Önemli SpyHackerz Forum Genel Kullanım Rehberi (Baştan Sona) (1 Viewer)

Elessya 

HackLink.us
Joined
Mar 28, 2020
Credits
29,596
Rating - 100%
p_1499s13wt0.png

Forumumuzda üye sayımız git gite yükseliyor, haliyle forum kullanımı hakkında tecrübesi olmayan sitemize
Google sayesinde erişmiş olan yeni ziyaretçilerimiz ve üyelerimiz için bu konuyu hazırlama gereği duydum.
Konulara teker teker, titizlik ve acemilerin anlayacağı şekilde değineceğim.

Bu Forumun Amacı;
2006 Yılında Kurulmuş Bu sitenin politik bir duruşu yoktur , zaten politize olmuş tüm hack sitelerini kınıyoruz , hack kültürüne ihanetten başka birşey yapmıyorlar ve bu işe gönül vermiş senelerini vermiş ve en sonunda köşesine çekilmiş gerçek hackerleri utandırmaktan başka birşey yapmıyorlar , biz politize olmuş hack sitelerinin haberlerini gördükçe onlar yerine utanıyoruz ancak onlar hiç utanmıyor. Ülkemize yönelen düşmanlıkların kaynağına zaman zaman saldırılar yapıyoruz ancak bunu sadece bu ülkede yaşadığımız ve doğduğumuz ülkeye olan bağlılığımız sebebi ile yapıyoruz , yoksa bizde 10 site hackleyip haber sitelerine yollamasını biliriz yada forumda komutancılık oynamasını biliriz , ancak amacımız bu değil. bizim amacımız tam olarak hack kültürü içerisinde hareket edip bilgi ve yapabileceklerimizin sınırlarını genişletmek. Öğrenmek , öğretmek. Ülke sınırları içinde sınırlı bir ekip değiliz yurtdışı bağlantılarımız ve bilinirliğimiz oldukça yüksek bir oluşum sht , sitemize üye olan herkesin sadece bilişim teknolojisi ile alakalı üye olmasını temenni ediyoruz , hack,yazılım,grafik,crack vs gibi.

Yasal ve Gizlilik İlkeleri;
Google'dan sitemize geldiniz. Bu ortamları bilmediğiniz için forumda gördüğünüz bazı şeyler belki de sizi ürküttü. Fakat merak etmeyin, forumumuzda Türkiye yasalarına aykırı hiçbir paylaşım ve içerik yayınlanmamaktadır. Her üye paylaştığı içerikten kendisi sorumludur. Ne sizi sorumlu tutabilir, ne de bir başkasını.
Forumumuzda toplanan bilgiler 3. taraf hiçbir taraf ve kuruluş ile paylaşılmakaktadır. Gizlilik, bir ülke vatandaşının en doğal haklarından olması gibi sitemizde de bir üyenin gizliliği elbette kurallara uymayıp banlanmış olsa bile en önemli haklarındandır.

Rütbe Nedir? Rütbesi yüksek olan üstün mü?
Rütbesi yüksek olan üstün değildir, foruma katkı sağlamış insanlar tabiiki de yönetim tarafından ödüllendirilir. Burada kimse para karşılığı iş yapmıyor. Her şey gönüllülük esasınca yürüyor. Bir üye insanüstü emekler harcayıp, sürekli paylaşım yapıyorsa İmhaTimi yönetimi o üyeye gereken sâdakati gösterir. İmhaTimi tarihi boyunca hiçbir zaman üyesine karşı nankörlük yapmamıştır. 10 yıl öncesine ait paylaşımlar bile arşivlerimizde tutuluyor. 10 yıl önce bizlere bir şeyler katmış insanlar hala günümüzde bizdeki yerini korumaya devam ediyor. Rütbe nedir sorusuna gelirsek, forumda emek harcayıp elde edebileceğiniz 7 rütbe bulunmakta. Rütbe, forumdaki bir üyenin emeğini, saygınlığını ifade eder. Çömez rütbesine sahip üyeler forumda adam akıllı yetkilere sahip değildir. Forumu tam anlamıyla kullanmaya başlaması için emek harcaması gerekir.
Biz nerden bilelim forumumuzdaki bir içeriği kendi sitesine atıp kayıplara karışmayacağını?
Rütbe Şeması için Buraya Tıklayıp Şartlarına Bakabilirsiniz.

Kurallar;
Her forumun, her topluluğun, her ülkenin düzgün doğrultuda ilerleyebilmesi için belirli kuralları vardır.
Bizimde forumun düzenini amaç edindiğimiz belirli kurallarımız var.

Buraya Tıklayarak "SpyHackerz.org" Forum Kurallarını Okuyabilirsiniz.

Bir Üyeye Mesaj Göndermek;
Birisiyle özel olarak iletişime geçmek istiyorsanız forumumuzda bulunan özel mesaj sistemini kullanabilirsiniz. Sağ üst kısımda bulunan mesaj simgesine tıklayıp, Yeni DM Başlat yazısına tıklayarak mesajlaşmayı başlatabilirsiniz. Açılan ekranda Alıcı kısmına, mesaj göndereceğiniz kişinin kullanıcı adını yazmanız
yeterlidir. Aşağıdaki resim örnek niteliği içerir.

fsp3.png

Kategorileri Anlamak;
Forumda belirli konuların, belirli kategorileri vardır. Forumu devlet gibi düşünebilirsiniz, tarım bakanlığı ayrı karayolları ayrıdır.

Ekran görüntüsü 2023-01-04 132852.png
Resimde görmüş olduğunuz gibi, özel methodların paylaşıldığı kategoriler ayrı olduğu gibi, özel dataların paylaşıldığı kategorilerde ayrıdır.

