-
VirtualShopTR
DMA Satıcısı
Virtual Shop TR
'' Türkiye'nin En Ulaşılabilir Fiyata DMA Cihaz Marketi! ''
Markette Yeni, Piyasa da eskiyim, Peki Ben Kimim?
Elitepvpersda 2017'den beri aktifim ve ''CheatTester'' olarak görev yapmıştım, 2015'den beri tamamen hilelerle ilgileniyordum son kullanıcı olarak fakat 2020'den beri daha profesyönel şekilde ilgilenmeye başladım ve işlerimi de yola koyunca bir tedarik zinciri oluşturarak bu piyasa ya girme kararı aldım.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FTWDMA/Diviner/Killmu 'nun discordlarında satıcı/vip yetkilerim var hepsiyle anlaşmalıyım ve müşterilerime ''işinde en iyisi olan'' yazılımcılara yazdırdığımız firmwareları satıyoruz
CheatGlobal/MemoryHackers/Discordumuz' da satış kanıtlarımız mevcuttur isteyen herkese kanıtlarıyla sunarız
'' Türkiye'nin En Ulaşılabilir Fiyata DMA Cihaz Marketi! ''
Markette Yeni, Piyasa da eskiyim, Peki Ben Kimim?
Elitepvpersda 2017'den beri aktifim ve ''CheatTester'' olarak görev yapmıştım, 2015'den beri tamamen hilelerle ilgileniyordum son kullanıcı olarak fakat 2020'den beri daha profesyönel şekilde ilgilenmeye başladım ve işlerimi de yola koyunca bir tedarik zinciri oluşturarak bu piyasa ya girme kararı aldım.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FTWDMA/Diviner/Killmu 'nun discordlarında satıcı/vip yetkilerim var hepsiyle anlaşmalıyım ve müşterilerime ''işinde en iyisi olan'' yazılımcılara yazdırdığımız firmwareları satıyoruz
CheatGlobal/MemoryHackers/Discordumuz' da satış kanıtlarımız mevcuttur isteyen herkese kanıtlarıyla sunarız
- Örneğin ''CaptainDMA''(AmerikanınEn büyük DMA Donanım marketi) -> 75T 6. Nesil Kartını 180$'a satıyor ama bana 140$'a sattığından dolayı son kullanıcı olarak sizin almanızdan çok daha uygun fiyata alabiliyor ve size ulaştırabiliyorum.
Peki neden bizden almalısınız?
DMA Kart Kalitemiz; Piyasa da çoğu satıcı ''3. Jenerasyon'' Kartlar satıyorlar bu kartların ortalama fiyatları ''80/100$'' bandındadır. Biz ''6. Jenerasyon'' Captain/FTW DMA kartları satıyoruz, almışken en iyi jenerasyonu almanız sizin için daha uzun süreçli bir yatırım olacaktır. Kartların jenerasyonları arasındaki farklar çok detaylı oldugundan dıscordumda ''detaylıca dma hileleri'' kısmında bunları anlattım.
DMA Kart Kalitemiz; Piyasa da çoğu satıcı ''3. Jenerasyon'' Kartlar satıyorlar bu kartların ortalama fiyatları ''80/100$'' bandındadır. Biz ''6. Jenerasyon'' Captain/FTW DMA kartları satıyoruz, almışken en iyi jenerasyonu almanız sizin için daha uzun süreçli bir yatırım olacaktır. Kartların jenerasyonları arasındaki farklar çok detaylı oldugundan dıscordumda ''detaylıca dma hileleri'' kısmında bunları anlattım.
- Örneğin ''FTWDMA veya CaptainDMA'' -> (Birisi Avrupanın diğeri Amerikanın En büyük DMA Donanım marketleri) Karlarımızı sipariş geçildiğinde gözününüz önünde sizin için sipariş ederek kanıtlıyor ve kullanıcıya ''6. Nesil 75T'' çipi içeren kartlar tedarik ediyoruz bu sayede ileri düzey 1:1 firmware'larda bile hız sorununuz olmuyor ve aldığınız kart son nesil olduğundan geleceğe dair daha kalıcı bir yatırım yapmış oluyorsunuz, para kolay kazanılmıyor alırken en ideal fiyata güncel versiyonlu kartlar aldığınızdan emin olun!
-
Firmware Kalitemiz; Kartlarımızı açık oynayarak müşterinin parasının nereye gittiğini gösteriyoruz örnek olarak bizden aldığınızda killmunun 400$ lık firmwareını alarak size veriyoruz ve bunu kanıtlıyoruz, unutmayın dma dünyasında sizi koruyan en önemli kalkanınız firmwareınızdır!, biz dünyanın en fazla firmware satışına ve en cok garanti süresi veren yapımcıyla çalışıyoruz. Kimden alırsanız alın firmware'ınızı alırken kime yaptırıldıgını sormadan asla almayın!
Firmware Kalitemiz; Kartlarımızı açık oynayarak müşterinin parasının nereye gittiğini gösteriyoruz örnek olarak bizden aldığınızda killmunun 400$ lık firmwareını alarak size veriyoruz ve bunu kanıtlıyoruz, unutmayın dma dünyasında sizi koruyan en önemli kalkanınız firmwareınızdır!, biz dünyanın en fazla firmware satışına ve en cok garanti süresi veren yapımcıyla çalışıyoruz. Kimden alırsanız alın firmware'ınızı alırken kime yaptırıldıgını sormadan asla almayın!
- Örneğin ''Killmu'' (Dünyanın En Büyük Firmware Yazılımcılarından birisi araştırabilirsiniz 5000'den fazla Firmware Satışı var) -> ''VGK'' için AHCI firmware'ını 400$'a satıyor fakat bizimle anlaşması olduğundan daha ucuza alıp size verebiliyoruz (evet satın alımlarımlarımızın tamamı ekran paylaşımı/video kayıtlı ve kanıtlı şekilde yapılıyor) paranızı iyi bir yere harcadığımızı her şekilde kanıtlıyoruz!
