Satım 💀 WebIO - Yahoo, AOL, Microsoft için e-posta ve dosya indirme özelliği bulunan evrensel kontrol aracı (1 Viewer)

WebIO — Yahoo, AOL ve Microsoft için evrensel checker. Yukarıda belirtilen servisler için çok iş parçacıklı brute-force ve kontrol amacıyla tasarlanmıştır. Delphi, GoLang...

WebIO — Yahoo, AOL ve Microsoft için evrensel checker.

Soft.png

Yukarıda belirtilen servisler için çok iş parçacıklı brute-force ve kontrol amacıyla tasarlanmıştır.

Delphi, GoLang ve NodeJS ile geliştirilmiştir.

Başlıca avantajlar:

Tarayıcı olmadan, istekler üzerinden çalışma
Gerçek tarayıcı parmak izleri ve TLS Fingerprint
Kimlik doğrulama sırasında IPv4 & IPv6 proxy desteği
Seçilen uzantıya sahip tüm dosyaları indirme
İsteğe göre e-postaları arama ve indirme
İndirme için ayrı iş parçacığı
İndirme sırasında ikinci bir proxy listesi kullanabilme
Yahoo & AOL için toplu e-posta indirme
Başarılı giriş sonrası JSON çerezleri
Yeni parmak izleriyle SMS doğrulama brute-force
Çok dilli, kullanıcı dostu arayüz
CAPTCHA yok
Hata durumunda oturumu sıfırlamadan otomatik yeniden bağlanma
Sürekli güncellemeler ve yeni e-posta servisleri
İşaretlenen isteklerin silinmesi
Hesap başına ayarlanabilir deneme sayısı (SMS, hatalar)

Sonuç hiyerarşisi:

Kod:
├── RESULTS
├── YAHOO / AOL / MICROSOFT
│ ├── Sunday, 26.04 at 03-25
│ │ ├── DOWNLOADS
│ │ │ ├── [email protected]

│ │ │ │ ├── Image.png
│ │ │ │ ├── Document.doc
│ │ ├── MESSAGES
│ │ │ ├── [email protected]

│ │ │ │ ├── [email protected]

│ │ ├── 2FA.txt
│ │ ├── Bad.txt
│ │ ├── Cookies.txt
│ │ ├── Errors.txt
│ │ ├── Good But Not Checked.txt
│ │ ├── Good.txt
│ │ ├── Result.txt
│ │ ├── Unregistered.txt

Fiyatlandırma:

Süreİş parçacığı sayısıEşzamanlı kopya sayısıFiyat
7 gün500 x 55249 $ ~ 18750 ₽
30 gün500 x 55999 $ ~ 75200 ₽
90 gün500 x 10101699 $ ~ 127850 ₽
365 gün500 x 10102499 $ ~ 188050 ₽
Kaynak kodu6699 $ ~ 504195 ₽

Program farklı cihazlarda aynı anda çalıştırılabilir, tek sınırlama kopya sayısıdır.
Tüm güncellemeler fiyata dahildir.

Çalışma garantisi: Lisans anahtarının aktivasyonundan itibaren 30 gün.
E-posta servislerindeki değişikliklere göre elimden geldiğince güncelleme yapacağım.
Programın tek geliştiricisi benim.

Ödeme yalnızca kripto para (BTC & USDT) ile kabul edilmektedir.
Aracı (garantör) ile çalışmayı kabul ediyorum.

Satın almak için forum üzerinden özel mesajla veya Session üzerinden bana yazın.
ID’m: 05fff5e485a0e230a718c1636b65de9aa7a547dc900a34e59e19ec2ebbb9331126

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Yakın zamanda Yahoo & AOL yetkilendirmeyi değiştirdi ve zorunlu olarak daha script tabanlı bir sürüm verdiler.
Artık CAPTCHA yok ve bir daha olmayacak; her şey tamamen temiz proxy’lere dayanıyor.

Bugün tüm günü güncellemeye harcadım: Yahoo artık hazır.
AOL’ü de sabaha kadar güncelleyeceğim; fiziksel olarak her şeyi bir anda yapmak için gücüm yetmedi.

7 Mayıs’a kadar açık kapı günü ilan ediyorum:
  • İtibarlı ve iyi proxy’leri olan kullanıcılar için, detaylı bir geri bildirim şartıyla günlük lisans tamamen ücretsiz
  • Diğer kullanıcılar için günlük lisans sadece 50 dolara satın alınabilir
Günlük lisanslar, kullandığınız proxy servisinin adını bana bildirmeniz ve proxy’yi benim sunucuma (oraya Anomaly kurulacak) bağlamanız şartıyla satın alınabilir. Slot sayısı sunucumun bant genişliği ile sınırlıdır.

Moskova saatiyle sabah çevrimiçi olacağım; o zamana kadar AOL’ü de güncellemiş olacağım.

Günün fıkrası.

IPv6 kullanan tüm gerçek kullanıcılar Yahoo’ya tarayıcı üzerinden giriş yapamıyor, bu resmen imkânsız.
Ama ben bu kısıtlamayı aştım ve program IPv6 üzerinde stabil şekilde çalışıyor, böylece engeli ve 2FA’yı daha iyi aşma imkânı sağlıyor.

IPv6 proxy ile çalışırken ayrıca maillerin ve dosyaların indirilmesi için ikinci bir IPv4 proxy listesi yüklemek gerektiğini göz önünde bulundurmak önemlidir.

Yahoo’daki bazı bağlantılar IPv6 desteğine sahip değil, örneğin giriş yaptıktan sonra guce.yahoo.com adresine yönlendirme yapılıyor ve bu alt domain IPv6 isteklerini işleyemiyor. İkinci IPv4 proxy listesi kaliteli olmak zorunda değil, IPv6 ile çalışırken önemli olan onun mevcut olması ve birkaç yönlendirmeyi onun yardımıyla gerçekleştirebilmesidir.

Ayrıca kullanıcıların ilk bakışta fark etmeyeceği, ancak doğrulamalı hesapları kırmaya çalışırken farkı kesinlikle hissedeceği bir güncelleme yaptım. Gerçek cihazlardan tam kapsamlı IPQS fingerprint derlemeleri yazdım + bunların program içinde kullanımını ekledim.
Şu anda bunların toplanması üzerinde çalışıyorum, şimdilik veritabanı küçük, sadece 50 adet mevcut.

Eskiden fraud_chance = 100 olan yerlerde artık 60’tan fazla vermiyor, bu da yazılımın proxy konusunda daha az talepkâr hale geldiği anlamına geliyor.

Bu ne sağlıyor?
  • Proxy’ler tek bir fingerprint kullanımına göre çok daha düşük fraud_chance alıyor
  • Hesap kırma oranı çok daha yüksek, çünkü artık korumayı aşarken gerçek popüler cihazlar kullanılıyor

AOL henüz güncellenmedi, ancak üzerinde çalışıyorum, gün içerisinde duyuru yapılacağını düşünüyorum.

Yorum beklemeyin dostlar, benimle çalışan herkes давно biliyor ki ne kadar fazla müşteri varsa, o kadar az oksijen kalır.

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,215Konular
3,283,093Mesajlar
319,621Kullanıcılar
harun359Son Üye
Üst Alt