Rütbe atlamak istiyorum ama nasıl?
Rütbe atlamak için yukarıda bahsettiğim gibi emek göstermeniz gerekmektedir. Reaction point dediğimiz yani reaksiyon puanı, mesaj sayısı rütbe atlamadaki en önemli iki faktördür. Mesaj sayınızı arttırmak için forumdaki konulara mesaj yazmanız, reaksiyon puanınızı arttırmak için de açtığınız konuları sadece beğenen kişilerin görmesini sağlayarak reaksiyon puanı kasabilirsiniz.
https://spyhackerz.org/forum/threads/konumu-nasil-gizleyebilirim.31697/

Profilimi özelleştirmek istiyorum;
Üyeliğinize özel avatar yani profil fotoğrafı, imza gibi şeyler eklemek istiyorsanız üst kısımda bulunan isminizin
üstüne tıklayın. Kişisel detaylar yazısına tıkladıktan sonra sizi bir sayfa karşılayacak. O sayfadaki sol menüde
profilinizi özelleştirmek için gereken her şey mevcut. Örnek olarak gizlilik kısmından profilinizi sadece takip ettiğiniz kullanıcılara
açabilirsiniz. Tercihler kısmından bildirim ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. İmza kısmından her mesajınızın altında
gözükecek bir söz, bir resim veya kendinize ait özel bir tasarım ekleyebilirsiniz.

Bir üyenin kural dışı hareket ettiğini gördüm, ne yapmalıyım?
Bir üyenin kuralları çiğnediğini gördüğünüzde bildir seçeneği ile yönetime iletmeniz her zaman en doğru seçenek
olacaktır. Birisi size hakaret ettiğinde, sizde onunla laf dalaşına girerseniz siz de ceza alırsınız.
rep.png
Forum kurallarına aykırı bir içerik gördüğünüzde konu veya mesajın sol tarafında
bulunan "Rapor" seçeneğinden yönetime bildiri gönderebilirsiniz.

Bir konu açmak istiyorum;
Bir konu açmak için, öncelikle konunuza özel bir kategori bulmanız gerekiyor. Yanlış kategori seçiminde yönetim doğru kategoriye taşır fakat bunu
alışkanlık haline getiren üyeler forumda susturma veya kısa vadeli uzaklaştırmalar ile cezalandırılabilir. Diyelim Instagram ile ilgili bir konu
açacaksınız, forum listesine bakıyoruz.
159.png
Kategori isminden acaba doğru kategoriye mi açıyorum diye şüpheye düşmüştünüz fakat kategori
açıklaması bu düşünceyi kafanızdan sildi. Hemen kategoriye girelim.
Kategoriye giriş yaptığınızda şu kısmı göreceksiniz.
1-) Adım;
rap.png
2-) Adım;
ffs.png

Bir Mesajı Alıntılamak;
Bir üyenin yazdığı mesaja cevap verdiğinizi belirtmek için bu özelliği kullanabilirsiniz. Mesajın sağ alt kısmında bulunan Cevapla butonuna basarsanız sadece o mesajı cevaplarsınız. Fakat cevapla butonunun solunda yer alan Alıntı butonuna tıklarsanız, tıklamış olduğunuz mesajı çoklu alıntı olarak sayfanın altında bulunan mesaj editörüne ekler. Fakat editöre eklemeniz için yine editörün altında bulunan Alıntı Ekle butonuna basmanız gerekiyor. Ardından mesajınızı yazıp gönderebilirsiniz.

Uyarı almak ve banlanmak;
Bir üye uyarıldığında veya banlandığında farklı senaryolar ile karşılaşır. Her üyenin belirli uyarı limiti vardır. O limit dolduğunda ya forum hakları kısıtlanır(belirli bir süre) ya da forumdan banlanır. Uyarı sebebi veya ban sebebi her zaman üyeye gösterilir. Uyarı almış bir üye forumda her zaman ki gibi dolaşmaya devam ederken banlanmış bir üyenin forumu görüntüleme yetkisi bile elinden alınmıştır. O meçhullerdedir ve kendini kurtaracak birisini arar.

Mesaj beğenmek veya tepki vermek;
Birinin mesajını veya konusunu beğendiğinizde mesajın sağ altında bulunan Like yazısına basarsanız, mesajını beğenmiş olursunuz. Böylelikle karşıdaki üyeye bir sevgi bildirimi gönderirsiniz. Siz bir mesajı beğendiğinizde, beğendiğiniz kişiye(eğer kapatmamışsa) bildirim gider. Haliyle belki o da sizin mesajlarını beğenmeye başlar ve kolayca reaksiyon puanı kasabilirsiniz. Like tuşuna fareyi getirip beklediğinizde farklı tepkiler olduğunu görebilirsiniz. Ne göndermek istediğiniz size kalmış.

Puan Nedir?

Kendi profilinizde veya başka bir üyenin profilinde görebileceğiniz puan, kullanıcı ödül sistemine dayalı
biriken bir sayıdır. Reaksiyon, diğer adıyla tepkime puanı ile bir değildir. Oyunlardaki görev sistemine benzetebiliriz. Bir üye
250 beğeniye ulaştığında 20 puan alır. Veya 100 mesaja ulaştığında 10 puan.

Chat kullanımı;
Forumumuzda üyelerin birbiriyle muhabbet ettiği chat kısmımız sadece üyelere açıktır.
Burada kurallara uyduğunuz taktirde istediğiniz kişiyle istediğiniz gibi konuşabilirsiniz.
#533.png

Profil Mesajları;
Bir üyeyle özel olmayan, herkese açık bir konuşma gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Sadece konuşmada değil, bir söz paylaşıp rank atladığında
özel mesaj atmak yerine bu kısımdan hayırlı olsun diyebilirsiniz. Son profil mesajları forumun ana sayfasında listelenir.


3sd.png

Yetkili Olarak Kimlerle Konuşabilirim?
Öncelikle ADMİN'ler ile iletişime geçerek forum içi olduğu sürece yardım veya destek talep
edebilirsiniz. Konunun büyüklüğüne göre zaten yüksek rütbeye taşınır.


Sizin bir siteye bağlı olduğunuzu gördüm;
SpyHackerz.org'un hiçbir siteyle bağı ve bağlantısı yoktur. Forumdaki yetkililer ile sadece forum içinden iletişim kurmaya çalışın. Telegram veya benzeri sosyal medya uygulamalarında kendilerini SpyHackerz olarak tanıtan, hack dersleri için sizlerden para isteyen vs. olursa itibar etmeyiniz.