-
Kurulum Kalitemiz; Ürünler elinize ulaştığında sorgusuz bir şekilde direkt olarak bilgisayarlarınızın bios ayarlarını / windows ayarlarını / driver ayarlarını / donanımlarınızın fiziksel kurulumu + testlerini biz yapıyoruz ve sizi gereksiz şeylerle uğraştırmıyoruz / kurulum için ekstra ücretler talep etmiyoruz.
Kurulum Kalitemiz; Ürünler elinize ulaştığında sorgusuz bir şekilde direkt olarak bilgisayarlarınızın bios ayarlarını / windows ayarlarını / driver ayarlarını / donanımlarınızın fiziksel kurulumu + testlerini biz yapıyoruz ve sizi gereksiz şeylerle uğraştırmıyoruz / kurulum için ekstra ücretler talep etmiyoruz.
- Kurulum öncesi ''CaptainDMA'' dan aldıgımız belgelerle müşteriye ücret tahsil etmeden detaylı check atıyoruz ve müşterinin aklında ''acaba gelince bir sorun cıkar mı?'' sorusunu kaldırıyoruz eğerki checkimiz de sorunlar varsa satış yapmıyoruz ve müşteriye alması gereken gereksinimleri söylüyoruz.
-
Hizmet Kalitemiz; Amacımız gelen kişiye direkt ürünü satmak değil elitepvpers gibi dünyanın en büyük hile forumunda cheat tester olarak calıstıgım donemlerde DMA Satıcıları değil üreticilerinden öğrendiğimiz prosedürlerimiz var onlara göre ilerliyoruz
Hizmet Kalitemiz; Amacımız gelen kişiye direkt ürünü satmak değil elitepvpers gibi dünyanın en büyük hile forumunda cheat tester olarak calıstıgım donemlerde DMA Satıcıları değil üreticilerinden öğrendiğimiz prosedürlerimiz var onlara göre ilerliyoruz
- ilk önce müşteriyle tanışıyoruz ve sorularını cevaplıyoruz, sonrasında kişiye 1pc/dma hilelerini müşterinin genel hile bilgisine göre detaylıca anlatıyoruz ve anladığından ''emin'' oluyoruz, sonrasında satın almak isterse ''detaylı sistem check'' atıyor ve müşterinin donanımı alırsa kuruluma hazır olup olmadığını anlıyoruz, ürünlerin satın alım aşaması discordda buluşup ekran kaydı + obs kaydı açıp gözününüz önünde son model kartları sizin için çinden değil en kaliteli yeri amerika'dan satın alıyoruz ve kanıtlıyoruz, süreç boyunca aklınızda hangi soru olursa olsun çekinmeden sorabileceğiniz bir hizmet sunuyor ve müşteriyi mutlu ve bilgilendirilmiş bir şekilde gönderiyoruz.
İletişim Yollarımız
- Discord Sunucumuz: https://discord.gg/JcNX24RUgP
- Discord Kullanıcı Adım: layrenmesiter
- Mail: [email protected]
- Sahibinden Hesabım: https://www.sahibinden.com/satici-profili/cenkert-br5ZsqHZqFaEy0aGxyQ3FKg
- Elitepvpers Kullanıcı Adım: csayborgnewz
-FİYAT LİSTEMİZ-
DONANIMLAR ''SET OLARAK'':
DMA ''PRO'' Full Set (75T Gen6 + D60 + KMBOXNET) -> 36.199TL
DMA ''NORMAL'' Full Set V1 (75T Gen6 + DichenG6 + KMBOXNET) -> 20.499TL
DMA ''NORMAL'' Full Set V2 (75T Gen6 + DichenG6 + MAKCU) -> 18.499TL
DMA ''FUSERSIZ'' Set (75T Gen6 + MAKCU) -> 14.599TL
DMA ''AiM CİHAZSIZ'' Set (75T Gen6 + MAKCU) -> 16.599TL
--
DONANIMLAR ''PARÇA OLARAK'':
- DMA ''600HZ'' FUSER (DC500) -> 33.499TL
- DMA ''360HZ'' FUSER (D60) -> 27.499TL
- DMA ''240HZ'' FUSER (DichenG6) -> 12.999TL
- DMA ''75T Gen6'' Kart -> 12.999TL
- DMA ''100T Gen7'' Kart -> 12.999TL
- DMA ''Heino 1.2'' Kart -> 31.999TL
- DMA ''Ferrum'' Cihaz -> 10.520TL
- DMA ''Laptop Stand'' -> 8.999TL
--
YAZILIM:
DMA ''FACEiT/VGK/ACE/EAC/BE/RICO/JAV/VAC'' Özel Ankart + İşlemci Emulate BIOS Manipülasyon Firmware (6 Ay Yazılım Garantisi) -> 53.999 TL
DMA ''VGK/ACE/EAC/BE/RICO/JAV/VAC'' Custom Full Emulation 1:1 Firmware (3 Ay Yazılım Garantisi) -> 13.999 TL
DMA ''EAC/BE/RICO/JAV/VAC'' Custom Full Emulation 1:1 Firmware (6 Ay Yazılım Garantisi) -> 10.599 TL
DMA ''BE/RICO/VAC'' Custom Firmware (1 Ay Yazılım Garantisi) -> 6.999 TL
--
SUNDUĞUMUZ ÖDEME YÖNTEMLERİ:
''IBAN'' -> BAZ FİYAT
''LiTECOiN'' -> %7 İNDİRİM
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl