Ücretsiz Subnautica Kaçırmadan Alın! [Epic Games] (1 Viewer)

Joined
Oct 30, 2018
Credits
0
Rating - 0%
Wqnljm.png


4jgd5A.png


Subnautica, bir yabancı okyanus gezegeninde geçen su altı serüven oyunudur. Güzellikler ve tehlikelerle dolu büyük bir dünya sizi bekliyor.

Büyük Su Altı Dünyasına Dalın
HeadingDivider.png

20161220_Steam_Inline_Shallows.jpg

Yabancı bir okyanus gezegenine düştünüz ve tek seçeneğiniz derinlere inmek. Subnautica'nın okyanusu; güneş ışınlarının süzüldüğü sığ mercan kayalıklarından, tehlikeli, derin çukurlara, lav bölgelerine ve biyo-ışıltılı su altı nehirlerine kadar uzanmaktadır. Yosun ormanları, yaylalar, kayalıklar ve mağara sistemlerini keşfetmek için oksijeni verimli kullanın. Su yaşam doludur: bazıları faydalı, çoğu ise tehlikelidir.
Kaynak Toplayın, Üretim Yapın ve Yaşama Tutunun
HeadingDivider.png

20141216_Steam_Inline_DamagedPod.jpg

Yaşam kozanız okyanusa çakıldığında; su, yemek bulmak ve keşif için donanım gelişmek için zamanınız kısıtlıdır. Çevrenizden kaynakları toplayın. Bıçak, ışık, dalış giysisi ve kişisel su aracı üretin. Gelişmiş ögeler üretebilmek için daha derinlerden nadir bulunan kaynaklar toplayın.
Su Altı Yaşam Alanları Yapın
HeadingDivider.png

20161220_Steam_Inline_Base.jpg

Deniz tabanına üsler kurun. Yapıya, bileşenlere karar verin ve artan derinlik ve basınca karşı gövdeyi güçlendirin. Üssünüzü; kaynakları saklamak, araçları park etmek ve geniş okyanusu keşfederken oksijen tüpünüzü doldurmak için kullanın.
Gizemi Çözün
HeadingDivider.png

20170403_SN_Steam_Inline_Mystery.jpg

Bu gezegende ne oldu? İşaretler, bir şeyin doğru olmadığını gösteriyor. Gezegene düşüşe neden olan ne? Deniz yaşamına bulaşan ne? Okyanusa dağılmış gizemli yapıları kim yaptı? Gezegenden kurtulmak için bir yol bulabilecek misin?
Besin Zincirini Parçalayın
HeadingDivider.png

20161220_Steam_Inline_FoodChain.jpg

Okyanus yaşam doludur: Ekosistemi kendi yararınıza kullanın. Taze bir balıkla sizi tehdit eden yaratığı kandırın, dikkatini dağıtın ya da etrafta dolaşan avcıların dişlerinden kaçmak için olabildiğince hızlı yüzün.
Basınca Karşı Koyun
HeadingDivider.png

steamexosuit.jpg

Bir Su Geçirmez Basınca Duyarlı Nano Giysi (SUBAN) üretin ve aşırı sıcak ve derin bölgeleri keşfedin. Giysiyi, delgi, torpido, çekme-itme silahı, kanca ve daha fazlası ile donatın.
Geceden Korkun
HeadingDivider.png

20161220_Steam_Inline_Night.jpg

Güneş battığında avcılar ortaya çıkar. Okyanus, karanlıkta hazırlıksız olanları affetmez. Gün ortasında güvenli olan yerler, geceleri güvenilmez olur, ama aynı zamanda karanlıkta saklananların asla göremeyeceği güzellikler de ortaya çıkar.
Okyanus Tabanının da Altına Dalın
HeadingDivider.png

20170403_SN_Steam_Inline_LostRiver.jpg

Deniz yatağının altında dolanan, karanlık klostrofobik geçitler, ışıltılı bir okyanus yaşamına ve sıcak lav akıntılarına açılır. Okyanus tabanının altını keşfedin, ancak bir gözünüz oksijende olsun ve karanlıkta pusuya yatan tehditlere karşı uyanık olun.
HeadingDivider.png

20170403_SN_Steam_Inline_Cyclops.jpg

 

Users who are viewing this thread

Top