Güvenli Ticaret Yapmak;
Güvenli Ticaret Yapmak için ESCROW Kullanmayı Unutmayın.
ESCROW Nedir? ; https://spyhackerz.org/forum/threads/escrow-hizmeti-dolandirilmaya-son.83716/
 
Last edited:

Ritalix

Kullanılmayan hesap.
Joined
Jan 1, 2021
Credits
4,539
Rating - 100%
p_1499s13wt0.png

Forumumuzda üye sayımız git gite yükseliyor, haliyle forum kullanımı hakkında tecrübesi olmayan sitemize
Google sayesinde erişmiş olan yeni ziyaretçilerimiz veüyelerimiz için bu konuyu hazırlama gereği duydum.
Konulara teker teker, titizlik ve acemilerin anlayacağı şekilde değineceğim.

Bu Forumun Amacı;
2006 Yılında Kurulmuş Bu sitenin politik bir duruşu yoktur , zaten politize olmuş tüm hack sitelerini kınıyoruz , hack kültürüne ihanetten başka birşey yapmıyorlar ve bu işe gönül vermiş senelerini vermiş ve en sonunda köşesine çekilmiş gerçek hackerleri utandırmaktan başka birşey yapmıyorlar , biz politize olmuş hack sitelerinin haberlerini gördükçe onlar yerine utanıyoruz ancak onlar hiç utanmıyor. Ülkemize yönelen düşmanlıkların kaynağına zaman zaman saldırılar yapıyoruz ancak bunu sadece bu ülkede yaşadığımız ve doğduğumuz ülkeye olan bağlılığımız sebebi ile yapıyoruz , yoksa bizde 10 site hackleyip haber sitelerine yollamasını biliriz yada forumda komutancılık oynamasını biliriz , ancak amacımız bu değil. bizim amacımız tam olarak hack kültürü içerisinde hareket edip bilgi ve yapabileceklerimizin sınırlarını genişletmek. Öğrenmek , öğretmek. Ülke sınırları içinde sınırlı bir ekip değiliz yurtdışı bağlantılarımız ve bilinirliğimiz oldukça yüksek bir oluşum sht , sitemize üye olan herkesin sadece bilişim teknolojisi ile alakalı üye olmasını temenni ediyoruz , hack,yazılım,grafik,crack vs gibi.

Yasal ve Gizlilik İlkeleri;
Google'dan sitemize geldiniz. Bu ortamları bilmediğiniz için forumda gördüğünüz bazı şeyler belki de sizi ürküttü. Fakat merak etmeyin, forumumuzda Türkiye yasalarına aykırı hiçbir paylaşım ve içerik yayınlanmamaktadır. Her üye paylaştığı içerikten kendisi sorumludur. Ne sizi sorumlu tutabilir, ne de bir başkasını.
Forumumuzda toplanan bilgiler 3. taraf hiçbir taraf ve kuruluş ile paylaşılmakaktadır. Gizlilik, bir ülke vatandaşının en doğal haklarından olması gibi sitemizde de bir üyenin gizliliği elbette kurallara uymayıp banlanmış olsa bile en önemli haklarındandır.

Rütbe Nedir? Rütbesi yüksek olan üstün mü?
Rütbesi yüksek olan üstün değildir, foruma katkı sağlamış insanlar tabiiki de yönetim tarafından ödüllendirilir. Burada kimse para karşılığı iş yapmıyor. Her şey gönüllülük esasınca yürüyor. Bir üye insanüstü emekler harcayıp, sürekli paylaşım yapıyorsa İmhaTimi yönetimi o üyeye gereken sâdakati gösterir. İmhaTimi tarihi boyunca hiçbir zaman üyesine karşı nankörlük yapmamıştır. 10 yıl öncesine ait paylaşımlar bile arşivlerimizde tutuluyor. 10 yıl önce bizlere bir şeyler katmış insanlar hala günümüzde bizdeki yerini korumaya devam ediyor. Rütbe nedir sorusuna gelirsek, forumda emek harcayıp elde edebileceğiniz 7 rütbe bulunmakta. Rütbe, forumdaki bir üyenin emeğini, saygınlığını ifade eder. Çömez rütbesine sahip üyeler forumda adam akıllı yetkilere sahip değildir. Forumu tam anlamıyla kullanmaya başlaması için emek harcaması gerekir.
Biz nerden bilelim forumumuzdaki bir içeriği kendi sitesine atıp kayıplara karışmayacağını?
Rütbe Şeması için Buraya Tıklayıp Şartlarına Bakabilirsiniz.

Kurallar;
Her forumun, her topluluğun, her ülkenin düzgün doğrultuda ilerleyebilmesi için belirli kuralları vardır.
Bizimde forumun düzenini amaç edindiğimiz belirli kurallarımız var.

Buraya Tıklayarak "SpyHackerz.org" Forum Kurallarını Okuyabilirsiniz.

Bir Üyeye Mesaj Göndermek;
Birisiyle özel olarak iletişime geçmek istiyorsanız forumumuzda bulunan özel mesaj sistemini kullanabilirsiniz. Sağ üst kısımda bulunan mesaj simgesine tıklayıp, Yeni DM Başlat yazısına tıklayarak mesajlaşmayı başlatabilirsiniz. Açılan ekranda Alıcı kısmına, mesaj göndereceğiniz kişinin kullanıcı adını yazmanız
yeterlidir. Aşağıdaki resim örnek niteliği içerir.

View attachment 37662

Kategorileri Anlamak;
Forumda belirli konuların, belirli kategorileri vardır. Forumu devlet gibi düşünebilirsiniz, tarım bakanlığı ayrı karayolları ayrıdır.

View attachment 37664
Resimde görmüş olduğunuz gibi, özel methodların paylaşıldığı kategoriler ayrı olduğu gibi, özel dataların paylaşıldığı kategorilerde ayrıdır.

Rütbe atlamak istiyorum ama nasıl?
Rütbe atlamak için yukarıda bahsettiğim gibi emek göstermeniz gerekmektedir. Reaction point dediğimiz yani reaksiyon puanı, mesaj sayısı rütbe atlamadaki en önemli iki faktördür. Mesaj sayınızı arttırmak için forumdaki konulara mesaj yazmanız, reaksiyon puanınızı arttırmak için de açtığınız konuları sadece beğenen kişilerin görmesini sağlayarak reaksiyon puanı kasabilirsiniz.
https://spyhackerz.org/forum/threads/konumu-nasil-gizleyebilirim.31697/

Profilimi özelleştirmek istiyorum;
Üyeliğinize özel avatar yani profil fotoğrafı, imza gibi şeyler eklemek istiyorsanız üst kısımda bulunan isminizin
üstüne tıklayın. Kişisel detaylar yazısına tıkladıktan sonra sizi bir sayfa karşılayacak. O sayfadaki sol menüde
profilinizi özelleştirmek için gereken her şey mevcut. Örnek olarak gizlilik kısmından profilinizi sadece takip ettiğiniz kullanıcılara
açabilirsiniz. Tercihler kısmından bildirim ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. İmza kısmından her mesajınızın altında
gözükecek bir söz, bir resim veya kendinize ait özel bir tasarım ekleyebilirsiniz.

