SpyAcademy Kuruluşu / Başvuru şartları (1 Viewer)

Status
Not open for further replies.

Mectruy 

Not Gonna Get Us
Joined
Dec 1, 2015
Credits
201,675
Rating - 94.7%

rQ6UG23TGOYNpTxvTgmB

Uzun süredir forumda adı var ama kendisi olmayan bir bölüm SpyAcademy.

Neden spyacademy ? :
Hayatınızın sonuna kadar symlink ve shell ile hackercilik oynamak istemiyorsanız , gerizekalı gibi piyasada yabancıların yazdığı toolslara coded by xx yazmak istemiyorsanız, cigkofetcimemo.com gibi siteleri hacklemek zorunda kalmak istemiyorsanız , gerçekten aynaya baktığınızda gördüğünüz kişiye saygı duymak istiyorsanız bu bölüme başvurmak için çaba göstermelisiniz.​
Spyacademy bölümünde neler olacak ve amacı nedir ? :
spyacademy elbette bir amaç uğruna kuruldu, ancak işin bu kısmı okadarda önemli değil, sizin için önemli kısmı içerik nasıl olacak ? spyacademy kategorisinde Ustat diye adlandıracağımız eğitimciler olacak, bunlarıda biz en iyisini belirleyeceğiz, belirli alanda uzmanlaşan kişiler bu bölümde sizlere makaleler sunacak, makalele , görsel eğitimler, uygulamalı eğitimler.


Spyacademy süreci nasıl işler ? :
Öncelikle belirtiyim dersler ağırdır arkadaşlar işin içinde bolca yazılım bölümleride olacak ,Süreç yavaş olacak , gösterilen her bilgiyi uygulayıp tamamen öğrenmeniz için. Verilen ödevleri uygulamayan ve 2 kereden fazla mazeret gösteren akademiden atılır, sonuçta itekaka bu işler olmaz. Ayrıca yaklaşık 4-5 ayın sonunda bölümü tamamlamış kabul edilip "mezuncuk" olacaksınız, neden mezuncuk diyoruz ? çünki asıl ilerleme o süreçten sonra sizin kendinizi ilerletme azminiz belirleyici olacaktır, ayrıca spyacademy bitirebilen arkadaşların profilinde felan bu durum belirtilecek ufak bir arma eklenerek. Yani siz bu akademiyi bitirdiyseniz sizde iş var demektir ve saygı duyulmayı hak etmiş olursunuz.

Başvuru yapabilecek üyelerin vasıfları ne olmalı ? :
Asla yeni üyeler kabul edilmez, eski üyelerden ise belirli katkıyı sağlayan, forumda çocukca işlere karışmamış olan, spyhackerze karşı daha önce alenen cephe almamış olmak, fırıldak gibi bir oyana bir buyana dönmemiş olmak. Eğer bu şartlara uymuyorsanız ne şekilde değiştirrebilirsiniz forumdaki statünüzü ? foruma ivedi olarak katkı yapmaya başlayın en geç 2 hafta içinde açtığınız paylaşım konuları ve forumdaki efendi durumunuz göz önüne alınır ve akademiye welcome deriz.

Başvuruları konu altından yapabilirsiniz, başvuruları değerlendirip size dönüş yapacağım.

Not: SpyAcademy bölümüne uygun olmayan arkadaşlar hemen üzülüp pes etmesine gerek yok, @Anarchosa ile görüşüp kızılbörülere başvuru yapabilirsiniz, zira orasıda bir eğitim bölümü olup gayette güzel eğitim veriliyor. İyi bir başlangıç yapabilirsiniz.

Eğitmenler listesi:

Mectruy (hack teknikleri eğiticisi ve Hackermindz )
blackdewil (yazılım uzmanı ve hack teknikleri eğiticisi)
Roselly (network uzmanı)

(daha birkaç eklenecek) Ayrıca adını yazamadığım kişilerde uzakdan destek olacaklar , isimlerini yazmam gizlilik sebebiyle uygun olmaz, eski dönemin üst seviye hackerleri diyelim şimdilik.)
 
Last edited:
Joined
Nov 8, 2018
Credits
4
Rating - 0%
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Yapılan icraatları görünce verilecek eğitimin içeriği insanda heyecan uyandırıyor doğrusu. Katılmak istiyorum.
 
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Top