Ücretsiz Netflix Dizi & Film İzleme (2 Viewers)

Fraud 

AFK
Joined
Aug 1, 2019
Credits
1,194
Rating - 100%
ne gerek var buna koskoca https://hdizlefilmleri.com gibi dehşetül vahşet, mükemmel, netflix daha kurulmadan önce netflixin kurucularının defalarca satın almak için teklifte bulunduğu, yalvardığı, zırladığı bu %100 türk sitesi varken ? Netflix te neymiş :/
girin buradan istediğiniz hatta istemediğiniz daha önce hiç duymadığınız filmler, diziler bile mevcut.
https://hdizlefilmleri.com adamdır ne izleyecekseniz buradan izleyin :)
 
Joined
Sep 5, 2018
Credits
0
Rating - 0%
Bilgisayar ve internet ile ilgili birçok komplo teorisi üretilmiştir, bu türler ise konuları itibariyle bu teorilerin gerçeğe dönüşebileceklerini gözler önüne seriyorlar. Aynı zamanda hazırlamış olduğumuz listeyi incelediğinizde, kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz. Bazısı komplo teorileri üzerine kurulmuş bazısı ise gerçek bilgisayar korsanlarının hayatlarından esinlenilerek sinemaya uyarlanmış hacker konulu filmleri, internette dolaşan tehlikenin farkına varmanızı da sağlayabilir.
İzlerken hem internetin sihirli dünyasını keşfedeceğiniz hem de hackerların gerçekleştirdiği eylemleri hayranlık ve şaşkınlık içerisinde takip edebileceğiniz, en iyilerden oluşan listemizi sizlerle buluşturuyoruz. Şaşırmaya ve paranoyaklaşmaya hazır olun!

İşte huzurlarınızda en iyi hacker filmleri; https://paratic.com/hacker-filmleri/
 

Users who are viewing this thread

Top