Bir üyenin kural dışı hareket ettiğini gördüm, ne yapmalıyım?
Bir üyenin kuralları çiğnediğini gördüğünüzde bildir seçeneği ile yönetime iletmeniz her zaman en doğru seçenek
olacaktır. Birisi size hakaret ettiğinde, sizde onunla laf dalaşına girerseniz siz de ceza alırsınız.
View attachment 37665
Forum kurallarına aykırı bir içerik gördüğünüzde konu veya mesajın sol tarafında
bulunan "Rapor" seçeneğinden yönetime bildiri gönderebilirsiniz.

Bir konu açmak istiyorum;
Bir konu açmak için, öncelikle konunuza özel bir kategori bulmanız gerekiyor. Yanlış kategori seçiminde yönetim doğru kategoriye taşır fakat bunu
alışkanlık haline getiren üyeler forumda susturma veya kısa vadeli uzaklaştırmalar ile cezalandırılabilir. Diyelim Instagram ile ilgili bir konu a
çacaksınız, forum listesine bakıyoruz.
View attachment 37666
Kategori isminden acaba doğru kategoriye mi açıyorum diye şüpheye düşmüştünüz fakat kategori
açıklaması bu düşünceyi kafanızdan sildi. Hemen kategoriye girelim.
Kategoriye giriş yaptığınızda şu kısmı göreceksiniz.
1.-) Adım;
View attachment 37669
2-) Adım;
View attachment 37670

Bir Mesajı Alıntılamak;
Bir üyenin yazdığı mesaja cevap verdiğinizi belirtmek için bu özelliği kullanabilirsiniz. Mesajın sağ alt kısmında bulunan Cevapla butonuna basarsanız sadece o mesajı cevaplarsınız. Fakat cevapla butonunun solunda yer alan Alıntı butonuna tıklarsanız, tıklamış olduğunuz mesajı çoklu alıntı olarak sayfanın altında bulunan mesaj editörüne ekler. Fakat editöre eklemeniz için yine editörün altında bulunan Alıntı Ekle butonuna basmanız gerekiyor. Ardından mesajınızı yazıp gönderebilirsiniz.

Uyarı almak ve banlanmak;
Bir üye uyarıldığında veya banlandığında farklı senaryolar ile karşılaşır. Her üyenin belirli uyarı limiti vardır. O limit dolduğunda ya forum hakları kısıtlanır(belirli bir süre) ya da forumdan banlanır. Uyarı sebebi veya ban sebebi her zaman üyeye gösterilir. Uyarı almış bir üye forumda her zaman ki gibi dolaşmaya devam ederken banlanmış bir üyenin forumu görüntüleme yetkisi bile elinden alınmıştır. O meçhullerdedir ve kendini kurtaracak birisini arar.

Mesaj beğenmek veya tepki vermek;
Birinin mesajını veya konusunu beğendiğinizde mesajın sağ altında bulunan Like yazısına basarsanız, mesajını beğenmiş olursunuz. Böylelikle karşıdaki üyeye bir sevgi bildirimi gönderirsiniz. Siz bir mesajı beğendiğinizde, beğendiğiniz kişiye(eğer kapatmamışsa) bildirim gider. Haliyle belki o da sizin mesajlarını beğenmeye başlar ve kolayca reaksiyon puanı kasabilirsiniz. Like tuşuna fareyi getirip beklediğinizde farklı tepkiler olduğunu görebilirsiniz. Ne göndermek istediğiniz size kalmış.

Puan Nedir?

Kendi profilinizde veya başka bir üyenin profilinde görebileceğiniz puan, kullanıcı ödül sistemine dayalı
biriken bir sayıdır. Reaksiyon, diğer adıyla tepkime puanı ile bir değildir. Oyunlardaki görev sistemine benzetebiliriz. Bir üye
250 beğeniye ulaştığında 20 puan alır. Veya 100 mesaja ulaştığında 10 puan.

Chat kullanımı;
Forumumuzda üyelerin birbiriyle muhabbet ettiği chat kısmımız sadece üyelere açıktır.
Burada kurallara uyduğunuz taktirde istediğiniz kişiyle istediğiniz gibi konuşabilirsiniz.
View attachment 37671

Profil Mesajları;
Bir üyeyle özel olmayan, herkese açık bir konuşma gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Sadece konuşmada değil, bir söz paylaşıp rank atladığında
özel mesaj atmak yerine bu kısımdan hayırlı olsun diyebilirsiniz. Son profil mesajları forumun ana sayfasında listelenir.


View attachment 37672

Yetkili Olarak Kimlerle Konuşabilirim?
Öncelikle ADMİN'ler ile iletişime geçerek forum içi olduğu sürece yardım veya destek talep
edebilirsiniz. Konunun büyüklüğüne göre zaten yüksek rütbeye taşınır.


Sizin bir siteye bağlı olduğunuzu gördüm;
SpyHackerz.org'un hiçbir siteyle bağı ve bağlantısı yoktur. Forumdaki yetkililer ile sadece forum içinden iletişim kurmaya çalışın. Telegram veya benzeri sosyal medya uygulamalarında kendilerini İmhaTimi olarak tanıtan, hack dersleri için sizlerden para isteyen vs. olursa itibar etmeyiniz.

Güvenli Ticaret Yapmak;
Güvenli Ticaret Yapmak için ESCROW Kullanmayı Unutmayın.
ESCROW Nedir? ; https://spyhackerz.org/forum/threads/escrow-hizmeti-dolandirilmaya-son.83716/
Eline sağlık.
 
