Google Adwords € Euro Hesaplarına Yüksek Bakiye Eklenir. (1 Viewer)

ads

Joined
Oct 29, 2018
Credits
655
Rating - 0%
Google Adwords 'te Reklam açmak için gerekli olan eski tarihli ve daha önceden reklam yapılmış hesaplar ile reklamlarınızı hemen açabilirsiniz. Ne tür reklamlar açılabiliyor diyorsanız eğer tüm illegal reklamlar onaylatabilir ve reklamlarınızı hemen aktif hale getirebilirsiniz.

Minumum bakiye 5000€ Komisyon %35 olarak alınmaktadır.


DİKKAT İYİCE OKUYUNUZ LÜTFEN

* Hesaplarda kesinlikle CC kullanılmıyor IBAN ile yükleme yapılmaktadır.
* Hesaplar istenildiği takdirde yükleme yapılmaktadır.
* Hesap üzerinde reklamlar 15-17 gün içinde bakiye tüketilmesi gerekmektedir. 15-17 günün dışında hesaplarda kapanma ve hesapların banlanma gibi sorunlar tarafımızca ASLA karşılanmayacaktır.
* Reklamlarınızı tarafımızca açılacaksa 250TL reklam açma bedeli alınmaktadır.


Ödemelerin yarısı peşin alınır diğer kalanı da hemen hesabı aldığınız anda atmak zorundasınız. Ki bazıları 5000€ hesabı görünce ödeme yapmama gibi lükse girer gibi oluyor ama kesinlikle öyle birşey aklınıza gelmesin. Hesapların hepsi tarafımca korunuyor. Hesapların hepsi Sunucu ile teslimatı yapılmaktadır.

Ödemelerin hepsi BTC ile yapılmaktadır. Asla ve kat'a farklı bir ödeme yöntemi kullanmıyoruz. İlk onaya geldiğinde hesabınızı size teslim ediyorum. Hesabınızı aldığınız anda 5 dakika içinde de diğer ödemeyi yapmak zorundasınız.

Skype: support_66719


Bilgi için Skype adresini ekleyip tarafıma aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
 

Users who are viewing this thread

Top