sorun olursa pm
teşekkürler
aaa
bakalım
ayn kk aq kimbiilir ne indirdin kimsede niye sorun yokArkadaşlar programin icinde sağlam bir trojan var indirmeyin RAT yedim şuan ve konunun sahibi sürekli bu attigim mesajlarimi silip kendi konusuna Baya İyi gibi yanitlar veriyor benim hesabımdan. İndirmeyin sakın hala daha hesaplarimi calmaya calisiyo.
Yan hesaplardan yazıyosun mınevladı discord ismimi de ne yaptıgını gördüm. Bak dostum sal lütfen bilgisayarımıayn kk aq kimbiilir ne indirdin kimsede niye sorun yok
olm durduk yere küfür etme ben yapmadımYan hesaplardan yazıyosun mınevladı discord ismimi de ne yaptıgını gördüm. Bak dostum sal lütfen bilgisayarımı
Lan cocuk bu konuya yazdığım "Arkadaşlar indirmeyin içinde RAT var ben RAT yedim" mesajını kim düzeltip Baya İyi yazdı benmi? Hem de kendi konuna yapıyorsun bunu yani belli oluyor trojanı senin attığınolm durduk yere küfür etme ben yapmadım
Lan valla ben yapmadım ben yapsam şuan bu mesajları atabilirmisinLan cocuk bu konuya yazdığım "Arkadaşlar indirmeyin içinde RAT var ben RAT yedim" mesajını kim düzeltip Baya İyi yazdı benmi? Hem de kendi konuna yapıyorsun bunu yani belli oluyor trojanı senin attığın
bAKALIM
eyw deneyeceğim
N
bunlar üyenin seni ratladığına dair ispat değil her zaman söylüyoruz paylaşılan her dosyayı güvenli makinada çalıştırın ve reverse edemeyeceğiniz dosyaları indirmeyin
iyi
thnks
tşk
bakalım
sd
look