Joined
Jan 10, 2021
Credits
9,901
Rating - 0%
p_1499s13wt0.png

Forumumuzda üye sayımız git gite yükseliyor, haliyle forum kullanımı hakkında tecrübesi olmayan sitemize
Google sayesinde erişmiş olan yeni ziyaretçilerimiz ve üyelerimiz için bu konuyu hazırlama gereği duydum.
Konulara teker teker, titizlik ve acemilerin anlayacağı şekilde değineceğim.

Bu Forumun Amacı;
2006 Yılında Kurulmuş Bu sitenin politik bir duruşu yoktur , zaten politize olmuş tüm hack sitelerini kınıyoruz , hack kültürüne ihanetten başka birşey yapmıyorlar ve bu işe gönül vermiş senelerini vermiş ve en sonunda köşesine çekilmiş gerçek hackerleri utandırmaktan başka birşey yapmıyorlar , biz politize olmuş hack sitelerinin haberlerini gördükçe onlar yerine utanıyoruz ancak onlar hiç utanmıyor. Ülkemize yönelen düşmanlıkların kaynağına zaman zaman saldırılar yapıyoruz ancak bunu sadece bu ülkede yaşadığımız ve doğduğumuz ülkeye olan bağlılığımız sebebi ile yapıyoruz , yoksa bizde 10 site hackleyip haber sitelerine yollamasını biliriz yada forumda komutancılık oynamasını biliriz , ancak amacımız bu değil. bizim amacımız tam olarak hack kültürü içerisinde hareket edip bilgi ve yapabileceklerimizin sınırlarını genişletmek. Öğrenmek , öğretmek. Ülke sınırları içinde sınırlı bir ekip değiliz yurtdışı bağlantılarımız ve bilinirliğimiz oldukça yüksek bir oluşum sht , sitemize üye olan herkesin sadece bilişim teknolojisi ile alakalı üye olmasını temenni ediyoruz , hack,yazılım,grafik,crack vs gibi.

Yasal ve Gizlilik İlkeleri;
Google'dan sitemize geldiniz. Bu ortamları bilmediğiniz için forumda gördüğünüz bazı şeyler belki de sizi ürküttü. Fakat merak etmeyin, forumumuzda Türkiye yasalarına aykırı hiçbir paylaşım ve içerik yayınlanmamaktadır. Her üye paylaştığı içerikten kendisi sorumludur. Ne sizi sorumlu tutabilir, ne de bir başkasını.
Forumumuzda toplanan bilgiler 3. taraf hiçbir taraf ve kuruluş ile paylaşılmakaktadır. Gizlilik, bir ülke vatandaşının en doğal haklarından olması gibi sitemizde de bir üyenin gizliliği elbette kurallara uymayıp banlanmış olsa bile en önemli haklarındandır.

Rütbe Nedir? Rütbesi yüksek olan üstün mü?
Rütbesi yüksek olan üstün değildir, foruma katkı sağlamış insanlar tabiiki de yönetim tarafından ödüllendirilir. Burada kimse para karşılığı iş yapmıyor. Her şey gönüllülük esasınca yürüyor. Bir üye insanüstü emekler harcayıp, sürekli paylaşım yapıyorsa İmhaTimi yönetimi o üyeye gereken sâdakati gösterir. İmhaTimi tarihi boyunca hiçbir zaman üyesine karşı nankörlük yapmamıştır. 10 yıl öncesine ait paylaşımlar bile arşivlerimizde tutuluyor. 10 yıl önce bizlere bir şeyler katmış insanlar hala günümüzde bizdeki yerini korumaya devam ediyor. Rütbe nedir sorusuna gelirsek, forumda emek harcayıp elde edebileceğiniz 7 rütbe bulunmakta. Rütbe, forumdaki bir üyenin emeğini, saygınlığını ifade eder. Çömez rütbesine sahip üyeler forumda adam akıllı yetkilere sahip değildir. Forumu tam anlamıyla kullanmaya başlaması için emek harcaması gerekir.
Biz nerden bilelim forumumuzdaki bir içeriği kendi sitesine atıp kayıplara karışmayacağını?
Rütbe Şeması için Buraya Tıklayıp Şartlarına Bakabilirsiniz.

Kurallar;
Her forumun, her topluluğun, her ülkenin düzgün doğrultuda ilerleyebilmesi için belirli kuralları vardır.
Bizimde forumun düzenini amaç edindiğimiz belirli kurallarımız var.

Buraya Tıklayarak "SpyHackerz.org" Forum Kurallarını Okuyabilirsiniz.

Bir Üyeye Mesaj Göndermek;
Birisiyle özel olarak iletişime geçmek istiyorsanız forumumuzda bulunan özel mesaj sistemini kullanabilirsiniz. Sağ üst kısımda bulunan mesaj simgesine tıklayıp, Yeni DM Başlat yazısına tıklayarak mesajlaşmayı başlatabilirsiniz. Açılan ekranda Alıcı kısmına, mesaj göndereceğiniz kişinin kullanıcı adını yazmanız
yeterlidir. Aşağıdaki resim örnek niteliği içerir.

View attachment 37662

Kategorileri Anlamak;
Forumda belirli konuların, belirli kategorileri vardır. Forumu devlet gibi düşünebilirsiniz, tarım bakanlığı ayrı karayolları ayrıdır.

View attachment 37664
Resimde görmüş olduğunuz gibi, özel methodların paylaşıldığı kategoriler ayrı olduğu gibi, özel dataların paylaşıldığı kategorilerde ayrıdır.

Rütbe atlamak istiyorum ama nasıl?
Rütbe atlamak için yukarıda bahsettiğim gibi emek göstermeniz gerekmektedir. Reaction point dediğimiz yani reaksiyon puanı, mesaj sayısı rütbe atlamadaki en önemli iki faktördür. Mesaj sayınızı arttırmak için forumdaki konulara mesaj yazmanız, reaksiyon puanınızı arttırmak için de açtığınız konuları sadece beğenen kişilerin görmesini sağlayarak reaksiyon puanı kasabilirsiniz.
https://spyhackerz.org/forum/threads/konumu-nasil-gizleyebilirim.31697/

Profilimi özelleştirmek istiyorum;
Üyeliğinize özel avatar yani profil fotoğrafı, imza gibi şeyler eklemek istiyorsanız üst kısımda bulunan isminizin
üstüne tıklayın. Kişisel detaylar yazısına tıkladıktan sonra sizi bir sayfa karşılayacak. O sayfadaki sol menüde
profilinizi özelleştirmek için gereken her şey mevcut. Örnek olarak gizlilik kısmından profilinizi sadece takip ettiğiniz kullanıcılara
açabilirsiniz. Tercihler kısmından bildirim ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. İmza kısmından her mesajınızın altında
gözükecek bir söz, bir resim veya kendinize ait özel bir tasarım ekleyebilirsiniz.

