⚠️ DİKKAT! Utopia Market - ALTENEN FORUM DOLANDIRICILIĞI

Rating - 0%
Selamlar herkese,
Altenen forum üzerinden bol bol reklamı ve övgüleri bulunan ''Utopia'' Ütopya olarak bilinen dolandırıcı sitesine girdim ve 300$ dolandırıldım bu forumu başka birileri dolandırılmasın diye açtım daha öncedende açılmış ancak görmediğim için aptalca birşey yaptım

SİTENİN DİREK KENDİSİ SCAM SATICISIDA ADMİNLER

⚠️SCAM SİTENİN LİNKİ : http://utopia5ww5b7e664ncsdia5zwz5wne547cruk4xtxz5yqnk4vpfs65ad.onion

⚠️SCAM SİTENİN FORUM LİNKİ : http://dydaofm5uefuulnzb63uh6coodgbxlgndk4eosoopbekebttkdxshlyd.onion

kan1.png

Ekli dosyalar

• kan2.png
    kan2.png
    128.9 KB · Görüntüleme: 82
  • kan3.png
    kan3.png
    146.4 KB · Görüntüleme: 90
Rating - 0%
geçmiş olsun hocam bunlar hakkında azıcık araştırsaydınız keşke tescilli dolandırıcılar bunlar iyi ögrütlenmiş scam forum+foruma bağlı bir market marketleri devamlı isim değiştiriyor zaten

Rating - 0%
1300 dolar dolandırıldım bende bu kansızlara telefon almak için forumda herkes övünüyor falan sonrası malum zaten sistem tıkır tıkır telefon alacağım diye konu başlığı açtım sonra hesap gitti benim ağzımdan telefon geldi kargoyu açtım güvenilirler beyler diye konuşmaya başladılar siparişi verirken her dilden farklı insanla konuşuyorsun kişi siparişi verdikten sonra forum adminleriyle kafa karıştıran kısımda tam olarak buydu...

Rating - 0%
1300 dolar dolandırıldım bende bu kansızlara telefon almak için forumda herkes övünüyor falan sonrası malum zaten sistem tıkır tıkır telefon alacağım diye konu başlığı açtım sonra hesap gitti benim ağzımdan telefon geldi kargoyu açtım güvenilirler beyler diye konuşmaya başladılar siparişi verirken her dilden farklı insanla konuşuyorsun kişi siparişi verdikten sonra forum adminleriyle kafa karıştıran kısımda tam olarak buydu...
O forum da bi kac kişiyi uyardım da çoğunu banliyorlar zaten bedava peynir fare kapanın da olur reis dikkat etmekte fayda var

131,461Konular
3,268,361Mesajlar
315,202Kullanıcılar
PriceGidSon Üye
Üst Alt