Program Craxs RAT v6.7 Güncellenmiş version - Full Cracked-(Diğer dosyalarda bazı sorunlar vardı çözdüm)

Rating - 0%
Arkadaşlar programin icinde sağlam bir trojan var indirmeyin RAT yedim şuan ve konunun sahibi sürekli bu attigim mesajlarimi silip kendi konusuna Baya İyi gibi yanitlar veriyor benim hesabımdan. İndirmeyin sakın hala daha hesaplarimi calmaya calisiyo.

Rating - 0%
Arkadaşlar programin icinde sağlam bir trojan var indirmeyin RAT yedim şuan ve konunun sahibi sürekli bu attigim mesajlarimi silip kendi konusuna Baya İyi gibi yanitlar veriyor benim hesabımdan. İndirmeyin sakın hala daha hesaplarimi calmaya calisiyo.
ayn kk aq kimbiilir ne indirdin kimsede niye sorun yok

Rating - 0%
bunlar üyenin seni ratladığına dair ispat değil her zaman söylüyoruz paylaşılan her dosyayı güvenli makinada çalıştırın ve reverse edemeyeceğiniz dosyaları indirmeyin
aksini düşünelim eğer seni ratladıysa bile yetenekli bir arkadaşmış tebrik ederim önce güvenliğinizi almayı öğrenin
forumun VIP Private Lounge kısmında senin de birilerini ratlayabileceğin iyi programlar bulabilirsin iyi forumlar dilerim

131,446Konular
3,268,218Mesajlar
315,148Kullanıcılar
Üst Alt