Bir üyenin kural dışı hareket ettiğini gördüm, ne yapmalıyım?
Bir üyenin kuralları çiğnediğini gördüğünüzde bildir seçeneği ile yönetime iletmeniz her zaman en doğru seçenek
olacaktır. Birisi size hakaret ettiğinde, sizde onunla laf dalaşına girerseniz siz de ceza alırsınız.
View attachment 37665
Forum kurallarına aykırı bir içerik gördüğünüzde konu veya mesajın sol tarafında
bulunan "Rapor" seçeneğinden yönetime bildiri gönderebilirsiniz.

Bir konu açmak istiyorum;
Bir konu açmak için, öncelikle konunuza özel bir kategori bulmanız gerekiyor. Yanlış kategori seçiminde yönetim doğru kategoriye taşır fakat bunu
alışkanlık haline getiren üyeler forumda susturma veya kısa vadeli uzaklaştırmalar ile cezalandırılabilir. Diyelim Instagram ile ilgili bir konu a
çacaksınız, forum listesine bakıyoruz.
View attachment 37666
Kategori isminden acaba doğru kategoriye mi açıyorum diye şüpheye düşmüştünüz fakat kategori
açıklaması bu düşünceyi kafanızdan sildi. Hemen kategoriye girelim.
Kategoriye giriş yaptığınızda şu kısmı göreceksiniz.
1-) Adım;
View attachment 37669
2-) Adım;
View attachment 37670

Bir Mesajı Alıntılamak;
Bir üyenin yazdığı mesaja cevap verdiğinizi belirtmek için bu özelliği kullanabilirsiniz. Mesajın sağ alt kısmında bulunan Cevapla butonuna basarsanız sadece o mesajı cevaplarsınız. Fakat cevapla butonunun solunda yer alan Alıntı butonuna tıklarsanız, tıklamış olduğunuz mesajı çoklu alıntı olarak sayfanın altında bulunan mesaj editörüne ekler. Fakat editöre eklemeniz için yine editörün altında bulunan Alıntı Ekle butonuna basmanız gerekiyor. Ardından mesajınızı yazıp gönderebilirsiniz.

Uyarı almak ve banlanmak;
Bir üye uyarıldığında veya banlandığında farklı senaryolar ile karşılaşır. Her üyenin belirli uyarı limiti vardır. O limit dolduğunda ya forum hakları kısıtlanır(belirli bir süre) ya da forumdan banlanır. Uyarı sebebi veya ban sebebi her zaman üyeye gösterilir. Uyarı almış bir üye forumda her zaman ki gibi dolaşmaya devam ederken banlanmış bir üyenin forumu görüntüleme yetkisi bile elinden alınmıştır. O meçhullerdedir ve kendini kurtaracak birisini arar.

Mesaj beğenmek veya tepki vermek;
Birinin mesajını veya konusunu beğendiğinizde mesajın sağ altında bulunan Like yazısına basarsanız, mesajını beğenmiş olursunuz. Böylelikle karşıdaki üyeye bir sevgi bildirimi gönderirsiniz. Siz bir mesajı beğendiğinizde, beğendiğiniz kişiye(eğer kapatmamışsa) bildirim gider. Haliyle belki o da sizin mesajlarını beğenmeye başlar ve kolayca reaksiyon puanı kasabilirsiniz. Like tuşuna fareyi getirip beklediğinizde farklı tepkiler olduğunu görebilirsiniz. Ne göndermek istediğiniz size kalmış.

Puan Nedir?

Kendi profilinizde veya başka bir üyenin profilinde görebileceğiniz puan, kullanıcı ödül sistemine dayalı
biriken bir sayıdır. Reaksiyon, diğer adıyla tepkime puanı ile bir değildir. Oyunlardaki görev sistemine benzetebiliriz. Bir üye
250 beğeniye ulaştığında 20 puan alır. Veya 100 mesaja ulaştığında 10 puan.

Chat kullanımı;
Forumumuzda üyelerin birbiriyle muhabbet ettiği chat kısmımız sadece üyelere açıktır.
Burada kurallara uyduğunuz taktirde istediğiniz kişiyle istediğiniz gibi konuşabilirsiniz.
View attachment 37671

Profil Mesajları;
Bir üyeyle özel olmayan, herkese açık bir konuşma gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Sadece konuşmada değil, bir söz paylaşıp rank atladığında
özel mesaj atmak yerine bu kısımdan hayırlı olsun diyebilirsiniz. Son profil mesajları forumun ana sayfasında listelenir.


View attachment 37672

Yetkili Olarak Kimlerle Konuşabilirim?
Öncelikle ADMİN'ler ile iletişime geçerek forum içi olduğu sürece yardım veya destek talep
edebilirsiniz. Konunun büyüklüğüne göre zaten yüksek rütbeye taşınır.


Sizin bir siteye bağlı olduğunuzu gördüm;
SpyHackerz.org'un hiçbir siteyle bağı ve bağlantısı yoktur. Forumdaki yetkililer ile sadece forum içinden iletişim kurmaya çalışın. Telegram veya benzeri sosyal medya uygulamalarında kendilerini SpyHackerz olarak tanıtan, hack dersleri için sizlerden para isteyen vs. olursa itibar etmeyiniz.

