümeye mahkumdur.

İnsanların duygu vicdanları ile oynamak para uğruna? Arjaan para uğruna orospuluğa bile soyunmuş. mka7 denilen bunada sonra geleceğim onun bir haberi var gün içerisinde yada ilerleyen günlerde paylaşacağım.

https://lamerhaber.com/

ayran mı :D sansürden dolayı sadece site üzerinden habere ulaşabilirsiniz.
 

ZerOne 

EVIL
Joined
Jun 7, 2018
Credits
285
Rating - 0%
Ne ikiyüzlü bir insansın sen?
https://www.ayran.org/konular/selamlar-lh.997/
------------------
Yeni #1

Pek forum işleriyle alakam yok. Ayda yılda bir girerim ama @themka ısrar etti kırmak istemedim
Forum genel anlamda güzel @themka yı üzmeyin emeği boşa gitmesin. Başarılar.
------------------
Mka adlı orrospunun götüne sabunsuz giriyordun şimdi öylemi oldu ?

-----
https://www.ayran.org/blog/lamerhaber-spawn-saksoya-devam-ediyor-dolandiricilik-ile-ilgili/

----


Edit - @Anarchosa 'nın dediği gibi hiçbirimiz sütten çıkmış ak kaşık değiliz burada boş boş Ben suçsuzum edebiyatı yapmayın
 
Last edited:
H

HackSpawN

Buradan hakaret eden forum üyeleri, @Mectruy ile danışıklı dövüş yaşanması bir yana sizlerin burada bilip bilmeden düz mantıkla ilerlemeniz şuan da kendinize zarar verir.@Hector Türk sitelerine yönelik tavrım serttir. @Nobody verdiğin cevap hiçkimse.

Foruma pek girdiğim yoktur genel anlamda. Kimse kimseyi şuan pek tanımıyor, konuşmuşluğu bile yok. @Mectruy ile zaten 2 yıla aşkın tanışırız bazı şeylerden anlaşamayabiliriz, ters düşebiliriz. Kendisi de bunu ifade etti. Konuştuk ve aramızda çözdük bu tür iki taraflı olaylar kimseye yarar sağlamaz. Empati yapın da demiyorum. Şuan neler dediğiniz beni ilgilendirmiyor.

Bu konuyu açmayacaktım ama insanların dolandırıcıların yöntemlerine karşı bilinçlenmesi için açtım. Silebilirsiniz de.

'M4R10 selam vermek mi ikiyüzlülük anlamadım? Israr etti diye selam vermiştim. Bundan da birşey arıyorsan pes doğrusu.
 

Mectruy 

Not Gonna Get Us
Joined
Dec 1, 2015
Credits
201,675
Rating - 94.7%
Spawn ile aramızda sadece iletişim sorunu ve bundan kaynaklı komik bir yanlış anlaşılma olmuştur. Ben skype adresimin şifresini hatırlayıp girseydim yaşanan bu diyologların hiçbiri yaşanmayacaktı, spawn bir yanlış görürse en yakın arkadaşı bile olsa yüzüne söyleyen biridir ve bu tarz insanlar artık piyasada kalmamıştır, düşündüğünüz gibi biri değildir bu yüzden boş yere kimseyi kırmayın. Bazen öyle yanlış anlaşılmalar oluyorki geri dönüşü olmuyor ve yanlış anlaşılma olduğu asla bilinmiyor, biz yine durumu anladık ve aramızı bozmaya çalışan hainleri bilerek gözlemlemek için bunu bir süre daha devam bile ettirdik ;) çokda faydası oldu.

kendisi herzaman iyi bir insan ve iyi bir arkadaş olmuştur ve herzaman görüştüğüm konuştuğum biridir.
 
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Top