ddos saldırısı yapabilenler konuya! (1 Viewer)

Yakın zamanda piyasaya salmayı düşündüğüm offshore ve illegal servislere izin verileceği ddos korumalı, cloudflare alternative CDN / reverse proxy sistemini şu an geliştirme...

Yakın zamanda piyasaya salmayı düşündüğüm offshore ve illegal servislere izin verileceği ddos korumalı, cloudflare alternative CDN / reverse proxy sistemini şu an geliştirme aşamasında test ediyorum.

Altyapı tamamen Layer 7 protection, WAF & Bot Filter, Reverse Proxy CDN, Origin Shield ve Offshore CDN mantığı üzerine kurulu.

Şu an test ortamında 40 GB bandwidth bulunan tek bir edge sunucusu var. Sistem henüz geliştirme/test aşamasında olduğu için edge tarafı cdn ip adresinin bulunduğu sunucu az ram ve cpu üzerinden çalışıyor.

Edge özellikleri:
2 GB RAM
1 CPU
Layer 7 koruma yazılımları aktif
WAF / Bot Filter aktif
Reverse proxy aktif

Kendimin yapmış olduğu testler sonucunda 5M Request hepsi multi ip olmasına rağmen 2GB Ram şişmemiş ve siteler down olmamıştır.

image.png

Test ile ilgilenenler için:

Test edilecek URL:

Layer 7, HTTP Flood, CC Attack, bot traffic ve yoğun request senaryolarında sistemin tepkisini görmek istiyorum.

Test sonrası check-host raporu veya benzeri sonuçlarda sistem ayakta görünüyorsa konu altından bildirmeniz yeterli.

Bu konu tamamen geliştirme aşamasındaki offshore / bulletproof mantığında Cloudflare alternative CDN sistemimin dayanıklılığını görmek için açılmıştır.

Kısaca:
Elinde test yapabilecek trafik gücü olan varsa, sistemi zorlayıp sonucu paylaşabilir.

WAF geliştirmek istiyorsan, yardımcı olabilirim. Test için birini yönlendirdim belki yardımcı olur bilemiyorum.

Yakın zamanda piyasaya salmayı düşündüğüm offshore ve illegal servislere izin verileceği ddos korumalı, cloudflare alternative CDN / reverse proxy sistemini şu an geliştirme aşamasında test ediyorum.

Altyapı tamamen Layer 7 protection, WAF & Bot Filter, Reverse Proxy CDN, Origin Shield ve Offshore CDN mantığı üzerine kurulu.

Şu an test ortamında 40 GB bandwidth bulunan tek bir edge sunucusu var. Sistem henüz geliştirme/test aşamasında olduğu için edge tarafı cdn ip adresinin bulunduğu sunucu az ram ve cpu üzerinden çalışıyor.

Edge özellikleri:
2 GB RAM
1 CPU
Layer 7 koruma yazılımları aktif
WAF / Bot Filter aktif
Reverse proxy aktif

Kendimin yapmış olduğu testler sonucunda 5M Request hepsi multi ip olmasına rağmen 2GB Ram şişmemiş ve siteler down olmamıştır.

image.png

Test ile ilgilenenler için:

Test edilecek URL:

Layer 7, HTTP Flood, CC Attack, bot traffic ve yoğun request senaryolarında sistemin tepkisini görmek istiyorum.

Test sonrası check-host raporu veya benzeri sonuçlarda sistem ayakta görünüyorsa konu altından bildirmeniz yeterli.

Bu konu tamamen geliştirme aşamasındaki offshore / bulletproof mantığında Cloudflare alternative CDN sistemimin dayanıklılığını görmek için açılmıştır.

Kısaca:
Elinde test yapabilecek trafik gücü olan varsa, sistemi zorlayıp sonucu paylaşabilir.
1.5 TB vuran saf st var elim de musait olduğum zaman test edeceğim

bazı kullanıcılar tarafından sistem test edilmiş, tüm saldırılar sistem tarafından engellenmiş. Down edemeyince cevap yazmamışlar çee

image.png

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,407Konular
3,281,424Mesajlar
320,806Kullanıcılar
icyspicySon Üye
Üst Alt