Güvenli Ticaret Yapmak;
Güvenli Ticaret Yapmak için ESCROW Kullanmayı Unutmayın.
ESCROW Nedir? ; https://spyhackerz.org/forum/threads/escrow-hizmeti-dolandirilmaya-son.83716/
Salağa anlatır gibi çok detaylı anlatım olmuş eline sağlık
 

Faraza 

CHG Üst Düzey Yönetim Personeli [ADAMINA GÖRE] (:
Joined
Jun 21, 2020
Credits
34,841
Rating - 100%
p_1499s13wt0.png

Forumumuzda üye sayımız git gite yükseliyor, haliyle forum kullanımı hakkında tecrübesi olmayan sitemize
Google sayesinde erişmiş olan yeni ziyaretçilerimiz ve üyelerimiz için bu konuyu hazırlama gereği duydum.
Konulara teker teker, titizlik ve acemilerin anlayacağı şekilde değineceğim.

Bu Forumun Amacı;
2006 Yılında Kurulmuş Bu sitenin politik bir duruşu yoktur , zaten politize olmuş tüm hack sitelerini kınıyoruz , hack kültürüne ihanetten başka birşey yapmıyorlar ve bu işe gönül vermiş senelerini vermiş ve en sonunda köşesine çekilmiş gerçek hackerleri utandırmaktan başka birşey yapmıyorlar , biz politize olmuş hack sitelerinin haberlerini gördükçe onlar yerine utanıyoruz ancak onlar hiç utanmıyor. Ülkemize yönelen düşmanlıkların kaynağına zaman zaman saldırılar yapıyoruz ancak bunu sadece bu ülkede yaşadığımız ve doğduğumuz ülkeye olan bağlılığımız sebebi ile yapıyoruz , yoksa bizde 10 site hackleyip haber sitelerine yollamasını biliriz yada forumda komutancılık oynamasını biliriz , ancak amacımız bu değil. bizim amacımız tam olarak hack kültürü içerisinde hareket edip bilgi ve yapabileceklerimizin sınırlarını genişletmek. Öğrenmek , öğretmek. Ülke sınırları içinde sınırlı bir ekip değiliz yurtdışı bağlantılarımız ve bilinirliğimiz oldukça yüksek bir oluşum sht , sitemize üye olan herkesin sadece bilişim teknolojisi ile alakalı üye olmasını temenni ediyoruz , hack,yazılım,grafik,crack vs gibi.

Yasal ve Gizlilik İlkeleri;
Google'dan sitemize geldiniz. Bu ortamları bilmediğiniz için forumda gördüğünüz bazı şeyler belki de sizi ürküttü. Fakat merak etmeyin, forumumuzda Türkiye yasalarına aykırı hiçbir paylaşım ve içerik yayınlanmamaktadır. Her üye paylaştığı içerikten kendisi sorumludur. Ne sizi sorumlu tutabilir, ne de bir başkasını.
Forumumuzda toplanan bilgiler 3. taraf hiçbir taraf ve kuruluş ile paylaşılmakaktadır. Gizlilik, bir ülke vatandaşının en doğal haklarından olması gibi sitemizde de bir üyenin gizliliği elbette kurallara uymayıp banlanmış olsa bile en önemli haklarındandır.

Rütbe Nedir? Rütbesi yüksek olan üstün mü?
Rütbesi yüksek olan üstün değildir, foruma katkı sağlamış insanlar tabiiki de yönetim tarafından ödüllendirilir. Burada kimse para karşılığı iş yapmıyor. Her şey gönüllülük esasınca yürüyor. Bir üye insanüstü emekler harcayıp, sürekli paylaşım yapıyorsa İmhaTimi yönetimi o üyeye gereken sâdakati gösterir. İmhaTimi tarihi boyunca hiçbir zaman üyesine karşı nankörlük yapmamıştır. 10 yıl öncesine ait paylaşımlar bile arşivlerimizde tutuluyor. 10 yıl önce bizlere bir şeyler katmış insanlar hala günümüzde bizdeki yerini korumaya devam ediyor. Rütbe nedir sorusuna gelirsek, forumda emek harcayıp elde edebileceğiniz 7 rütbe bulunmakta. Rütbe, forumdaki bir üyenin emeğini, saygınlığını ifade eder. Çömez rütbesine sahip üyeler forumda adam akıllı yetkilere sahip değildir. Forumu tam anlamıyla kullanmaya başlaması için emek harcaması gerekir.
Biz nerden bilelim forumumuzdaki bir içeriği kendi sitesine atıp kayıplara karışmayacağını?
Rütbe Şeması için Buraya Tıklayıp Şartlarına Bakabilirsiniz.

Kurallar;
Her forumun, her topluluğun, her ülkenin düzgün doğrultuda ilerleyebilmesi için belirli kuralları vardır.
Bizimde forumun düzenini amaç edindiğimiz belirli kurallarımız var.

Buraya Tıklayarak "SpyHackerz.org" Forum Kurallarını Okuyabilirsiniz.

Bir Üyeye Mesaj Göndermek;
Birisiyle özel olarak iletişime geçmek istiyorsanız forumumuzda bulunan özel mesaj sistemini kullanabilirsiniz. Sağ üst kısımda bulunan mesaj simgesine tıklayıp, Yeni DM Başlat yazısına tıklayarak mesajlaşmayı başlatabilirsiniz. Açılan ekranda Alıcı kısmına, mesaj göndereceğiniz kişinin kullanıcı adını yazmanız
yeterlidir. Aşağıdaki resim örnek niteliği içerir.

View attachment 37662

Kategorileri Anlamak;
Forumda belirli konuların, belirli kategorileri vardır. Forumu devlet gibi düşünebilirsiniz, tarım bakanlığı ayrı karayolları ayrıdır.

View attachment 37664
Resimde görmüş olduğunuz gibi, özel methodların paylaşıldığı kategoriler ayrı olduğu gibi, özel dataların paylaşıldığı kategorilerde ayrıdır.

Rütbe atlamak istiyorum ama nasıl?
Rütbe atlamak için yukarıda bahsettiğim gibi emek göstermeniz gerekmektedir. Reaction point dediğimiz yani reaksiyon puanı, mesaj sayısı rütbe atlamadaki en önemli iki faktördür. Mesaj sayınızı arttırmak için forumdaki konulara mesaj yazmanız, reaksiyon puanınızı arttırmak için de açtığınız konuları sadece beğenen kişilerin görmesini sağlayarak reaksiyon puanı kasabilirsiniz.
https://spyhackerz.org/forum/threads/konumu-nasil-gizleyebilirim.31697/

Profilimi özelleştirmek istiyorum;
Üyeliğinize özel avatar yani profil fotoğrafı, imza gibi şeyler eklemek istiyorsanız üst kısımda bulunan isminizin
üstüne tıklayın. Kişisel detaylar yazısına tıkladıktan sonra sizi bir sayfa karşılayacak. O sayfadaki sol menüde
profilinizi özelleştirmek için gereken her şey mevcut. Örnek olarak gizlilik kısmından profilinizi sadece takip ettiğiniz kullanıcılara
açabilirsiniz. Tercihler kısmından bildirim ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. İmza kısmından her mesajınızın altında
gözükecek bir söz, bir resim veya kendinize ait özel bir tasarım ekleyebilirsiniz.

