Kare 

Kare Kurt
Joined
Jun 27, 2017
Credits
167
Rating - 0%
Şarkıyı açın ve okumaya başlayın.

İzlenme Arttırma Yöntemleri

1 - Açıklamalarda anahtar kelime kullanma
Açıklamalarda kullanacağınız anahtar kelimeler, youtubede aratılan videolarda üstte çıkmanızı sağlayacaktır.
Açıklamaya anahtar kelime eklemek için önce https://keywordtool.io/youtube adresine giriyoruz.
Videonuz ne hakkındaysa örneğin Spotify Cracking ile ilgiliyse oraya Spotify Cracking yazıp arama butonuna tıklıyoruz.
upload_2019-5-23_0-18-12.png
Ardından çıkan anahtar kelimeleri kopyalamak için Keywords'u tikliyoruz ve Copy / Export all butonuna tıklayıp Copy to Clipboard diyoruz.
upload_2019-5-23_0-21-45.png
Ardından videomuzun açıklama kısmına anahtar kelimelerimizi yapıştırıyoruz.5000 harf sınırı vardır sınırı doldurana kadar açıklamaya anahtar kelime yazabilirsiniz.Ancak dikkat edin sadece anahtar kelime yazmayın üstüne size vereceğim taslağı koyun kendinize göre editleyin sonra Good Words : yazıp enter basın ve oraya anahtar kelimeleri yazın.Youtube bu konuda çok sert davranıyor eğer sadece anahtar kelime yazarsanız videonuz kuralları ihlal ettiğinden dolayı ilk şikayette kaldırılır.3 ihtarda da kanalınız kapanır dostlar.
Taslak :

Download Hack (Rar pass db) :
Subscribe :
Free Spotify, Steam accounts :
Facebook :
İnstagram :
Mail & Contact :


Good Words :

2 - Bitiş ekranı, kartlar, altyazılar ve oynatma listeleri.
Bitiş ekranı ve kartlar sayesinde bir videonuza başka bir videoyu gösterebilir ve o videoların da izlenmesini sağlayabilirsiniz.Bir videonuzu Herkese Açık bir oynatma listesine eklerseniz oynatma listesi de aramalarda çıkar, bu sayede yine izlenme kazanabilirsiniz.
Bitiş ekranı ve kartları eklemenin anlatıma gerek olmadığını düşünüyorum arkadaşlar 2 dakika Youtube Studio'dan kurcalarsanız anlayacaksınızdır.
Altyazı eklemek de yine eğer global bir video çekiyorsanız altyazı ekleyerek izlenmeleri katlayabilirsiniz.Onlarca ülkeden insan sizin videonuzu izlerse tabiki de izlenmeniz yüksek oranda artacaktır.Eğer üşeniyorsanız altyazı ekle diyip birşey yazmayın ve kaydet deyin.Örneğin İngilizce ve endonezyaca altyazı eklediniz.Bu sayede endonezyalıların da arama kısmında çıkma oranınız artacaktır.

3 - vidIQ Vision for Youtube chrome eklentisini kullanmak
vidIQ eklentisi videolarınızda izlenmenizi ve üstte çıkmanızı arttırmak için yapmanız gerekenleri gösterir. Ayrıca sizinle aynı tür içeriği paylaşıp yüksek hit alan kanalların kullandığı anahtar kelimeleri size gösterir. Bu sayede siz de aynı anahtar kelimelerle daha üst sıralara çıkabilirsiniz.Bunun yanı sıra birsürü özelliği var ancak bu özelliklerden faydalanmak için Boost sürümünü almanızı istiyor. Ben size birdahaki konularımda nasıl boost sürümünü satın almadan kullanabilirsiniz onun hakkında video göstereceğim merak etmeyin.
Eklentiden görüntüler :
wg7dtVvypCsHmnl4bXTsu8JqmlVO4p_kcjDCLi76EUjdc_9l2pF3E9nw2TDV4a7gFTC3OxP40w=w640-h400-e365


35kciSPjLdTzt_ZQDoSp-yyE2-Eh8IOjjpR05TzBgcbMNoJWQbkaqCC7kg-wstqGFaTnfBGd=w640-h400-e365


4 - Özgün ve dikkat çekici küçük resimler
upload_2019-5-23_0-56-6.png

Bu ve bunun gibi küçük resimler youtube kullanıcılarının dikkatini çeker. Fazla bi photoshop bilgisi gerektirmeden böyle basit küçük resimler yapabilirsiniz. Ayrıca ne olursa olsun başka youtube kanallarının küçük resimlerini kullanmayın. Telif atarlarsa videonuz kaldırılır ve emekleriniz çöpe gider.
Adobe Photoshop CS6 Full İndir Sadece 200mb : http://bit.ly/ps200mb
Dosya bana ait değildir ve dosyayı Youtube Hocam kanalından aldığımı da belirteyim.
Adobe Photoshop CS6 Kurulum Videosu :

5 - Clickbait Yapın
Video küçük resiminizde ve Video başlığınızda videoda olmayan ama olmuş gibi gösterilen şeyler belirterek videonuza insanları çekin!
Örnek olarak gösterirsem
upload_2019-5-23_1-7-8.png
Bu videoda videoyu paylaşan kişi Growtopia adlı oyunda 1200 dl yani 18000 tl hacklediğini iddia ediyor ancak videoya girdiğinizde 1200ü geçin 1 dl bile hackleyemediğini görüyorsunuz. Video sahibi ben değilim bizde yalan yok hocamm yanlış anlamayın :D Ama adamın uyguladığı taktik işe yaramış mı derseniz izlenmeye bakarsanız işe yarayıp yaramadığını anlarsınız çee

6 - Çekilişler yaparak videonuzu yaydırma
Bu şekilde yüzbinlerce aboneye sahip olan birçok youtuber var. Yapmanız gereken çekiliş yapmanız ve çekilişin şartlarını videonuzu başka platformlarda paylaştırmanız. Bu sayede her paylaşan kişiden başka insanlar, onlardan başkaları ve böyle böyle gidiyor işte :D Çekiliş açıklanacağı zaman da sahte bi video çekersiniz kargoyu yolladık diye gider arkadaşınıza yollarsınız amuniyüm

Bildiğim ve kullandığım bilgileri sizlere aktarmaya çalıştım dostlar.
Abone kasma, youtube 1000 abone ve 4000 izlenme şartlarını doldurarak Youtubeden para kazanmayı nasıl aktifleştirebileceğiniz vesaire hakkında konularım da gelecektir.Beklemede kalın, iyi forumlar.


 

Attachments

  • upload_2019-5-23_0-56-4.png
    upload_2019-5-23_0-56-4.png
    58.2 KB · Views: 3

Users who are viewing this thread

Top