Bir üyenin kural dışı hareket ettiğini gördüm, ne yapmalıyım?
Bir üyenin kuralları çiğnediğini gördüğünüzde bildir seçeneği ile yönetime iletmeniz her zaman en doğru seçenek
olacaktır. Birisi size hakaret ettiğinde, sizde onunla laf dalaşına girerseniz siz de ceza alırsınız.
View attachment 37665
Forum kurallarına aykırı bir içerik gördüğünüzde konu veya mesajın sol tarafında
bulunan "Rapor" seçeneğinden yönetime bildiri gönderebilirsiniz.

Bir konu açmak istiyorum;
Bir konu açmak için, öncelikle konunuza özel bir kategori bulmanız gerekiyor. Yanlış kategori seçiminde yönetim doğru kategoriye taşır fakat bunu
alışkanlık haline getiren üyeler forumda susturma veya kısa vadeli uzaklaştırmalar ile cezalandırılabilir. Diyelim Instagram ile ilgili bir konu a
çacaksınız, forum listesine bakıyoruz.
View attachment 37666
Kategori isminden acaba doğru kategoriye mi açıyorum diye şüpheye düşmüştünüz fakat kategori
açıklaması bu düşünceyi kafanızdan sildi. Hemen kategoriye girelim.
Kategoriye giriş yaptığınızda şu kısmı göreceksiniz.
1-) Adım;
View attachment 37669
2-) Adım;
View attachment 37670

Bir Mesajı Alıntılamak;
Bir üyenin yazdığı mesaja cevap verdiğinizi belirtmek için bu özelliği kullanabilirsiniz. Mesajın sağ alt kısmında bulunan Cevapla butonuna basarsanız sadece o mesajı cevaplarsınız. Fakat cevapla butonunun solunda yer alan Alıntı butonuna tıklarsanız, tıklamış olduğunuz mesajı çoklu alıntı olarak sayfanın altında bulunan mesaj editörüne ekler. Fakat editöre eklemeniz için yine editörün altında bulunan Alıntı Ekle butonuna basmanız gerekiyor. Ardından mesajınızı yazıp gönderebilirsiniz.

Uyarı almak ve banlanmak;
Bir üye uyarıldığında veya banlandığında farklı senaryolar ile karşılaşır. Her üyenin belirli uyarı limiti vardır. O limit dolduğunda ya forum hakları kısıtlanır(belirli bir süre) ya da forumdan banlanır. Uyarı sebebi veya ban sebebi her zaman üyeye gösterilir. Uyarı almış bir üye forumda her zaman ki gibi dolaşmaya devam ederken banlanmış bir üyenin forumu görüntüleme yetkisi bile elinden alınmıştır. O meçhullerdedir ve kendini kurtaracak birisini arar.

Mesaj beğenmek veya tepki vermek;
Birinin mesajını veya konusunu beğendiğinizde mesajın sağ altında bulunan Like yazısına basarsanız, mesajını beğenmiş olursunuz. Böylelikle karşıdaki üyeye bir sevgi bildirimi gönderirsiniz. Siz bir mesajı beğendiğinizde, beğendiğiniz kişiye(eğer kapatmamışsa) bildirim gider. Haliyle belki o da sizin mesajlarını beğenmeye başlar ve kolayca reaksiyon puanı kasabilirsiniz. Like tuşuna fareyi getirip beklediğinizde farklı tepkiler olduğunu görebilirsiniz. Ne göndermek istediğiniz size kalmış.

Puan Nedir?

Kendi profilinizde veya başka bir üyenin profilinde görebileceğiniz puan, kullanıcı ödül sistemine dayalı
biriken bir sayıdır. Reaksiyon, diğer adıyla tepkime puanı ile bir değildir. Oyunlardaki görev sistemine benzetebiliriz. Bir üye
250 beğeniye ulaştığında 20 puan alır. Veya 100 mesaja ulaştığında 10 puan.

Chat kullanımı;
Forumumuzda üyelerin birbiriyle muhabbet ettiği chat kısmımız sadece üyelere açıktır.
Burada kurallara uyduğunuz taktirde istediğiniz kişiyle istediğiniz gibi konuşabilirsiniz.
View attachment 37671

Profil Mesajları;
Bir üyeyle özel olmayan, herkese açık bir konuşma gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Sadece konuşmada değil, bir söz paylaşıp rank atladığında
özel mesaj atmak yerine bu kısımdan hayırlı olsun diyebilirsiniz. Son profil mesajları forumun ana sayfasında listelenir.


View attachment 37672

Yetkili Olarak Kimlerle Konuşabilirim?
Öncelikle ADMİN'ler ile iletişime geçerek forum içi olduğu sürece yardım veya destek talep
edebilirsiniz. Konunun büyüklüğüne göre zaten yüksek rütbeye taşınır.


Sizin bir siteye bağlı olduğunuzu gördüm;
SpyHackerz.org'un hiçbir siteyle bağı ve bağlantısı yoktur. Forumdaki yetkililer ile sadece forum içinden iletişim kurmaya çalışın. Telegram veya benzeri sosyal medya uygulamalarında kendilerini SpyHackerz olarak tanıtan, hack dersleri için sizlerden para isteyen vs. olursa itibar etmeyiniz.

Güvenli Ticaret Yapmak;
Güvenli Ticaret Yapmak için ESCROW Kullanmayı Unutmayın.
ESCROW Nedir? ; https://spyhackerz.org/forum/threads/escrow-hizmeti-dolandirilmaya-son.83716/
Yararli rutbe nsl atlanir kismina da benim konumun linki koysaydin keskem dbdjsjdjdj
 

Users who are viewing this thread

Top